Over ons

Het is 2020. De wereld is in de ban van het Corona virus. De economie krijgt rake klappen. Er zijn verschillende politieke discussies en de media staat in het teken van racisme. Als je dit samenvat is dit niet de meest leuke periode. Toch is dat geen reden om niet te blijven ondernemen. Doen waar je goed in bent. Mensen blij maken. Lekker met het vak bezig zijn.

De oprichting

Tussen alle grootste nieuwsthema’s door ontpopte zich een kleine Achterhoekse organisatie. Twee broers, voortkomend uit een familie die al decennialang bekend is in de wereld van daken en goten, zien kansen in de markt. Een groothandel voor dakmaterialen met enkel kwaliteitsproducten, die ook nog eens online erg actief is. Dat moet toch wel een succes gaan worden? Gezamenlijk hebben beide mannen jarenlange ervaring met het verwerken van bekende merken zoals Resitrix, IKO Powergum, IKO Enertherm, Hertalan en Ecoflox. Daken en goten van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Amsterdam zijn onder handen genomen door ons. Dat maakt dat we weten wat kwaliteit is en wat jij als verwerker nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Met de oprichting van Dakmaterialen.com kwam een droom uit om verwerkers, van groot tot klein, te kunnen voorzien van alles wat nodig is om de klus tot een succes te maken. Onze roots liggen in de Achterhoek en daar handelen we ook naar.

Onze beloftes

We doen wat we beloven. Simpel. Wij zijn een nuchter bedrijf en houden van heldere afspraken. Zo kun je het volgende van ons verwachten:

  • Concurrerende prijzen
  • Levering uit voorraad
  • Vandaag voor 12:00 besteld = de volgende dag geleverd
  • Zelfde dag levering mogelijk binnen een straal van 25 km vanuit Doetinchem
  • Service waar je blij van wordt
  • Afspraak = afspraak

De toekomst

Ons doel is om klanten blij te maken. Wij geloven erin dat wanneer wij jou ontzorgen, jij hier gelukkig van wordt. En als jij blij bent met ons, dan vertel je dit graag verder. Maar daar blijft het niet bij. Elke dag leren we weer een beetje bij. Wat kan beter? Wat kan sneller? Kan het nog voordeliger? We ontdekken iedere dag hoe we jou beter van dienst kunnen zijn. Andere aanbieders op de markt proberen we te slim af te zijn, door net een beetje verder te gaan in onze dienstverlening. Met een uitstekende klantenservice, waar heel veel kennis aanwezig is, geven we jou het gevoel dat je met echte specialisten te maken hebt. Eigenlijk zijn wij dan ook een speciaalzaak, alleen met een regionale uitstraling, die ook online actief is. Een speciaalzaak die maar blijft groeien en innoveren. Uiteindelijk is ons doel om iedere verwerker van dakmaterialen, ongeacht de grootte, optimaal te kunnen bedienen. Samen werken we aan de toekomst van de daken in Nederland.

WhatsApp us now!