Tixophalte 310ml koker

Binnenkort beschikbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
Eenheidst.
MerkShell
SoortLijm,Vloeibare afdichting
Inhoud310 ml
VerwerkingKitten
ToepassingPlat dak,Dakgoot,Gevel
Productomschrijving

Shell Tixophalte: "De probleemoplossende bitumenkit"

Tixophalte is kit voor de dakdekker! Van "beunhaas" tot professionele dakdekker, bijna elke vakman heeft deze kit in zijn bus. Voor jou is een product dat je kunt vertrouwen van cruciaal belang. Met Shell Tixophalte kit heb je een veelzijdig afdichtmiddel met groot prestatievermogen in handen. Dit product is tegelijkertijd een vulmiddel, voegafdichtmiddel en een kit. Het is een bewezen oplossing voor industriële toepassingen maar ook voor thuisgebruik.

Bij jouw dakproject zijn de weersomstandigheden vaak onvoorspelbaar, maar Shell Tixophalte kit werkt ook als afdichtmiddel onder water. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten op droge weersomstandigheden om Tixophalte te kunnen gebruiken. Een tijdelijke noodreparatie is tijdens de grootste regenbui mogelijk.

 

Wat Shell Tixophalte nog veelzijdiger maakt, is dat het een uitstekende en directe hechting heeft aan de meeste bouwmaterialen, waaronder: beton, metalen, glas, hout en de meeste kunststoffen. Hierdoor kun je het op bijna elke oppervlakte gebruiken.

Verleng de levensduur van jou dak!

Shell Tixophalte kan uitstekend worden gebruikt als (tijdelijk) afdichtmiddel voor platte daken. Het is speciaal ontworpen om de levensduur van platte daken te verlengen en lekkages te voorkomen of te verhelpen. Door het toepassen van Tixophalte op een plat dak, kan het dak waterdicht gemaakt worden en worden eventuele scheuren en gaten gedicht. Dit maakt het een ideale oplossing voor het onderhouden en repareren van platte daken. Shell Tixophalte kit is ook bestand tegen UV-straling, wat betekent dat het niet uitdroogt of vervaagt onder invloed van de zon.

De reden waarom veel projecten, van grootschalige dakwerken tot reparaties in huis, op Shell Tixophalte kit vertrouwen om de klus te klaren is eenvoudig: het is gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk. Deze kit kan bijvoorbeeld in een goot worden toegepast bij lekkage, terwijl het regent. Dit is dus ook de reden waarom bijna elke dakdekkerDit is dus ook de reden dat bijna elke dakdekker deze kit in zijn bus heeft, omdat het een product is wat je gemakkelijke snelle oplossingen biedt. Oplossingen waarop je kunt vertrouwen.

Downloads

Gerelateerde producten

Afbeelding van een oranje kitspuit. Ideaal voor het verwerken van EPDM kit. Verkrijgbaar bij Dakmaterialen.com
KITSPUIT 225 MM SKELET
Direct leverbaar
€ 7,20 € 5,95

Wellicht ook iets voor jou

Redfox EPDM MS polymeer kit - zwart - 290ml
Redfox EPDM MS polymeer kit - zwart - 290ml
Direct leverbaar
vanaf € 9,95 € 8,22 Special Price € 8,64 € 5,95 vanaf € 7,20
Foto van een tube KS 96 MS Polymeer EPDM kit van het merk Hertalan. Verkrijgbaar bij de grootste webshop voor platte daken. Dakmaterialen.com
Hertalan KS 96 Koker 290 ml
Direct leverbaar
vanaf € 14,73 € 12,17 Special Price € 12,78 € 8,95 vanaf € 10,83
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite