Bauder - SBS Bitumen dakbedekking - 370K24 - Grafiet Zwart - 5.0 meter

Direct leverbaar
Je betaalt per m²
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Duitse topkwaliteit
  • Lange levensduur
  • Flexibel in gebruik
  • Betrouwbare fabrikant
  • Niet vlamvrij verwerkbaar
Specificaties
Verkoophoeveelheid5
Eenheid
MerkBauder
SoortToplaag dakbedekking
MateriaalSBS Bitumen
KleurZwart
Levensduur30-40 jaar
VerwerkingBranden
ToepassingPlat dak
DakbedekkingSBS Bitumen
Productomschrijving

Bauder SBS bitumen dakbedekking: “Duitse degelijkheid voor Nederlandse en Belgische platte daken”

Hoewel de Nederlandse dakdekkers vaak een voorkeur hebben voor APP bitumen dakbedekking, weten we dat sommigen liever een flexibelere bitumen dakbedekking verwerken. Voor dit deel van de dakdekkers bieden wij bij Dakmaterialen.com de Bauder SBS Bitumen 370K24 aan. Dit is de beste SBS bitumen die op de markt te krijgen is. Het is een Duits product en Duitsers zijn al decennia marktleider in het maken van SBS bitumen dakbanen. Onze missie is om jouw project tot grote hoogte te brengen en daarom bieden wij deze topkwaliteit SBS bitumen aan.

De Bauder SBS 370 K24 is een KOMO gecertificeerde 4 mm dikke bitumen dakbedekking. Deze bitumen brandrol heeft een gecombineerde 180 grams polyester/glasvlies inlage. De bitumen dakrol is aan de onderzijde voorzien van een wegbrandfolie en is aan de bovenzijde afgewerkt met een mooie grafiet zwarte leislag (donkergrijs). Deze bitumen brandrol wordt toegepast als toplaag in meerlaags mechanisch bevestigde of losliggend geballaste dakopbouwen.

 

Wat is SBS Bitumen?

SBS-bitumen, ook wel SBS-roofing genoemd, is een type traditionele bitumineuze dakbedekking dat samengesteld is uit elastomeer. Dit synthetische rubber geeft de dakbanen een grotere elasticiteit, waardoor ze mee kunnen rekken en niet in de weg zitten van onderliggende constructies zoals isolatie. Hierdoor hechten deze membranen goed en is de kans op lekken minimaal. Bovendien heeft SBS-bitumen een bijzonder lange levensduur, dankzij de brandvertragende additieven en polyester-composiet bewapening. Echter, omdat er minder kunststof moet worden toegevoegd voor een goede sterkte, is het membraan minder uv-bestendig en moet het afgedekt worden met leislag of geballast worden met grind. Voor de dakdekker die graag met SBS-bitumen werkt, is Bauder SBS 370K24 een uitstekende keuze voor een éénlaagse of meerlaagse dakafdichting met een onderlaag.

 

Wie zijn Bauder?

Bauder, de fabrikant van de Bauder SBS Bitumen 370K24, is een bedrijf met een rijke geschiedenis. De derde Bauder-generatie concentreert zich op het dakcomponent en vormt een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. Naast de businessunit met plat dak, bouwde het bedrijf ook activiteiten op voor hellend dak met groendaken en fotovoltaïsche cellen. Met de Bauder SBS Bitumen 370K24 kies je voor een product van een merk dat zich al jaren toespitst op het dakcomponent en zich daarmee onderscheidt met de grootste systeemvariatie voor veilige platte daken. Kies voor de Bauder SBS Bitumen 370K24 en breng jouw klus tot grote hoogte.

 

WIL JE MEER WETEN OVER BITUMEN? BEKIJK DAN ONZE KENNISBANK OF FAQ OVER BITUMEN.
Downloads
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite