Aluminium Kiezelbak - geborsteld - ontvet - Klaar voor Gebruik - 450mm Lang - Zijuitloop

ok-mark
Bezorgdatum berekenen...
Nog sneller op te halen in onze winkel in Zelhem
specialists-icon Klanten beoordelen ons met een 9,5/10.0
specialists-icon Gratis advies online of in onze winkel
specialists-icon Binnen 1 werkdag verzonden
specialists-icon Franco Levering NL vanaf 495,- excl. BTW
Voor en nadelen
  • Perfecte Hemelwaterafvoer
  • Duurzaam en betrouwbaar
  • Milieuvriendelijker dan lood
  • Schoon en vetvrije plakplaat
  • Niet voor PVC dakbedekking
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
Eenheidst.
MerkAnjo
SoortHemelwaterafvoeren (HWA)
MateriaalAluminium
BevestigingsflensNee
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

De Aluminium Kiezelbak van Anjo: "Efficiëntie en Betrouwbaarheid Ontmoeten Vakmanschap"

45° en 90° Aluminium Kiezelbakken: de Betrouwbare Oplossing voor Elk Dak

Jij, als dakdekker, weet als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap en de juiste materialen te hebben. Niet alleen om je werk goed uit te voeren, maar ook om ervoor te zorgen dat het resultaat duurzaam en betrouwbaar is. Bij Dakmaterialen.com begrijpen we dat. En daarom zijn we er trots op dat we je de Aluminium Kiezelbak van Anjo kunnen aanbieden.

 

Aluminium Kiezelbakken 45 Graden: Perfect Voor Jouw Renovatieprojecten

De aluminium gesloten kiezelbak met een hoek van 45° is perfect voor renovatiewerkzaamheden waarbij een 45 graden dakopstand aanwezig is. Dankzij deze kiezelbak wordt hemelwater perfect afgevoerd. Het uitgekiende design maakt het mogelijk dat de uitloop naadloos door de dakopstand gaat. En weet je wat nog meer geweldig is? Je kunt eenvoudig de stadsuitloop van Anjo monteren, waar vervolgens de regenpijp op wordt aangesloten.

 

En als je slim wilt werken - en we weten dat je dat wilt - kun je kiezen voor onze geborstelde en ontvette snelhechtende kiezelbakken, speciaal ontworpen voor bitumineuze daken. Ze realiseren een perfecte hechting aan het bitumen, waarbij ontvetten en primeren niet nodig is. Dat betekent dat je de kiezelbakken direct kunt verwerken in het bitumen. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een efficiëntere workflow.

 

Aluminium Kiezelbakken 90 Graden: De Ideale Oplossing Voor Specifieke Uitdagingen

Evenzo bieden de aluminium gesloten kiezelbakken met een hoek van 90° je de oplossing die je nodig hebt voor renovatiewerkzaamheden waarbij een 90 graden dakopstand aanwezig is. Net als de 45° versie, zorgt deze kiezelbak voor een perfecte afvoer van hemelwater en kan de stadsuitloop van Anjo gemonteerd worden.

 

Kies ook hier voor de gestraalde snelhechtende versie als je werkt met bitumineuze daken. Je zult merken dat ze perfect hechten zonder de noodzaak van ontvetten en primeren.

 

Voor elke muur de juiste maat

En omdat we weten dat elk project uniek is, hebben we twee verschillende lengtematen: 450 mm en 600 mm. Hoewel de 450 mm in de meeste gevallen voldoende is, hebben we gezien dat de toenemende dikte van spouwmuurisolatie soms een grotere maat vereist. Voor die gevallen hebben we de 600 mm versie klaar voor gebruik.

Dus, waar wacht je nog op? Geef je projecten een boost met de aluminium kiezelbakken van Anjo. Je zult zien dat ze niet alleen je efficiëntie verhogen, maar ook bijdragen aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van je werk.

 

De Anjo Kiezelbak: Een Naadloze Combinatie van Innovatie en Betrouwbaarheid

Als vakman weet je dat details het verschil maken. Daarom hebben we bij Anjo een extra stap genomen om onze aluminium kiezelbakken te perfectioneren. We hebben ervoor gezorgd dat ze niet alleen sterk en duurzaam zijn, maar ook innovatief en praktisch in gebruik. Onze snelhechtende kiezelbakken zijn speciaal ontworpen om te zorgen voor een perfecte hechting aan het bitumen, zonder dat je hoeft te ontvetten en te primen. Dit betekent dat je minder tijd besteedt aan voorbereiding en meer tijd aan het doen waar je goed in bent: het creëren van uitstekende daken.

 

Kiezen voor Aluminium: Een Keuze voor het Milieu

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, speelt de keuze van materialen een cruciale rol. Het gebruik van aluminium in plaats van lood voor hemelwaterafvoeren is zo'n keuze. Aluminium is veel minder schadelijk voor het milieu dan lood, een zwaar metaal dat schadelijke afvalstoffen kan lekken in ons water.Lood heeft negatieve effecten op het milieu, vooral als het in contact komt met grond- en oppervlaktewater. Het kan leiden tot de vervuiling van drinkwaterbronnen en schade toebrengen aan aquatische ecosystemen. Daarnaast kan het zich ophopen in de voedselketen, wat schadelijk kan zijn voor dieren en mensen.

 

Door te kiezen voor de aluminium kiezelbakken van Anjo, maak je een verantwoorde keuze. Je beschermt niet alleen de kwaliteit van het water, maar draagt ook bij aan de gezondheid van ons milieu. Het gebruik van aluminium in plaats van lood draagt bij aan duurzamere bouwpraktijken en vermindert de milieu-impact van je projecten.Het gaat dus niet alleen om een kwestie van efficiëntie en betrouwbaarheid, maar ook om zorg voor onze planeet. Met de aluminium kiezelbakken van Anjo kies je voor kwaliteit en draag je bij aan een duurzamere toekomst. Het is een win-win situatie: voor jou, voor je klanten en voor het milieu.

 

Conclusie: Maak de Bewuste Keuze met Aluminium Kiezelbakken van Anjo

Of je nu een dakdekker bent die op zoek is naar efficiëntie en betrouwbaarheid, of je wilt een bewuste keuze maken voor het milieu, de aluminium kiezelbakken van Anjo zijn jouw perfecte partner. Met hun innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen, bieden ze een perfecte oplossing voor elke dakopstand, of het nu 45° of 90° is. 

 

Onze snelhechtende kiezelbakken zijn speciaal ontworpen om een perfecte hechting aan bitumen te realiseren, zonder de noodzaak van ontvetten en primeren. Dit bespaart je niet alleen kostbare tijd, maar draagt ook bij aan de kwaliteit en duurzaamheid van je werk.

 

Bovendien, door te kiezen voor aluminium boven lood, maak je een krachtig statement voor milieubewustzijn. Je kiest voor een materiaal dat niet alleen sterk en betrouwbaar is, maar ook minder schadelijk voor het milieu.

 

Bij Dakmaterialen.com zijn we er trots op om jou het beste te bieden. We begrijpen de waarde van vakmanschap en we streven ernaar om je te voorzien van producten die deze waarde weerspiegelen. Met de aluminium kiezelbakken van Anjo, maak je niet alleen een keuze voor kwaliteit en efficiëntie, maar ook voor een betere, duurzamere toekomst. Dus, waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar het verschil!


 
 

Downloads
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite