RVS Voegklem klein 50 st.

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Universeel
  • Kleine verpakkingen
  • Ideale griphoek
  • Zorgt voor perfecte afwerking
  • Minder sterk voor grote klussen
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkTilmar
Inhoud50 st
Productomschrijving

RVS Voegklem Klein 

Bij elk project gaat het om consistentie en betrouwbaarheid. De materialen die je kiest, zoals lood of loodvervangers, zijn een verlengstuk van je vakmanschap. Om deze materialen op hun plek te houden in metselvoegen hebben we onze RVS-s voegklemmen ontwikkeld. Ze staan symbool voor zowel functionaliteit als betrouwbaarheid, daarnaast zijn ze een stuk kleiner dan de normale voegklemmen. Ook zijn ze zorgvuldig ontworpen als een hulpmiddel dat keer op keer betrouwbare resultaten levert.

 

Wanneer een TiLoc-S (Klein) voegklem?

Model S (small) is de kleine variant van de Tilmar TiLoc voegklemmen. Deze kleine voegklem heeft als voordeel dat de klem in kleinere, ondiepere sleuven kan worden toegepast. Men kan daarvoor kiezen bij toepassingen die niet zo veeleisend zijn en waarbij men dan de voeg minder hoeft uit te kappen, bij renovaties bijvoorbeeld.

 

Aandacht voor Detail

De solide grip van onze klemmen zorgt ervoor dat het lood of de loodvervanger stevig op zijn plaats blijft, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van het perfecte eindresultaat, wetende dat de details geregeld zijn. Elk detail, hoe klein ook, speelt een cruciale rol in de grotere visie van een project. We begrijpen de specifieke uitdagingen en nuances wanneer je met materialen zoals lood werkt. Daarom zijn deze klemmen specifiek ontwikkeld om je te ondersteunen in je ambacht, zodat je elke dag met vertrouwen en precisie kunt werken.

Downloads

Gerelateerde producten

Leadax Loodvervanger
Leadax Loodvervanger
Direct leverbaar
vanaf € 77,72 € 64,23 Regular Price € 89,54
WhatsApp us now!