Innotec Powerbond XS wit 290ml

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkInnotec
SoortLijm
Inhoud290 ml
VerwerkingKitten
ToepassingPlat dak,Dakgoot
Productomschrijving

Innotec Powerbond 330 XS Montagekit

 

Beschrijving:

Innotec Powerbond 330 XS Wit is dé montagekit voor professionals en doe-het-zelvers. Gebaseerd op MS-polymeren, staat deze kit garant voor een krachtige en duurzame hechting op diverse ondergronden, zowel binnen als buiten.

 

Unieke Eigenschappen:

Deze kit onderscheidt zich met een extreme aanvangshechting, waardoor materialen direct na toepassing stevig vastzitten. Blijvende elasticiteit zorgt ervoor dat de kit ideaal is voor dynamische verbindingen. Daarnaast is de Powerbond vrij van schadelijke stoffen en bestand tegen extreme temperaturen van -40°C tot +100°C.

 

Toepassingen:

Of het nu gaat om het bevestigen van sierlijsten, spiegels, tegels of het repareren van oppervlakken en het afdichten van naden; deze kit is veelzijdig inzetbaar.

 

Gebruiksinstructies:

Voor een optimale hechting is het essentieel eerst de te verbinden ondergronden grondig te reinigen en te ontvetten. Na het gereedmaken van de oppervlakken, snijd je de punt van de kitkoker af. Breng vervolgens de kit gelijkmatig aan op een van de oppervlakken. Druk het andere oppervlak stevig tegen het bekitte oppervlak en zorg ervoor dat ze ongeveer 10 minuten op hun plaats blijven voor de beste resultaten. Mocht de kit wat stug aanvoelen tijdens koudere dagen, leg de kitkoker dan even in warm water of kort op de verwarming om het aanbrengen te vergemakkelijken.

 

Verpakking:

Elke kitkoker Innotec Powerbond 330 XS Wit bevat 290 ml, ideaal voor meerdere toepassingen.

 

Downloads
WhatsApp us now!