Zakelijk bestellen

Als zakelijke klant heb je bij ons verschillende voordelen. Zo heb je de beschikking over een eigen vertegenwoordiger die je helpt alles wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Onze vertegenwoordigers zijn echte vakmensen en ervaring met dak- en gootwerk. Doordat wij zelf ook jarenlange ervaring hebben, weten we ook wat jij nodig hebt. Samen met jou kijken we naar de best mogelijke samenwerking. We komen graag bij je langs en zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Waarom kies je voor Dakmaterialen.com?

Een samenwerking is voor de lange termijn. Het is belangrijk om een goede relatie met elkaar op te bouwen die bestaat uit transparantie, eerlijkheid en goede afspraken. Dat mag je ook van ons verwachten. Als jij met ons samenwerkt, waarderen we dat uiteraard. Daarom bieden we scherpe condities waar je blij van wordt. Voordat we gaan samenwerken maken we een afspraak, zodat we elkaar beter leren kennen en duidelijk hebben wat we voor jou kunnen betekenen. Onze vertegenwoordiger komt bij je langs, of we nodigen je uit bij ons op kantoor.

Belangrijkste voordelen:

  • Compleet assortiment met uitsluitend A-merken
  • Tientallen jaren ervaring in de dakenbranche
  • Concurrerende prijzen
  • Levering uit voorraad
  • Vandaag voor 12:00 besteld = de volgende dag geleverd
  • Zelfde dag levering mogelijk binnen een straal van 20 km vanuit Doetinchem * 
  • Service waar je blij van wordt
  • Afspraak = afspraak

Werken met kwaliteit

Succes behaal je door te werken met de beste producten. Daarom verkopen wij enkel kwaliteit. Als je deze kwaliteit combineert met jouw vakmanschap, dat zorgt dat alleen voor het beste resultaat waar jouw klant blij van wordt. Omdat we zelf ruime ervaring hebben in dakwerk, weten we ook hoe we jou het beste kunnen helpen.

De merken waar wij veelal mee werken zijn de volgende:

 

Wil jij ook werken met de beste merken? Wil je geadviseerd worden door echte professionals en ben je op zoek naar een goede deal? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.

* Dezelfde dag levering service is beschikbaar vanaf week 35, 2020

WhatsApp us now!