HANDSTOFFER EN STOFBLIK SET

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkDakmaterialen
SoortGereedschap
Productomschrijving

Wil je het jezelf gemakkelijker maken tijdens je werkzaamheden op het dak? Maak dan je gereedschap compleet met de handstoffer en blik van Dakmaterialen.com! Deze set is niet alleen uitstekend te gebruiken op het dak, maar ook in en rondom het huis en bij andere bouw gerelateerde werkzaamheden.
 
De handstoffer en blik zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De schacht van de stoffer is gemaakt van duurzaam FSC®-gecertificeerd hout, wat betekent dat het hout op een duurzame manier is geproduceerd en dat dieren, planten en mensen in het bos worden beschermd en ondersteund. Het borstelhaar van de stoffer is gemaakt van 100% kokoshaar, wat zorgt voor een goede grip en een effectieve reiniging van oppervlakken.
 
De afmetingen van de veger zijn 30 x 5 cm en de afmetingen van het blik zijn 32 x 22,5 cm. Deze set is perfect voor het opruimen van kleine stukjes afval en stof tijdens je werkzaamheden op het dak. Maar ook voor het opruimen van vuil en stof in en rondom het huis en bij andere bouw gerelateerde werkzaamheden is deze set ideaal.
 
En het beste van alles is dat deze handstoffer en blik vele jaren mee gaan! Dus maak het jezelf makkelijk tijdens je werkzaamheden en kies voor deze duurzame en effectieve handstoffer en blik van Dakmaterialen.com.

Downloads
WhatsApp us now!