Hoe moet ik Resitrix verwerken?
Het verwerken van Resitrix is redelijk eenvoudig. Voor het lassen van de naden heb je een hete lucht fohn nodig die een temperatuur kan produceren van ca. 600°C. Door een simpele visuele controle van de lasrupsen tijdens het aanbrengen van een naadverbinding, zie je direct of je een waterdichte en duurzame naadverbinding hebt aangebracht. De techniek die Resitrix gebruikt voor het verbinden van de naden is uiteraard gecertificeerd. Een onafhankelijk SKZ-onderzoek geeft voor Resitrix als enige product voor de naadverbinding een verwachte levensduur van 50 jaar. Dat is ongeëvenaard! Het aanbrengen van de dakbanen kan op verschillende manieren. Afhankelijk van het type Resitrix, plaats je de dakbaan op het dak. Het meest voorkomende systeem is met de zelfklevende dakrollen Resitrix SK-W Full Bond en Resitrix SK-P Partieel Bond. Deze banen zijn zelfklevend en plakken dmv. FG 35 hechtprimer op de isolatie of andere ondergrond (beton/hout).
Wat kost Resitrix?
Resitrix is in vele soorten en maten. De prijzen per m2 varieren. Dit is afhankelijk van het type, de afmeting en de afname hoeveelheid. Klik op het artikel om jouw prijs te zien.
Waar is Resitrix te koop?
Gewoon lekker bij ons. We zijn prefered dealer van alle Resitrix en Hertalan producten. We kunnen jou de scherpste prijs bieden en daarnaast helpen we jou om jouw Resitrix project tot een ongekend resultaat te maken. Of je nu uit Nederland of Belgie komt, we leveren de producten van Resitrix bij jou op de stoep!
Hoe dik is Resitrix?
De dikte van het materiaal is verschillend per type. De zelfklevende varianten zijn allemaal ± 2,5 mm dik. Ook de MB (mechanisch bevestigen) is 2,5 mm dik. De Classic (CL) is 3,1 mm dik. Dit is de dikste variant die erbij zit. De dikte van de EPDM is bij alle banen even dik. De laag bitumen aan de onderkant heeft verschillende diktes.