Hertalan KS 96 Koker 290 ml

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Sterke, elastische hechting
  • Weer- en waterbestendig
  • Geschikt voor diverse ondergronden
  • Hoogwaardige MS-Polymeer kit
  • Niet geschikt voor EPS/PVC
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
Eenheidst.
MerkHertalan
SoortKit
Inhoud290 ml
VerwerkingKitten
ToepassingPlat dak,Dakgoot,Gevel
Productomschrijving

KS96 Hertalan EPDM Kit: De ideale oplossing voor professionals en doe-het-zelvers

Hoogwaardige MS-Polymeer Sealant - Afdichting & Hechting

De KS96 Hertalan EPDM Kit is een hoogwaardige, één component sealant op basis van MS-polymeer, speciaal ontwikkeld voor de verlijming van Hertalan EPDM rubberafdichtingen op verticale en horizontale ondergronden. Deze kit biedt uitstekende prestaties, zowel voor professionele dakdekkers als handige doe-het-zelvers.

Veelzijdige toepassingen

KS96 is geschikt voor gebruik op diverse ondergronden, zoals hout, beton, metalen, metselwerk en EPDM. Ondergronden moeten vlak, droog, vorstvrij, schoon en vetvrij zijn voor een optimale hechting. Let op: directe verlijming op EPS en zachte PVC is niet mogelijk.

Verbruik en verwerking

De KS96 Hertalan EPDM Kit is verkrijgbaar in worsten van 600 ml, met een verbruik van ongeveer 15 meter (bij een diameter van minimaal 7 mm), en in patronen van 290 ml, met een verbruik van circa 7 meter (bij een diameter van minimaal 7 mm). De verwerkingstijd is afhankelijk van de buitentemperaturen, en uitharding vindt plaats in ongeveer 2 mm per 24 uur. Na 20 dagen bereikt de verlijming zijn optimale hittebestendigheid en sterkte.

Eigenschappen en voordelen

KS96 Hertalan EPDM Kit zorgt voor een bijzonder sterke, elastische en watervaste hechting tussen EPDM folies onderling en op de eerder genoemde ondergronden. Na volledige uitharding wordt een temperatuurbestendigheid van -40 °C tot +80 °C bereikt.

Verwerkingsinstructies

Voor een optimale verwerking dient de KS96 Hertalan EPDM Kit bij droge weersomstandigheden en een temperatuur van minstens +/- 5 °C te worden aangebracht. Zorg ervoor dat het materiaal en de ondergrond droog, vorstvrij en schoon zijn. Overlappingen moeten minimaal 50 mm bedragen, afhankelijk van de toepassing. Breng de kit aan één zijde in twee lijmrupsen van minimaal Ø 7 mm aan, zonder uit te strijken.

Ondersteuning en veelgestelde vragen

Heb je vragen omtrent de toepassing, het onderhoud of de installatie van EPDM dakbedekking? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! Raadpleeg onze uitgebreide veelgestelde vragen over EPDM dakbedekking pagina voor antwoorden op gangbare vragen, handige tips en deskundig advies. Of je nu een ervaren dak professional bent of een vastbesloten doe-het-zelver met een eigen bouwproject, wij ondersteunen je bij het kiezen van het meest geschikte EPDM-product. Neem een kijkje op onze EPDM dakbedekking categoriepagina om ons complete assortiment te bekijken. Ons doel is om je te voorzien van alle benodigde informatie, zodat je met vertrouwen een weloverwogen beslissing kunt nemen en de voordelen van onze hoogwaardige EPDM dakbedekkingssystemen kunt ervaren. Ga ervoor en til je EPDM dak naar nieuwe hoogten!

Downloads

Gerelateerde producten

Afbeelding van een Rol EPDM dakbedekking. Hoogwaardige Hertalan Easy Cover EPDM. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. Dakmaterialen.com
Hertalan EPDM Dakbedekking - EASY COVER MEMBRAAN - EPDM Op maat - 1,2 MM
Direct leverbaar
€ 15,67 € 12,95
WhatsApp us now!