Eurofast EFS-2-P-A14 4.8*35 mm Staalplaatschroef

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Uitstekende prestaties
  • Hoge corrosiebestendigheid
  • Koolstofarm duurzaam staal
  • Geschikt voor verschillende toepassingen
  • Alleen toepasbaar op hout ondergrond
Specificaties
Inhoud250 st
Verkoophoeveelheid1
MerkEurofast
SoortBevestigers
Productomschrijving

Betrouwbare bevestiging met Eurofast Farmingschroeven voor stalen platen en profielen op houten ondergrond.

De Farmingschroeven van Eurofast zijn speciaal ontworpen voor het monteren van stalen zetwerk en profielplaten op houten ondergronden. Met een bitopname van HWH 8mm en een boorcapaciteit van 2x1.00mm, zijn deze schroeven in staat om veilig en stevig te bevestigen.
 
De schroeven zijn gemaakt van koolstofarm staal en zijn voorzien van een PREMIUM-type coating van 500u, wat zorgt voor uitstekende corrosiebestendigheid van C3 niveau. Deze coating beschermt de schroeven tegen roest en andere vormen van corrosie en verlengt zo de levensduur van de schroeven.
 
De Farmingschroeven zijn gecertificeerd volgens de ETA-16/0739 norm en hebben een diameter van 4.8 mm. De schroeven zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals montage van profielplaten en zetwerk op onderconstructies van 0.75-1.50 mm, montage van profielplaten op binnendozen, en overlapmontage van profielplaten en sandwichpanelen.
 
De schroeven zijn voorzien van een aluminium EPDM-ring met een diameter van 14mm. De EPDM-ring is gevulkaniseerd en biedt een uitstekende afdichting tegen vocht en andere weersinvloeden. Dit maakt de Farmingschroeven niet alleen duurzaam, maar ook veilig en betrouwbaar.
 
Kortom, de Farmingschroeven van Eurofast zijn de ideale keuze voor het monteren van dakpanprofielplaten op houten ondergronden. Met hun uitstekende corrosiebestendigheid en betrouwbare prestaties, bieden deze schroeven de perfecte oplossing voor elke bouw- en constructieklus.

Downloads

Gerelateerde producten

Stalen afdekkap Standaard 10/60/60/10 Alu 3 m.
Stalen afdekkap Standaard 10/60/60/10 Alu 3 m.
Direct leverbaar
€ 17,69 € 14,62 Special Price € 15,35 € 12,69
WhatsApp us now!