Eurofast Damp-H 250st 5.0*20 schroef + Rondel voor onderlaag

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Geschikt voor bitumen/hout
  • Eenvoudig in gebruik
  • Gelijke krachtverdeling
  • Duurzaam en slijtvast
  • Niet voor bevestigen isolatie
Specificaties
Inhoud250 st
Verkoophoeveelheid1
MerkEurofast
SoortBevestigers
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

Eurofast Damp-H: De ideale combinatie voor veilige bevestiging van bitumen onderlagen op hout

De Eurofast Damp-H is een combinatie van een voorgemonteerde drukverdeelplaat en een schroef, speciaal ontworpen voor de bevestiging van bitumen onderlagen op houten oppervlakken. De schroeven hebben een diameter van 5,0 mm en zijn voorzien van een EF kopmarkering met bitopname PH2. Ze hebben een geharde S-punt en zijn gemaakt van staal met een verzinkte Magni-Silver coating, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn.
 
De drukverdeelplaat heeft een diameter van 40 mm en is 1,0 mm dik met een gat diameter van 6,3 mm met normale kom met EF kopmarkering. Deze is voorzien van Aluzinc coating welke voldoet aan 15-cycli Kesternich volgens ETA 06-007. De inbreng diepte is minimaal 18 mm volle draad. Deze drukverdeelplaat zorgt ervoor dat de krachten gelijkmatig verdeeld worden over een groter oppervlak, waardoor het hout niet splijt.
 
Belangrijk om te weten is dat de Eurofast Damp H schroeven niet geschikt zijn voor het bevestigen van isolatiemateriaal, vanwege hun lengte van slechts 20 mm. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het plannen van jouw dakproject.
 
De Eurofast Damp H schroeven zijn verkrijgbaar bij Dakmaterialen.com. Deze schroeven zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor een stevige bevestiging van jouw bitumen onderlagen op houten oppervlakken.

Downloads
WhatsApp us now!