Susta-Vent ® Kabeldoorvoer - Resitrix Manchet - 3xPP Bocht 45 graden - Perfect voor Aircokabels en Leidingen

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
BevestigingsflensYes
MerkResitrix
SoortDakdoorvoeren
MateriaalResitrix EPDM SK-W Full Bond
Type dakdoorvoerEnkelwandig
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

Ontdek de Revolutie in Kabeldoorvoer: Susta-Vent® Prefab Kabeldoorvoer Resitrix SK-W

Een Nieuwe Stap naar Eenvoud en Betrouwbaarheid

In de wereld van installatie en onderhoud, streven we naar oplossingen die zowel functioneel als efficiënt zijn. Maar wat als we je vertellen dat je nu kunt genieten van een kabeldoorvoer die niet alleen praktisch is, maar ook een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we naar dakdoorvoeren kijken? Maak kennis met de Susta-Vent® Prefab Kabeldoorvoer Resitrix SK-W, een doorbraak in de technologie van kabeldoorvoeren.

 

Vertrouw op Innovatie en Duurzaamheid

De Susta-Vent® Prefab Kabeldoorvoer Resitrix SK-W is niet zomaar een product. Het is een belofte van betrouwbaarheid, gemak en duurzaamheid. We hebben de essentie van wat een goede kabeldoorvoer moet zijn opnieuw gedefinieerd, en hebben deze verpakt in een compact en robuust ontwerp. Het is voorzien van een unieke prefab manchet van Resitrix SK-W fohnbare EPDM, waardoor het toepasbaar is op bitumen daken en natuurlijk op daken van Resitrix.

 

Jouw Partner voor Alle Leidingen

Of je nu leidingen voor zonnepanelen, een warmtepomp of een airco systeem door het platte dak wilt voeren, de Susta-Vent® Kabeldoorvoer is je betrouwbare partner. Dit innovatieve product is speciaal ontworpen voor een simpele en waterdichte montage, wat het ideaal maakt voor alle leidingen van jouw verduurzamingsinstallatie.

 

Ongeëvenaard Gemak en Flexibiliteit

De kracht van de Susta-Vent® Kabeldoorvoer zit hem in zijn eenvoud. Met een geanodiseerde aluminium buis en een bevestigingsflens die gemakkelijk onder de dakbedekking kan worden bevestigd, biedt deze kabeldoorvoer een moeiteloze installatie-ervaring. Bovendien wordt hij geleverd met drie 45° PP bochten, die een grote waterdichte bocht vormen en gemakkelijk over elkaar kunnen worden geschoven met behulp van een lipring.

 

Kies voor de Maat die bij Jou Past

We begrijpen dat niet alle installaties hetzelfde zijn. Daarom bieden we de Susta-Vent® Kabeldoorvoer in verschillende maten aan. Kies uit ø50 mm voor kabels van bijvoorbeeld zonnepanelen, ø90 mm voor een enkel systeem van een airco of warmtepomp. Voor grotere installaties hebben we grotere maten beschikbaar, zoals 110 en 125 mm.

 

Betrouwbaar en Waterdicht

Met de Susta-Vent® beloven een oplossingen die jouw werk eenvoudiger maken. Daarom is onze kabeldoorvoer niet alleen gemakkelijk te monteren, maar ook in recordtijd waterdicht. Binnen slechts 5 minuten heb je een betrouwbare, waterdichte doorvoer die klaar is om alle weersomstandigheden te weerstaan.

 

Een Stille Revolutie in Kabeldoorvoer

De Susta-Vent® Prefab Kabeldoorvoer Resitrix SK-W is meer dan een product; het is een stille revolutie in de wereld van dakdoorvoeren. Het is ontworpen met het oog op de verwerker, waardoor je kunt genieten van een efficiënte en stressvrije installatie. Met deze kabeldoorvoer kun je je focussen op wat echt belangrijk is - het leveren van hoogwaardige installaties voor jouw klanten.

 

Conclusie

Bij Dakmaterialen.com geloven we in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de Prefab Kabeldoorvoer Susta-Vent(R) Resitrix SK-W hebben we deze waarden verweven in een revolutionair product dat een nieuwe standaard zet in de industrie. Of je nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte oplossingen, of een doe-het-zelver die op zoek is naar een eenvoudige en betrouwbare kabeldoorvoer, de Susta-Vent® Prefab Kabeldoorvoer Resitrix SK-W is de perfecte keuze.
 

 

Downloads
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite