Leister Triac ST - Heteluchtföhn - Analoog instelbaar - Perfect voor Resitrix EPDM - 230V/1600W HL

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
 • Zwitserse Kwaliteit
 • Geschikt voor Föhnbare Daksystemen
 • Fijne handgreep
 • Lichtgewicht
 • Niet digitaal instelbaar
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkLeister
SoortGereedschap
Productomschrijving

LEISTER TRIAC ST 

De LEISTER TRIAC ST is een uitzonderlijke heteluchtföhn, specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de dakdekkersindustrie. Dit instrument, dat de Zwitserse precisie en meer dan 70 jaar aan innovatieve ervaring belichaamt, is een essentiële tool voor het lassen van dakbedekkingen. Het biedt een perfecte balans tussen lichtgewicht ontwerp en robuuste prestaties, waardoor het ideaal is voor zowel nieuwe installaties als reparatiewerkzaamheden.

 

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN:

 • Zwitserse Kwaliteit: Vervaardigd in Zwitserland, de TRIAC ST staat symbool voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit.
 • Lichtgewicht Design: Het gewicht van minder dan 1 kg zorgt voor optimale handzaamheid en minimaliseert vermoeidheid bij langdurig gebruik.
 • Ergonomische Grip: De speciaal ontworpen tweecomponenten-handgreep zorgt voor comfort en controle, wat cruciaal is voor precisiewerk op daken.
 • Compatibiliteit met Accessoires: Met meer dan 80 verschillende mondstukken is de TRIAC ST een veelzijdige tool voor diverse daklaswerkzaamheden.
 • Geavanceerde Functionaliteiten: Inclusief een gemakkelijk te reinigen luchtfilter, automatische koolstofstop voor bescherming van de collector en het verwarmingselement, wat bijdraagt aan een langere levensduur van het apparaat.
 • Efficiënte Warmteverdeling: Ideaal voor het lassen van dakbedekkingsmaterialen, waarbij een consistente en gelijkmatige warmteverdeling essentieel is voor sterke en duurzame verbindingen.

 

UITGEBREIDE TOEPASSINGEN:

De veelzijdigheid van de LEISTER TRIAC ST maakt het een onmisbaar instrument voor een breed scala aan dakbedekkingstoepassingen:

 • Installatie van Nieuwe Dakbedekking: Of het nu gaat om Resitrix, bitumineuze of andere synthetische dakmembranen, de TRIAC ST zorgt voor een naadloze en robuuste lasverbinding.
 • Dakreparaties: Perfect voor snelle en efficiënte reparaties aan gescheurde of beschadigde dakbedekking, waardoor de levensduur van daken aanzienlijk wordt verlengd.
 • Detailwerk: Uitstekend geschikt voor het nauwkeurig lassen van dakdetails zoals opstanden, dakranden en afvoeren, waar precisie van cruciaal belang is.
 • Overlaplassen: Zorgt voor sterke en waterdichte overlappingen, essentieel voor het behoud van de integriteit van het dakoppervlak.
 • Werken met Geavanceerde Materialen: De TRIAC ST is uitgerust om te werken met een breed scala aan geavanceerde dakbedekkingsmaterialen, waardoor het een flexibele keuze is voor moderne dakdekkers.

 

Aanvullende aanbevelingen:

 1. Voor dakbedekking met een nauwer lasvenster: Overweeg de LEISTER TRIAC AT. Dit apparaat is bijzonder geschikt voor PVC vanwege het nauwe temperatuurbereik dat nodig is voor een optimale bevestiging. Het handhaven van de juiste temperatuur is cruciaal voor het verkrijgen van een waterdichte las bij PVC-materialen, aangezien afwijkingen van dit temperatuurbereik kunnen leiden tot een minder effectieve verbinding.
 2. Losse Warmte-elementen: Om de prestaties en levensduur van uw LEISTER-apparaten te maximaliseren, bieden we losse Leister Hitte-Elementen voor de TRIAC ST en TRIAC AT. Deze elementen zijn eenvoudig te vervangen, waardoor u uw werkzaamheden met minimale onderbreking kunt voortzetten.
 3. Voor Krachtige Toepassingen: Wanneer u behoefte heeft aan een krachtigere oplossing, is de LEISTER ELECTRON ST de ideale keuze. Dit is de 'Krachtpatser' onder de handföhns van Leister, ontworpen voor de meest veeleisende taken en superieure prestaties.
 4. Mondstuk: voor het verdelen van de warmte over de lasnaad. 

CONCLUSIE:

De LEISTER TRIAC ST heteluchtföhn is een onmisbare toevoeging aan de gereedschapskist van elke professionele dakdekker. Dankzij zijn lichte gewicht, ergonomische ontwerp en brede toepasbaarheid biedt de TRIAC ST een superieure gebruikerservaring. Gesteund door Zwitserse precisie en innovatie, staat dit product garant voor topkwaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor efficiënte, nauwkeurige en duurzame daklaswerkzaamheden.

Downloads

Gerelateerde producten

Mondstuk 40mm - Toepasbaar op Leister Triac ST en Triac AT - Perfect voor de Föhnbaas
Mondstuk 40mm - Toepasbaar op Leister Triac ST en Triac AT - Perfect voor de Föhnbaas
Direct leverbaar
€ 44,77 € 37,00
Foto van een Siliconen aandrukroller. Deze aandrukroller die voor de echte prof is, kan worden gebruikt bij het verwerken van EPDM, Resitrik, TPO, PVC, POCB en andere dakbedekkingen. Dakmaterialen.com
Siliconen aandrukrol 40 mm PRO Groen
Direct leverbaar
€ 72,00 € 59,50
Leister Hitte Element - Vervangbaar - Voor Leister Triac ST en AT - 230V/1550W
Leister Hitte Element - Vervangbaar - Voor Leister Triac ST en AT - 230V/1550W
Direct leverbaar
€ 102,50 € 84,71
Leister Fohn Triac AT - Premium Heteluchtföhn - Op Graden Nauwkeurig - 230V/1600W HL
Leister Fohn Triac AT - Premium Heteluchtföhn - Op Graden Nauwkeurig - 230V/1600W HL
Direct leverbaar
€ 643,72 € 532,00
WhatsApp us now!