DakbazenClub – Zet de Kroon op je Werk! 

Begin je Reis, Word koning Dakbaas

Als dakdekker trotseer je dagelijks de elementen, zet je vakmanschap om in tastbaar resultaat en creëer je ware waterdichte meesterwerken. Precies om deze reden hebben we de DakbazenClub opgezet. Het is een loyaliteitsprogramma speciaal ontworpen om harde werkers zoals jij te belonen. Word lid van de DakbazenClub en wordt de koning van jouw dakwereld!

De Betekenis van een Dakbaas

Bij Dakmaterialen.com beschouwen we jou, de dakdekker, als de onbetwiste meester van je vakgebied. Net zoals een koning zijn rijk en reputatie opbouwt, zo groei je ook in de DakbazenClub in status door te investeren in je werk en je vaardigheden. Ons beloningsprogramma erkent je vakmanschap en loyaliteit.

De DakbazenClub heeft vijf onderscheidende niveaus, elk met toenemende voordelen. Je begint als een ‘Beginnende Dakbaas’ en maakt je weg omhoog tot ‘Handige Dakbaas’, ‘Ervaren Dakbaas’, ‘Elite Dakbaas’ en uiteindelijk bereik je de hoogste status, ‘Koning der Dakbazen’. Elke opwaardering brengt meer voordelen met zich mee, waaronder grotere kortingen op al onze producten. Bovendien is er bij elke opwaardering een passende beloning, dit kan oplopen tot een volle pallet van jouw favoriete merk dakrollen!

 

Nieuwe Dakbazen: Samen naar de Top

Voor onze nieuwe klanten hebben we een speciale aanpak. Onze eigen Dakbaas, Bram, zal persoonlijk met je in gesprek gaan om je verwachte jaaromzet bij ons in kaart te brengen. Daarna krijg je een jaar om dit te bewijzen. Gedurende dat jaar geniet je van de voordelen op het niveau van jouw geschatte Dakbazen-status. Je kunt zelf bouwen aan jou Dakbazen Status.. Hoe meer je bestelt, hoe hoger je korting en andere voordelen.

Stap in de Toekomst van Dakwerken – "De Toekomst is Online",

De manier waarop we werken verandert en het kopen van dakmaterialen verandert mee. Vergeet de dagelijkse uitstapjes naar de traditionele groothandel en het verliezen van kostbare tijd. Je kunt nu al je benodigdheden bestellen vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor, of zelfs vanaf boven op het dak waar je aan het werk bent. Bespaar tijd en geld door je materialen online te bestellen bij Dakmaterialen.com, en spendeer meer tijd aan waar je echt goed in bent: het maken van indrukwekkende, waterdichte daken die je klanten blij maken.

 

Grootschalige Projecten, Grootse Beloningen

Of je nu aan een klein of groot project werkt, een ingewikkeld of eenvoudig dak, een project van een dag of een doorlopend project, elk dak is uniek. Onze webshop prijzen zijn de “standaard” prijzen. Maar voor grote en bijzondere projecten kunnen we een speciale aanbieding opstellen. We zijn meer dan bereid om met je mee te kijken, advies te geven en je te ondersteunen op de manier die het beste bij jouw project past. En natuurlijk telt de omzet van deze projecten ook mee voor je jaarlijkse totaal, en wordt dit toegevoegd aan je DakbazenAccount. 

Neem de Sprong, Word lid van de DakbazenClub

Bij Dakmaterialen.com ben jij, de dakdekker, onze prioriteit. Wij zijn er om je te helpen en te belonen voor je harde werk. Sluit je aan bij de DakbazenClub en begin meteen te profiteren van de voordelen die speciaal voor jou zijn gecreëerd. Begin vandaag nog met het bouwen van je koninkrijk, word een Dakbaas.

Met de DakbazenClub is geen project te groot of te klein. Of je nu aan een eenvoudig dak werkt of een uitdagend, complex project, wij zijn er om je te steunen. We zijn er om je te helpen groeien, om je te helpen beter te worden, en om je te helpen het hoogste niveau van vakmanschap te bereiken.

We kijken ernaar uit om samen te werken en het daklandschap te veranderen, één dak tegelijk. Wij zijn er om je de hulpmiddelen en de middelen te geven die je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk. Welkom bij de club, Dakbaas! Laten we samen het verschil maken!

 

 

 

WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite