Advies

Onze missie is simpel: jou helpen om jouw product tot het beste resultaat te brengen. Bij ons krijg je professioneel advies door echte vakspecialisten. Dat is wat je van ons mag verwachten. Door onze jarenlange ervaring met dakmateriaal, waarbij ons specialisme EPDM is, voorzien wij jou van het beste advies op maat. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we met jou meedenken en voor iedere situatie de juiste producten en verwerkingsmethodes aanreiken.

Onze ervaring met het verwerken van EPDM in zowel de goot als op het dak is voor jou als klant een enorm voordeel. Zo weten wij hoe verschillende systemen opgebouwd moeten worden en welke opties jij als verwerker hiermee hebt. De kennis die wij hierover hebben delen we graag met jou en je medewerkers. De waarheid is nou eenmaal dat je naast een kwalitatief product, ook precies moet weten hoe je dit materiaal verwerkt. Dit samen zorgt voor het beste resultaat.

Heb je vragen over de maatvoering, de juiste toebehoren, gereedschappen of andere vragen? Neem dan contact op per telefoon of mail met onze specialisten. We denken graag met je mee over de best mogelijk opbouw van een systeem en bieden graag hulp bij technische problemen. Zo kun jij doen wat je leuk vindt en mogen wij daaraan bijdragen. Een echte win-win situatie dus!

Vind je het prettig dat een specialist bij jou op locatie komt kijken? Geen enkel probleem! Wij bekijken dan samen met jou de situatie en geven op basis van de omstandigheden het juiste advies.

WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite