Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Amerikaanse EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
 • Revolutionair nieuw product
 • Dubbelwandig
 • Snelle en waterdichte verwerking
 • Ook voor doe-het-zelvers
 • Niet voor PVC dakbedekking
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
BevestigingsflensYes
MerkAnjo
SoortDakdoorvoeren
MateriaalFlashing EPDM
Type dakdoorvoerDubbelwandig
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

REVOLUTIONAIRE ANJO KABELDOORVOER-ALU PREFAB - TIJDBESPAREND, Efficient en DUURZAAM 

DE TOEKOMST VAN KABELDOORVOEREN

 

Deze revolutionaire kabeldoorvoer combineert de betrouwbaarheid en kwaliteit waar Anjo bekend om staat met een uniek prefab ontwerp dat de installatietijd drastisch verkort. De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab is speciaal ontworpen om het werk van vakmensen eenvoudiger, sneller en veiliger te maken, zonder in te leveren op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

 

De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab is voorzien van een zelfklevende SA-Flashing EPDM. Deze is speciaal voor “Amerikaanse” EPDM dakbedekking. Hierdoor is er voor elke situatie een passende oplossing. Het unieke, prefab ontwerp zorgt voor een snelle en eenvoudige montage, terwijl de geïsoleerde plakplaten en vlamvertragende isolatie zorgen voor optimale prestaties en veiligheid.

 

BESPAAR TIJD EN VERHOOG EFFICIËNTIE

De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab is een uniek product in de wereld van dakmaterialen. Dankzij de prefab manchet van dakbedekking bespaar je kostbare tijd tijdens de installatie. Doordat het product al in de fabriek is geassembleerd, hoef je geen manchet van dakbedekking te snijden. De montage is letterlijk een kwestie van minuten. Met de Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab haal je een betrouwbaar en professioneel gefabriceerd product in huis, waardoor het waterdicht afwerken van de kabeldoorvoer grotendeels al voor je is gedaan.

 

Anjo's Kabeldoorvoer biedt een slimme, prefab oplossing voor de perfecte installatie van uw daksystemen. Verkrijgbaar in twee maten - 60mm voor zonnepaneelkabels en 100mm voor grotere leidingen van airco-systemen of warmtepompen. De dubbelwandige constructie zorgt voor een uitstekende isolatie, voorkomt condensvorming en sluit naadloos om de leidingen met behulp van het bijgeleverde isolatie-inzetstuk. Dit garandeert een optimale isolatiewaarde en voorkomt binnendringend ongedierte. Met Anjo's Kabeldoorvoer is een veilige en efficiënte dakinstallatie gegarandeerd.

 

VEILIGHEID VOOROP!

De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Bij deze serie is het niet nodig om met open vuur te werken, wat zorgt voor een extra veilige werkomgeving. De dubbelwandige geïsoleerde plakplaten zijn damp- en luchtdicht aan te sluiten en voorzien van een vlamvertragende en vlamdovende EPS-isolatie.

 

DUURZAAMHEID EN VERDUURZAMING

Onze wereld is continu in verandering en er is een groeiende trend richting verduurzaming van gebouwen. Steeds meer installaties, zoals zonnepanelen, warmtepompen en airco’s, worden op platte daken geplaatst om energie-efficiëntie te bevorderen. Anjo speelt in op deze trend door een duurzaam product aan te bieden. De Kabeldoorvoer-Alu prefab is ontwikkeld met aandacht voor circulariteit en duurzaamheid. De plakplaten zijn opgebouwd uit herbruikbare metalen en kunststoffen, volledig demonteerbaar en alle onderdelen zijn te recyclen. Door voor deze duurzame keuze te gaan voor de installatie van verschillende systemen zoals zonnepanelen, warmtepompen, airconditioners, en regenwateropvangsystemen. De Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd sluit perfect aan bij deze trend door jou een product te bieden dat zowel innovatief als duurzaam is.

 

Met deze kabeldoorvoer is het mogelijk om kabels en leidingen van verschillende installaties op een veilige en waterdichte manier door het dak te voeren. Het product is ontworpen met een focus op circulariteit en duurzaamheid. De plakplaten zijn opgebouwd uit herbruikbare metalen en kunststoffen, zijn volledig demonteerbaar en alle onderdelen zijn te recyclen. Door te kiezen voor deze duurzame oplossing, draag je bij aan het behoud van onze planeet en beperk je het verlies aan kwaliteit van de grondstoffen.

 

QUICKSEAMTM SA FLASHING

Installeer de Anjo Prefab Kabeldoorvoer eenvoudig met QuickSeamTM SA Flashing. Deze is niet zomaar een dakbedekking, maar een compleet gevulkaniseerde zelfklevende EPDM. Het is zorgvuldig vervaardigd om de installatiekosten te minimaliseren en dient als een groen alternatief ten opzichte van de conventionele bevestigingstechnieken.

 

RICHTLIJNEN VOOR HET AANBRENGEN VAN VENT-ALU PREFAB KABELDOORVOER EN EPDM MANCHET

Begin met een oppervlak dat vrij is van vuil, stof en vocht. QuickSeamTM SA Flashing is toepasbaar op zowel nieuwe als reeds geplaatste Amerikaanse EPDM-daken voor een superieure hechting. Het is van groot belang dat het oppervlak onberispelijk schoon en droog is. Voor renovatieprojecten is een diepe reiniging met G500 dakreiniger aan te raden, gevolgd door een lichte schuring met een staalborstel.

 

Een cruciale stap in het proces is de voorbereiding van de EPDM-ondergrond met een specifieke EPDM-primer, die wordt aangebracht met een EPDM Scrubpad. Deze stap versterkt de effectiviteit van de SA Flashing. Let erop dat de EPDM-strip op kamertemperatuur is tijdens de installatie, vooral als deze eerder is blootgesteld aan koudere omstandigheden.

 

ANJO VENT-ALU PREFAB Kabeldoorvoer met SA FLASHING IS TOEPASBAAR OP DE VOLGENDE MERKEN EPDM DAKBEDEKKING:

 • Redfox® EPDM
 • TRC EPDM
 • RubberCover EPDM (Elevate)
 • RubberGard EPDM (Elevate)
 • COVERGARD EPDM (Zinkunie)
 • RONA®TOP EPDM (Alterna)
 • VBF EPDM (van Beek EPDM)
 • Topskin EPDM (SealEco)

Bovendien is deze compatibel met alle varianten van "Amerikaanse" EPDM. Wanneer de EPDM een gladde textuur heeft en een diepgrijze schijn over de bedekking vertoont, is deze SA Flashing optimaal geschikt voor toepassing.

 

Voor de beste resultaten bij de verwerking van het EPDM manchet, adviseren we om te kiezen voor hoogwaardige gereedschappen, zoals een aandrukroller van 5 mm messing en een siliconen aandrukroller van 40 mm. Na de installatie van de doorvoer en het rollen van het manchet, is het essentieel om het manchet te dichten met EPDM kit. Gebruik het uiteinde van de kitspuit om subtiel kit aan de omtrek van het manchet toe te voegen - vermijd de onderkant en focus alleen op de omtrek.

 

CONCLUSIE

De Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd met prefab manchet is een innovatief en duurzaam product dat jou als verwerker helpt om efficiënter en veiliger te werken. De verschillende manchetten voor verschillende soorten dakbedekking zorgen voor een eenvoudige en snelle montage, terwijl de aandacht voor duurzaamheid en circulariteit ervoor zorgt dat je bijdraagt aan een betere wereld.

 

MEER INFORMATIE OVER EPDM DAKBEDEKKING? BEKIJK ONZE FAQ OVER EPDM DAKBEDEKKING !
Downloads
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite