Tijdelijke HWA met Slangklemmen - 15m

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Handige verpakking
  • Slangklemmen inbegrepen
  • Perfecte afwatering
  • Opnieuw gebruiken mogelijk
  • Alleen in 15 Meter verkrijgbaar
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
Eenheidst.
MerkTilmar
SoortHemelwaterafvoeren (HWA)
Diameter80 mm
Lengte15 meter
VerwerkingMechanisch bevestigen
ToepassingPlat dak,Dakgoot
Productomschrijving

Tijdelijke HWA met Slangklemmen: Handige Afwatering

Onze Tijdelijke HWA met een lengte van 15 meter biedt een effectieve en handige oplossing voor tijdelijke afwatering, compleet met 2 slangklemmen voor naadloze verbindingen. Dit compacte en praktische afwateringsmateriaal is gemaakt van hoogwaardige PE folie voor snelle en efficiënte regenwaterafvoer.

 

Eenvoudige Installatie:

Dankzij de meegeleverde slangklemmen is de installatie van onze Tijdelijke HWA moeiteloos. Rol het uit, bevestig de klemmen en je bent klaar. Geen gedoe met ingewikkelde installatieprocedures.

 

Flexibel in Gebruik:

Deze 15 meter lange Tijdelijke HWA is uiterst flexibel en aanpasbaar aan de specifieke behoeften van je project. Knip het gemakkelijk op de gewenste lengte en creëer de perfecte afvoeroplossing.

 

Duurzaam en Betrouwbaar:

Onze Tijdelijke HWA met slangklemmen is duurzaam en betrouwbaar, zelfs bij aanhoudende regenval. Het helpt je bouwplaats schoon en georganiseerd te houden, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Kies voor onze Tijdelijke HWA met slangklemmen en zorg ervoor dat regenachtige dagen geen vertragingen veroorzaken op je bouwplaats. Het is de praktische en kosteneffectieve keuze voor bouwers die functionaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Downloads
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite