test EPDM MEMBRAAN ROL 1,2 MM

Direct leverbaar
: (Vierkante meter)

Kies een nummer tussen 1 en 999

Kies een nummer tussen 1 en 999

Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkHertalan
SoortToplaag dakbedekking
MateriaalAmerikaanse EPDM 1,52 mm Wit
KleurZwart
Levensduur>40 jaar
ToepassingPlat dak
DakbedekkingEuropese EPDM 1,2 mm
Productomschrijving

Met HERTALAN® EPDM Daksystemen kies je voor de beste kwaliteit dakbedekking. Of je het materiaal nu gebruikt op platte daken of hellingen, jij kunt ervan uitgaan dat je het juiste product hebt. De 60 jaar ervaring die HERTALAN® heeft weten zij als geen ander hoe je kwaliteit ontwikkeld. Dit geeft de verwerker de zekerheid van een goed product. Zo is het materiaal uiteraard bestendig tegen Uv-straling, ozon en andere weersinvloeden. Ook is het materiaal enorm elastisch en daardoor zeer flexibel. Het verwerken op de moeilijkste plaatsen wordt opeens veel gemakkelijker. Tevens goed om te weten is dat HERTALAN® door het Nederlandse certificeringsinstituut NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie) met een DUBO certificaat en een Milieukeur (EPD-Environmental Product Declaration) gecertificeerd.

Belangrijkste eigenschappen van Hertalan Easy Cover:

  • Materiaal gaat tientallen jaren mee
  • Verwerking zonder open vuur
  • Ecologisch verantwoord
  • Extreme rekbaarheid
  • NIBE & DUBO gecertificeerd
  • Bestand tegen de weersinvloeden
  • Meer dan 60 jaar ervaring

EPDM wordt verwerkt zonder open vuur

HERTALAN® vind het een belangrijke voorwaarde dat het materiaal zonder open vuur verwerkt kan worden. Hierdoor is het risico op brand geminimaliseerd en kun jij als verwerker veel veiliger werken. HERTALAN® systemen beschikken over meerdere technieken om een duurzame naadverbinding te realiseren, zonder dat je gebruik hoeft te maken van open vuur. De naadverbindingen worden gelegd d.m.v. een adhesive en sealant verbinding of met hete lucht (EW naadband). Op de dakbanen van HERTALAN® worden groene EW lasstroken aangebracht. Deze wordt met hete lucht onderling met elkaar verbonden. Voor gevel- en gebouwafdichting biedt het merk ook water- en luchtdichte oplossingen. Hiervoor worden de volgende producten ingezet: HERTALAN® EASY STICK GS.

EPDM dakbedekking ecologisch verantwoord & duurzaamheid plus certificering

HERTALAN® dakmateriaal is van zuivere EPDM en bevat geen gevaarlijke toevoegingen zoals vluchtige weekmakers, halogenen of zware metalen. Toch is het materiaal chemische bestand tegen talloze chemische emissies, vogelpoep en andere agressieve omgevingsinvloeden.

Qua duurzaamheid zit het merk ook zeer goed. De duurzaamheid is namelijk goedgekeurd door het Nederlandse certificeringsinstituut NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie) met een DUBO certificaat en een Milieukeur (EPD-Environmental Product Declaration) gecertificeerd.

Hotbonding techniek voor dakbedekking op maat

Door het gebruik van de Hotbonding techniek is het mogelijk om de EPDM banen door vulkanisatie onderling met elkaar te verbinden. Door deze techniek is HERTALAN® tevens een dakbedekkingssysteem dat nagenoeg in één keer kan worden afgedicht. Belangrijk is dat je tijdens de verwerking de juiste variabelen instelt, zodat er een gelijkmatige verbinding ontstaan. Denk hierbij aan de druk, tijd en exact ingestelde temperaturen.

Voordelen van HERTALAN® EASY COVER

HERTALAN® EASYCOVER is een membraan daksysteem dat volledig op maat geleverd kan worden. Dit is mogelijk door de Hotbonding techniek die toegepast wordt op de dakbaan. Hierdoor is ieder dak op de juiste manier met de grootste precisie af te dichten. Hierdoor zijn ook veel minder handelingen nodig, wat weer tijd bespaart. Iedere dakconstructie wordt met deze techniek sneller en effectiever waterdicht.

Het aantal naadverbindingen wordt tot een absoluut minimum beperkt, waardoor lekkage nagenoeg niet mogelijk is. Dit in combinatie met de besparing van tijd levert veel directe winst op. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dit dakmateriaal veel wordt gebruikt op platte daken en op groene daken.

Je mag van HERTALAN® EASYCOVER uiteraard verwachten dat het materiaal bestand is tegen veroudering, wat het gevolg is van de invloed van UV- en ozon belasting.

Tevens is de bewezen levensduur van het materiaal meer dan 50 jaar!

 

Downloads

Gerelateerde producten

Foto van een tube KS 96 MS Polymeer EPDM kit van het merk Hertalan. Verkrijgbaar bij de grootste webshop voor platte daken. Dakmaterialen.com
Hertalan KS 96 EPDM KIT Koker 290 ml
Direct leverbaar
vanaf € 16,49 € 13,63 Special Price € 14,31 € 8,95 vanaf € 10,83
Hertalan KS 137 contactlijm 5,3 L Blik
Hertalan KS 137 contactlijm 5,3 L Blik
Direct leverbaar
€ 110,12 € 91,01 Special Price € 95,59 € 79,00
Hertalan KS 143 PU-Lijm 6 kg Blik
Hertalan KS 143 PU-Lijm 6 kg Blik
Direct leverbaar
€ 148,98 € 123,12 Special Price € 129,31 € 106,87

Wellicht ook iets voor jou

HERTALAN® EASY COVER EPDM MEMBRAAN 1,5 MM dik
HERTALAN® EASY COVER EPDM MEMBRAAN 1,5 MM dik
3-5 werkdagen levertijd
€ 20,51 € 16,95
WhatsApp us now!