Pistool met lans 47 cm lang

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Extra lange lans
  • Vermindert rugbelasting
  • Efficient werken
  • Verhoogt productiviteit
  • Regelmatig schoonmaken vereist
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
SoortGereedschap
Productomschrijving

DSS LIJMPISTOOL MET LANGE LANS: DE DEFINITIEVE TIJDBESPAREND TOOL VOOR DAKBEDEKKINGSPROJECTEN

 

Als ervaren dakdekker weet je dat kwaliteitstools essentieel zijn voor je werk. Bij Dakmaterialen.com erkennen we dit en presenteren we trots het DSS Lijmpistool met Lange Lans. Ontworpen als een onmisbaar hulpmiddel voor elke toegewijde dakdekker, tilt dit pistool je werkwijze naar een hoger niveau.

 

KWALITEITSINVESTERING, TIJDWINST IN UITVOERING

Ja, het DSS Lijmpistool met Lange Lans kan op het eerste gezicht duurder lijken dan de traditionele roller en blik. Maar als je kijkt naar de tijd die je bespaart, betaalt deze investering zich snel terug. Met dit pistool is een dak van 40m2 in 10 minuten verlijmd, wat je kostbare tijd bespaart voor andere projecten of detailwerk.

 

HET VOLLEDIGE PAKKET: ALLES IN ÉÉN SYSTEEM

Dit DSS Lijmpistool met Lange Lans is een essentieel onderdeel van je DSS-systeem. Het stelt je in staat om ook op grotere hoogten te werken, wat beter is voor je rug. Het complete systeem omvat dit pistool, een drukvat (Resitrix, Hertalan, Redfox) en een lijmslang (3,6 of 5,5 m).

 

VEILIG, BETROUWBAAR, EN UITERST EFFECTIEF

Bij ons staat veiligheid voorop. Ons DSS Lijmpistool met Lange Lans zorgt voor veilige verwerking volgens de NEN 6050 norm, zonder open vuur. Bovendien is het optimaal afgestemd op EPDM-folie en is het zowel spuit- als sproeibaar, ideaal voor het aanbrengen van primer voor Resitrix EPDM.

 

EENVOUDIG IN GEBRUIK EN ONDERHOUD

Het DSS Lijmpistool systeem is ontworpen voor gebruiksgemak. Schud het drukvat 30 seconden voor gebruik, reinig de spuitmond een paar keer per dag met reiniger G 500 en sluit het pistool luchtdicht af na gebruik. Dit eenvoudige onderhoud zorgt ervoor dat de primer vloeibaar blijft en er geen oplosmiddel verdampt.

 

BIJ DAKMATERIALEN.COM, IS JOUW SUCCES ONZE PRIORITEIT

Onze jarenlange ervaring en grondige kennis van EPDM dakbedekking geeft ons het vertrouwen om te zeggen dat ons DSS Lijmpistool met Lange Lans het beste in de markt is. Het is meer dan een gereedschap, het is een game-changer. We begrijpen dat jouw vakmanschap weerspiegeld wordt in de tools die je gebruikt, daarom bieden we je enkel het beste.

 

Dit is geen verkooppraatje, maar een belofte. Wij geloven dat jij, de professional, niets minderdan het beste verdient. We staan achter elk product dat we verkopen, omdat we weten dat ze je werk kunnen verbeteren en je succes kunnen versterken.

 

Dus wacht niet langer. Ervaar de revolutie in de dakbedekkingstechnologie die ons DSS Lijmpistool met Lange Lans biedt. Bestel vandaag nog jouw DSS Lijmpistool en ontdek een nieuwe manier van werken die je efficiëntie en vakmanschap naar ongekende hoogten tilt. Jouw succes is onze passie, en met het DSS Lijmpistool met Lange Lans zijn we er zeker van dat we jou de tools bieden om het te bereiken.

Downloads

Gerelateerde producten

Foto van een hoogwaardig pistool voor het DSS systeem  Voor het spuiten van lijm uit een drukvat van Hertalan of Redfox.  Of voor het spuiten van de primer FG 35 van Resitrix. Dakmaterialen.com
Lijmpistool voor EPDM DSS systeem
Direct leverbaar
€ 117,98 € 97,50 Special Price € 47,80 € 39,50
Een foto van een crème kleurig drukvat van 14,4 kg met de tekst ' FG 35 hechtprimer' op het etiket. Het drukvat van 14,4 kg van spuitbare FG 35 hechtprimer is een handige en efficiënte manier om de primer aan te brengen op diverse ondergronden voor een be
FG35 - Spuitbare Hechtprimer - Spuitbus of Drukvat - Zwart
Direct leverbaar
vanaf € 30,31 € 25,05 Regular Price € 34,92
Afbeelding van een Drukvat EPDM spuitlijm van het merk Redfox. Hoge kwaliteit. Dakmaterialen.com
Redfox EPDM contactlijm drukvat 22 Liter
Direct leverbaar
vanaf € 284,96 € 235,50 Special Price € 187,55 € 139,50 vanaf € 168,80
DSS Slang - Voor Drukvat Spuit Systeem - Flexibel - Verschillende Lengtes
DSS Slang - Voor Drukvat Spuit Systeem - Flexibel - Verschillende Lengtes
Direct leverbaar
vanaf € 47,80 € 39,50 Regular Price € 96,20
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite