Een duurzame samenwerking:

"Hoe Dakmaterialen.com en CARLISLE® CM Europe al meer dan 35 jaar samen werken aan de meest duurzame oplossing voor de klant"

Onze ambitie bij Dakmaterialen.com is om de beste dakmaterialen voor een duurzame toekomst voor iedereen beschikbaar te maken. Wij hebben een prettige en langdurige samenwerking met CARLISLE® CM Europe, die al jaren de Europees marktleider is voor duurzame EPDM afdichtingssystemen en dezelfde waarden van duurzaamheid en innovatie heeft als dat wij hebben.

CARLISLE® CM Europe hecht net als ons veel waarde aan duurzaamheid. Zij hebben een uniek concept voor succes dat zich richt op het in evenwicht houden van nauwe verbindingen en flexibiliteit. Dit betekent dat zij zich richten op de samenwerking tussen hen als fabrikant en handelspartners, vakmensen en architecten om een soepel proces te garanderen. Hierdoor komen ideeën en informatie sneller tot stand en wordt er met maximale effectiviteit gewerkt aan een stabieler systeem. Tegelijkertijd is er ook voldoende flexibiliteit om de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te kunnen, zoals veranderende technologieën en marktontwikkelingen. Dit concept maakt hen Europa's toonaangevende specialist in EPDM-afdichtingssystemen.
 
De bedrijfswaarden van Dakmaterialen.com en CARLISLE® CM Europe zijn sterk met elkaar verbonden. Beide bedrijven richten zich op duurzaamheid en het kunnen bieden van de beste oplossing voor hun klanten. Dakmaterialen.com heeft gekozen voor de producten van RESITRIX® en Hertalan EPDM dakbedekkking. Deze producten worden geproduceerd door Carlisle Construction Materials. Deze producten behoren al jaren tot de beste afdichtingsproducten voor het platte dak. De lange levensduur, de manier van verwerken en produceren dragen bij aan de duurzaamheid van de daken die met deze materialen gemaakt worden.

“Wat betekend de samenwerking tussen CARLISLE® CM Europe en Dakmaterialen.com voor jou als dakprof?”

De samenwerking tussen Dakmaterialen.com en Carlisle Construction Materials betekent voor de dakdekker dat hij toegang heeft tot de beste afdichtingsproducten voor platte daken verkrijgbaar. Door de jarenlange ervaring en kennis van Carlisle Construction Materials in de productie van RESITRIX® en Hertalan EPDM dakbedekking, kunnen dakdekkers zich verzekeren dat zij hoogwaardige producten gebruiken bij hun projecten. Deze producten zijn niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook duurzaam en redelijk eenvoudig te verwerken, wat helpt bij het efficiënt afronden van projecten.
 
Bovendien kan jij als dakdekker rekenen op technische ondersteuning vanuit beide bedrijven om ervoor te zorgen dat je de producten op de juiste manier verwerkt. Als klant kan je gebruik maken van de technische ondersteuning vanuit Carlisle Construction Materials en Dakmaterialen.com, door middel van trainingen, instructies en kennisoverdracht die specifiek gericht zijn op de verwerking van de producten. Hierdoor kan je jouw vaardigheden verbeteren en jouw kennis over de producten uitbreiden.
 
Daarnaast kan je ook rekenen op de expertise van beide bedrijven als het gaat om het adviseren over welke producten het beste zijn voor specifieke projecten. Omdat Dakmaterialen.com en Carlisle Construction Materials zich beide richten op duurzaamheid, kan de dakdekker er zeker van zijn dat hij kwalitatief hoogstaande en duurzame producten gebruikt voor zijn projecten. Dit helpt jou om het beste resultaat te bereiken voor jouw projecten.
 
Kortom, de samenwerking tussen Dakmaterialen.com en Carlisle Construction Materials is een grote meerwaarde voor jou als dakprof die dagelijks de producten verwerkt om jouw project tot een goed einde te brengen. Door deze samenwerking mag jij rekenen op de beste producten die er zijn, technische ondersteuning, trainingen en adviezen die je helpen om jouw projecten efficiënt af te ronden met een uiterst duurzaam resultaat.

 

Ontdek de Revolutie: De 30-Jarige Reis van RESITRIX EPDM

Ben je benieuwd naar de revolutionaire ontwikkelingen in de wereld van dakbedekking? Duik dieper in het verhaal achter één van de meest baanbrekende materialen in de sector. Lees nu onze nieuwste blog over RESITRIX EPDM en ontdek de reis van "30 JAAR DAKINNOVATIE". Hierin onthullen we het opmerkelijke traject van Resitrix, van zijn bescheiden begin tot zijn onmisbare plek in de moderne daktechnologie. Mis het niet!

 

Ontdek de Revolutie: De 30-Jarige Reis van RESITRIX EPDM

Ben je benieuwd naar de revolutionaire ontwikkelingen in de wereld van dakbedekking? Duik dieper in het verhaal achter één van de meest baanbrekende materialen in de sector. Lees nu onze nieuwste blog over RESITRIX EPDM en ontdek de reis van "30 JAAR DAKINNOVATIE". Hierin onthullen we het opmerkelijke traject van Resitrix, van zijn bescheiden begin tot zijn onmisbare plek in de moderne daktechnologie. Mis het niet!

 

WhatsApp us now!