Kiezelbak Lood - Naadloos - Hoge Kwaliteit Loden Kiezelbak - Zijuitloop

Direct leverbaar
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkFreriks
SoortHemelwaterafvoeren (HWA)
MateriaalLood
KleurLichtgrijs
Levensduur30-40 jaar
ToepassingPlat dak,Dakgoot
Productomschrijving

Naadloze loden kiezelbakken: "de beste loden HWA's voor de traditionele dakprof"

Voor jou als vakman is de keuze voor een naadloze kiezelbak van lood een slimme zet. Bij Dakmaterialen.com kun je eenvoudig deze producten bestellen. De naadloze kiezelbakken worden gefabriceerd door Freriks-Werken. Freriks-Werken is de enige in Europa die deze gepatenteerde naadloos gegoten loden hemelwaterafvoeren produceert. Dankzij de hi-tech gietmachines en ervaren gietspecialisten produceren ze de beste loden HWA's. Het assortiment heeft 11 populaire modellen, welke allemaal bij ons op voorraad zijn.

Met deze naadloze afvoeren hoef je geen voorbehandeling op het dak te doen, heb je geen oxidatie in de laszone en geen soldeernaden. De hechting op de plakplaat is tot wel 400% beter dan andere loden plakplaten op de markt. De dikte van het lood voldoet aan de maatstaven die BDA (Bureau Dak Advies) stelt voor op het platte dak. Bovendien is het lood dat wordt gebruikt minimaal 99,9% zuiver, wat zorgt voor de zuiverste loden afvoer op de markt.

Lood en Bitumen: "de perfecte match"

Loden plakplaten zijn een veelgebruikt materiaal voor bitumen daken. Dit komt doordat ze een uitstekende hechting vertonen met bitumen, waardoor ze een betrouwbare en duurzame oplossing vormen voor dakbedekking. Bovendien zijn loden plakplaten zeer weerbestendig, waardoor ze ook geschikt zijn voor extreme weersomstandigheden.

Een ander voordeel van loden plakplaten is dat ze gemakkelijk te verwerken zijn. Dankzij de flexibiliteit van lood kunnen de platen eenvoudig aangepast worden aan de vormen van het dak. Bovendien zorgt de lage dichtheid van lood ervoor dat de platen relatief licht van gewicht zijn, wat de verwerking vergemakkelijkt.

Daarnaast zijn loden plakplaten een duurzame oplossing omdat ze een lange levensduur hebben. Lood heeft namelijk een natuurlijke beschermende werking waardoor het niet roest en niet aangetast wordt door zuren. Hierdoor kunnen loden plakplaten jarenlang meegaan zonder dat ze vervangen hoeven te worden.

Samengevat, naadloze loden kiezelbakken is een ideaal materiaal voor bitumen daken omdat ze een uitstekende hechting vertonen, weerbestendig zijn, gemakkelijk te verwerken zijn en een lange levensduur hebben. Ze zijn dus een slimme keuze voor vakmannen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun dakbedekking.

Downloads
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite