Hertalan KS 205 Drukvat 14,2 kg DSS systeem

Direct leverbaar
Staffelkorting
Goede klantenservice Mensen met kennis uit het vak
Snelle afhandeling Altijd eigen voorraad
Bezorging in NL & BE Eigen bezorgdienst
Pros and Cons
  • Geen compressor nodig
  • Getest en goedgekeurd
  • Hoge hechtingskracht
  • Direct gebruiksklaar
  • Geen naakte EPS
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkHertalan
SoortLijm
Inhoud14,40 kg
VerwerkingSpuiten
ToepassingPlat dak,Dakgoot,Gevel
Productomschrijving

Hertalan® KS 205 EPDM Lijm Drukvat met DSS systeem: Dakdekkers, kies voor naadloze efficiëntie!

Ultieme dakbedekking is binnen handbereik

 

Begrijp jij de ware waarde van betrouwbaarheid en gemak op het dak? Sta dan even stil bij het Hertalan® KS 205 drukvat spuitsysteem. Dit is niet zomaar een drukvat, maar jouw partner in het leveren van perfecte afdichtingen voor platte daken. Jij weet als geen ander dat iedere dakdekker zoekt naar efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid - dat is precies wat de Hertalan® KS 205 jou biedt.

 

Contactlijm zonder gedoe

Denk eens aan de dagen waarop je moest worstelen met een compressor of een stroomaansluiting, en dan beseft hoe ver we gekomen zijn. Het Hertalan® KS 205 drukvat bevat contactlijm voor de verlijming van onze dakafdichtingen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dergelijke complicaties. Eenvoudig te bedienen, en met een resultaat dat je tevreden stelt, keer op keer.

 

Jouw professionele gereedschap, altijd klaar voor gebruik

Met de Hertalan® KS 205 krijg je een complete set: een drukvat, een lijmslang, een spuitpistool en -lans. Je kunt de set zo uit de doos gebruiken, dankzij het intuïtieve ontwerp en gebruiksvriendelijke instructies. Schud of rol het drukvat voor gebruik minimaal 30 seconden om het drijfgas te verdelen en het ideale spuitresultaat te krijgen.

 

Nauwkeurige applicatie, superieure hechting

De KS 205 is meer dan zomaar een contactlijm; het is een garantie voor precisie en langdurige hechting. Het kan zowel op horizontale als verticale ondergronden worden gebruikt, met een even gelijkmatig spuitresultaat. Voor optimale resultaten, breng je de lijm aan op zowel de Hertalan® EPDM als de ondergrond. Geef het even de tijd om uit te dampen, en voila, je hebt een perfect gelijmd oppervlak dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

 

Een gesloten systeem, ontworpen voor meervoudig gebruik

Wat als we je vertelden dat uitharding van de lijm uitgesloten is bij dit systeem? Ja, dat heb je goed gehoord. Het Hertalan® KS 205 drukvat is een gesloten systeem, ontworpen voor meervoudig gebruik. Sluit na het gebruik gewoon het spuitpistool en je bent klaar. De volgende keer dat je het nodig hebt, maak je gewoon de spuitdop schoon, zet je hem er weer op, open je het pistool weer en ga je verder. Zo simpel is het!

 

De voordelen in een notendop

Waarom zou je voor de Hertalan® KS 205 kiezen? Omdat het een bewezen contactlijm met hoge hechting voor Hertalan® EPDM-daksystemen is, getest en goedgekeurd door BDA en in ons KOMO-certificaat opgenomen. Het is een multifunctioneel lijmsysteem dat geschikt is voor verschillende ondergronden. En omdat het eenvoudigweg gebruiksvriendelijk is.

 

Toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit

Als vakman neem je geen genoegen met minder dan het beste. De Hertalan® KS 205 staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Het stelt je in staat om te werken met een hoogwaardige contactlijm zonder risico's voor de integriteit van je project. De inhoud van het drukvat is ruim voldoende voor de verwerking van dakranden, scheidingswanden, een dakappel of een carport.

 

Flexibiliteit en gebruiksgemak

Je hebt geen compressor nodig en ook geen stroomaansluiting - enkel een wegwerpvat. Dit betekent dat je meer flexibiliteit hebt op de werkplek. En laten we het gebruiksgemak niet vergeten: het wegwerpdrukvat is binnen enkele minuten klaar voor gebruik, conform onze standaard verwerkingsvoorschriften.

 

Een duurzame investering

Het Hertalan® KS 205 systeem is niet alleen efficiënt, maar ook zuinig. De herbruikbare slang en het pistool zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar, wat betekent dat je alleen vervangt wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Dit maakt het een duurzame investering voor elke professionele dakdekker.

 

Het Hertalan® KS 205 drukvat, altijd aan jouw zijde

Als vakman weet je dat ieder project uniek is, maar met de Hertalan® KS 205 heb je altijd een betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk systeem aan jouw zijde. Voor perfecte afdichtingen op platte daken, voor optimale efficiëntie, en voor een resultaat waar je trots op kunt zijn, kies je de Hertalan® KS 205.

 

Sluit je aan bij de professionals die de kracht van de Hertalan® KS 205 al hebben ontdekt. Doe je dakwerk met vertrouwen. Kies Hertalan® KS 205 en maak het verschil op elk dak!

Downloads

Gerelateerde producten

Afbeelding van een Rol EPDM dakbedekking. Hoogwaardige Hertalan Easy Cover EPDM. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. Dakmaterialen.com
Hertalan EPDM EASY COVER MEMBRAAN ROL 1,2 MM
Direct leverbaar
€ 15,67 € 12,95
Foto van een hoogwaardig pistool voor het DSS systeem  Voor het spuiten van lijm uit een drukvat van Hertalan of Redfox.  Of voor het spuiten van de primer FG 35 van Resitrix. Dakmaterialen.com
Lijmpistool voor EPDM DSS systeem
Direct leverbaar
€ 117,98 € 97,50 Special Price € 96,20 € 79,50
Pistool met lans 47 cm lang
Pistool met lans 47 cm lang
Direct leverbaar
€ 144,60 € 119,50 Special Price € 108,30 € 89,50
Slang t.b.v. Pistool DSS EPDM Lijmsysteem
Slang t.b.v. Pistool DSS EPDM Lijmsysteem
Direct leverbaar
vanaf € 72,00 € 59,50 Regular Price € 96,20
WhatsApp us now!