Shell Tixophalte Wet Seal & Fix

Direct leverbaar

Staffelkorting

Staffelkorting wordt automatisch berekend zodra je het aantal verhoogd.

Staffel
M² prijs
Stuksprijs
Korting
12 stuks
€ 7,20 € 5,95
€ 7,20 € 5,95
14%
24 stuks
€ 6,35 € 5,25
€ 6,35 € 5,25
24%
Goede klantenservice Mensen met kennis uit het vak
Snelle afhandeling Altijd eigen voorraad
Bezorging in NL & BE Eigen bezorgdienst
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
Eenheidst.
MerkShell
SoortLijm,Vloeibare afdichting
Inhoud310 ml
VerwerkingKitten
ToepassingPlat dak,Dakgoot,Gevel
Productomschrijving

Shell Tixophalte: "De probleemoplossende bitumenkit"

Tixophalte is kit voor de dakdekker! Van "beunhaas" tot professionele dakdekker, bijna elke vakman heeft deze kit in zijn bus. Voor jou is een product dat je kunt vertrouwen van cruciaal belang. Met Shell Tixophalte kit heb je een veelzijdig afdichtmiddel met groot prestatievermogen in handen. Dit product is tegelijkertijd een vulmiddel, voegafdichtmiddel en een kit. Het is een bewezen oplossing voor industriële toepassingen maar ook voor thuisgebruik.

Bij jouw dakproject zijn de weersomstandigheden vaak onvoorspelbaar, maar Shell Tixophalte kit werkt ook als afdichtmiddel onder water. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten op droge weersomstandigheden om Tixophalte te kunnen gebruiken. Een tijdelijke noodreparatie is tijdens de grootste regenbui mogelijk.

Wat Shell Tixophalte nog veelzijdiger maakt, is dat het een uitstekende en directe hechting heeft aan de meeste bouwmaterialen, waaronder: beton, metalen, glas, hout en de meeste kunststoffen. Hierdoor kun je het op bijna elke oppervlakte gebruiken.

Verleng de levensduur van jou dak!

Shell Tixophalte kan uitstekend worden gebruikt als (tijdelijk) afdichtmiddel voor platte daken. Het is speciaal ontworpen om de levensduur van platte daken te verlengen en lekkages te voorkomen of te verhelpen. Door het toepassen van Tixophalte op een plat dak, kan het dak waterdicht gemaakt worden en worden eventuele scheuren en gaten gedicht. Dit maakt het een ideale oplossing voor het onderhouden en repareren van platte daken. Shell Tixophalte kit is ook bestand tegen UV-straling, wat betekent dat het niet uitdroogt of vervaagt onder invloed van de zon.

De reden waarom veel projecten, van grootschalige dakwerken tot reparaties in huis, op Shell Tixophalte kit vertrouwen om de klus te klaren is eenvoudig: het is gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk. Deze kit kan bijvoorbeeld in een goot worden toegepast bij lekkage, terwijl het regent. Dit is dus ook de reden waarom bijna elke dakdekker

Downloads

Gerelateerde producten

KITSPUIT 225 MM SKELET
KITSPUIT 225 MM SKELET
Direct leverbaar
€ 7,20 € 5,95
WhatsApp us now!