Biller de nieuwe zakelijke online betaalmethode

“Koop nu en betaal tot wel 90 dagen later voor zakelijke klanten van Dakmaterialen.com” 

Achteraf betalen met de nieuwe innovatieve betaalmogelijkheid van Biller.


Bij Dakmaterialen.com zijn we altijd op zoek naar manieren om onze zakelijke klanten te voorzien van de beste service. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we nu samenwerken met Biller: de nieuwe manier van B2B (business to business) betalingen die achteraf gedaan kunnen worden door onze klanten in Nederland én België.
 
Waarom betalen op factuur? Als zakelijke koper is het prettig om op factuur te kopen, omdat je zelf ook niet direct betaald krijgt. Als je bijvoorbeeld een dak maakt voor een klant, krijg je pas betaald als de klus is geklaard. Daarom is het fijn dat je de benodigde materialen ook niet direct hoeft af te rekenen. Met de samenwerking tussen Dakmaterialen.com en Biller kun jij als onze zakelijke klant nu ook op factuur kopen, wat het proces voor jou makkelijker en flexibeler maakt.

Kopen op factuur is vaak een gevolg van een goede relatie tussen koper en verkoper. Als de verkoper vertrouwen heeft in de koper, weet hij dat zijn achteraf verstuurde factuur voldaan zal worden. Door onze samenwerking met Biller kunnen we dit vertrouwen bieden aan al onze zakelijke klanten, zodat iedereen kan profiteren van het gemak van online bestellen van dakmaterialen.

Wat betekent betalen via Biller voor jou als zakelijke klant?

Wanneer je als (nieuwe) zakelijke klant bij Dakmaterialen.com een order wil plaatsen, kan dat gelijk op rekening. Bij de eerste order kun je direct tot maximaal € 10.000,-* aan orderwaarde op rekening kopen. We doen tijdens het betaalproces een korte kredietcheck. Deze check is op basis van AI, "Artificial Intelligence". Nu hoor ik je denken: "Zow... dat is hip voor de wereld van dakmaterialen". Hieronder een korte uitleg over hoe het werkt.
 
Snelheid en gemak is alles in online bestellingen. Hoe sneller en eenvoudiger bestellen en betalen wordt, hoe makkelijker het wordt voor jou als prof om materialen te kopen. Daarom gebruikt Biller de kracht van AI. Met slimme technologie tillen we creditchecks naar “the next level”. Biller controleert jouw kredietwaardigheid binnen enkele seconden. We vragen je om enkele bedrijfsgegevens in te vullen waarna de check zal plaats vinden. Deze snelle check zorgt ervoor dat je de bestelling gelijk kunt uitvoeren zonder uren of dagen te hoeven wachten op een antwoord van ons of je de dakmaterialen op rekening kunt kopen.
 
Nadat de check is uitgevoerd en de order akkoord is bevonden kan je kiezen tussen meerdere betaaltermijnen. De betaaltermijn kan oplopen tot maximaal 90 dagen! Dit geeft jou als klant heel veel financiële ruimte om de klus te klaren en genoeg tijd om het geld van jouw klant te innen voordat jij ons betaald.

Heb je nog vragen over deze nieuwe manier van betalen, stuur dan een mail naar biller@dakmaterialen.com

Door onze dynamische samenwerking met Biller bieden we jou als zakelijke klant de flexibiliteit van het achteraf betalen én je profiteert van de gemakken van online kopen bij Dakmaterialen.com. Mis deze unieke kans niet en maak vandaag nog gebruik van onze nieuwe betaalmogelijkheid!

 

* Bedrag is incl. BTW en verzendkosten. Een kredietcheck zal uitwijzen of je voor het orderbedrag op rekening kunt kopen.

 

Maar het feit dat je op factuur mag betalen, is vaak het gevolg van de goede relatie tussen koper en verkoper. Als de verkoper vertrouwen heeft in de koper, weet hij dat zijn achteraf verstuurde factuur voldaan zal worden. Door onze samenwerking met Biller kunnen we nu ook dit vertrouwen bieden aan onze zakelijke klanten, terwijl ze toch profiteren van de gemakken van online shoppen.

Wat betekent betalen via Biller voor jou als zakelijke klant?


Wanneer je als (nieuwe) zakelijke klant bij Dakmaterialen.com een order wil plaatsen via de webshop, kan dat meteen op rekening. We doen tijdens het betaalproces een korte credit check. Deze check is op basis van AI, ja artificial intelligence. Zo... dat is hip voor de wereld van dakmaterialen. Korte uitleg over hoe het werkt:
 
Snelheid en gemak is alles in online betalingen. Hoe sneller en makkelijker bestellen en betalen wordt, hoe makkelijker voor jou als prof het wordt om materialen te bestellen. Daarom gebruikt Biller de kracht van AI. Met slimme technologie tillen we credit checks naar “the next level”. In plaats van uren of dagen, controleert Biller jou kredietwaardigheid binnen enkele seconden. Dit zorgt ervoor dat jij de bestelling snel kunt uit voeren zonder uren of zelfs dagen te hoeven wachten of je de dakmaterialen op rekening kan kopen.
 
Dit betekent dat wanneer de check is uitgevoerd en de order akkoord is bevonden je kunt kiezen tussen meerder betaaltermijnen. Deze betaaltermijn kan oplopen tot maximaal 90 dagen! Dit geeft jou als klant heel veel financiële ruimte om de klus te klaren en het geld van jouw klant te innen.

Heb je nog vragen over deze manier van betalen, stuur dan een mail naar biller@dakmaterialen.com

Met onze samenwerking met Biller bieden we jou als zakelijke klant de flexibiliteit van achteraf betalen, terwijl je toch kan profiteren van de gemakken van online shoppen bij Dakmaterialen.com. Mis deze unieke kans niet en maak gebruik van onze nieuwe betaalmogelijkheid vandaag nog!

 

 

Afbeelding van een mobiele telefoon met daarop een scherm waarop een betaling aan Dakmaterialen.com via Biller te zien is. Op het scherm is te zien dat de gebruiker verschillende betaaltermijnen kan selecteren.Afbeelding van een mobiele telefoon met daarop een scherm waarop een betaling aan Dakmaterialen.com via Biller te zien is. Op het scherm is te zien dat de gebruiker verschillende betaaltermijnen kan selecteren.
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite