Susta-Barrier HM Zelfklevend Aluminium Dampscherm

3-5 werkdagen levertijd
Staffelkorting
Goede klantenservice Mensen met kennis uit het vak
Snelle afhandeling Altijd eigen voorraad
Bezorging in NL & BE Eigen bezorgdienst
Pros and Cons
  • Dampdichte folie
  • Zelfklevend zonder primer
  • Hecht op vochtigheid
  • 3-4 weken waterdicht
  • Niet herbruikbaar.
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkSusta-Barrier
SoortDampremmer
MateriaalAluminium folie
KleurAluminium
ToepassingPlat dak, Gevel
Productomschrijving

De Nieuwe Norm in Duurzaam Bouwen: Susta-Barrier HM

Waarom zijn we altijd op zoek naar beter? Omdat we geloven in vooruitgang. In de bouwwereld betekent vooruitgang niet alleen sneller en efficiënter werken, maar ook duurzamer en kwalitatief hoogwaardig. Met Susta-Barrier HM zetten we een nieuwe standaard in de bouwwereld.

 

Waarom Kiezen Voor Susta-Barrier HM?

Je kent het wel, de uitdagingen van het bouwen. Het weer is niet altijd je beste vriend en vocht is vaak je grootste vijand. Of je nu een professional bent die werkt aan grote nieuwbouwprojecten of een enthousiaste doe-het-zelver die zijn eigen droomhuis creëert, Susta-Barrier HM is je bondgenoot.

 

Voor de Echte Dakbazen: Susta-Barrier HM

In de bouwsector is er een enorme variëteit aan toepassingen en producten. Maar laten we eerlijk zijn, wij weten voor wie we echt werken. Voor de echte dakbazen. Voor die professionals die dag in, dag uit, bovenop de wereld staan en het verschil maken. Voor jullie is Susta-Barrier HM het neusje van de zalm.

 

Deze folie is dé ideale dampremmer voor elk dakproject. Het is niet alleen dampdicht, maar ook zelfklevend. En nee, je hebt geen primer nodig; plak en ga! Maar dat is niet alles. Stel je voor dat het weer plotseling omslaat, zoals het wel vaker doet in ons kikkerlandje. Geen paniek. Susta-Barrier HM kan fungeren als een noodlaag, biedt een tijdelijke waterafdichting en blijft zelfs 3 tot 4 weken waterdicht.

 

Bovendien hecht het zich moeiteloos aan licht vochtige ondergronden. Of je nu te maken hebt met een staaldak dat nog glinstert van de ochtenddauw of een houten dakbeschot dat net een zachte regenbui heeft doorstaan, Susta-Barrier HM verzekert een betrouwbare hechting. 

 

En een tip voor het verwerken: zorg ervoor dat je de naden goed aanrolt met een siliconenroller voor een optimale hechting en dichting.

 

Oh, en voor degenen die wel eens op een staaldak hebben gewerkt, hier is nog een verrassing: deze folie is mandragend. Dus zeg maar gedag tegen die vervelende momenten waarop je je enkel verzwikt bij het oversteken van een cannelure. Met Susta-Barrier HM loop je met zelfvertrouwen over elk oppervlak. Welkom in de toekomst van dakwerk!

 

De Kracht van Hot-melt Lijm

Dankzij de revolutionaire 'hot-melt' lijm laag heeft Susta-Barrier HM een ongekende kleefkracht. Waar andere folies het laten afweten op vochtige ondergronden, blijft Susta-Barrier HM standvastig. Ja, zelfs een houten dakbeschot dat net een regenbui heeft gehad of een staaldak met ochtenddauw vormt geen uitdaging.

 

Eenvoud in Toepassing

Stel je een product voor dat plakt op elke ondergrond zonder hechtprimer. Een product dat je zonder extra materialen zoals lijm of nietjes kunt aanbrengen. Dat is Susta-Barrier HM. Het bespaart je niet alleen geld, maar ook tijd. En in de bouw is tijd, zoals je weet, letterlijk geld.

 

Multifunctioneel in Gebruik

Of het nu gaat om daken, gevels, spouwmuren of vloeren, Susta-Barrier HM is de oplossing. Zijn dampdichtheid zorgt voor een optimale isolatiewaarde. In gebouwen waar veel vocht wordt geproduceerd, zoals zwembaden, fungeert het als het ideale dampscherm.

 

Duurzaamheid die Telt

Een goede dampdichte laag draagt bij aan een betere isolatiewaarde van het totale pakket. Dit resulteert in een vermindering van de energiekosten en draagt bij aan een beter milieu. Met Susta-Barrier HM draag je niet alleen bij aan de structurele integriteit van een gebouw, maar ook aan de gezondheid van onze planeet.

 

Conclusie

In de bouwwereld, waar elke seconde telt en elk detail belangrijk is, is Susta-Barrier HM het antwoord op vele uitdagingen. Het verenigt het beste van twee werelden: de efficiëntie en het gemak van een modern bouwproduct, met de duurzaamheid die onze wereld nodig heeft.

Investeer in de toekomst, kies voor kwaliteit, en maak het bouwproces eenvoudiger en duurzamer met Susta-Barrier HM. Want bouwen is niet alleen een kwestie van het juiste gereedschap hebben, het gaat ook om de juiste keuzes maken. En met Susta-Barrier HM maak je altijd de juiste keuze.

 

De verpakking op de afbeelding kan afwijken van het werkelijke product.

Downloads

Gerelateerde producten

Afbeelding van een liggende rol Alutrix. De zelfklevende dampdichte laag van Carlisle construction Materials. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
ALUTRIX 600 1,08 x 40,00 m
Direct leverbaar
vanaf € 11,37 € 9,39 Special Price € 9,09 € 6,95 vanaf € 8,41
EPDM siliconenroller 40 mm breed
EPDM siliconenroller 40 mm breed
Direct leverbaar
€ 35,70 € 29,50 Special Price € 30,19 € 24,95
IKO ENERTHERM PIR ISOLATIE
IKO ENERTHERM PIR ISOLATIE
Direct leverbaar
vanaf € 54,34 € 44,91 Regular Price € 77,62
Dakdekkerschaar EPDM/PVC Economy
Dakdekkerschaar EPDM/PVC Economy
Direct leverbaar
€ 18,09 € 14,95
WhatsApp us now!