Kabeldoorvoer dubbelwandig geïsoleerd

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Duurzaam & recyclebaar
  • Eenvoudig te openen/sluiten
  • Ongediertevrije "barrière"
  • Vlamvertragend/dovend
  • Nog extra dakbedekking nodig
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkAnjo
SoortDakdoorvoeren
MateriaalAluminium
Type dakdoorvoerDubbelwandig
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd: Innovatie en Duurzaamheid voor jouw dak

Wanneer je als verwerker op zoek bent naar de beste oplossing om kabels en leidingen door het dak te voeren, zoek dan niet verder. Dakmaterialen.com presenteert met trots de revolutionaire Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd, een innovatief en duurzaam product dat jou helpt om je werk efficiënter en met een hogere kwaliteit uit te voeren.

 

Waarom Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd?

Jij wilt je klanten de beste service bieden en bijdragen aan een betere wereld. Dat begrijpen wij. Daarom hebben wij de Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd in ons assortiment opgenomen. Deze kabeldoorvoer is ontworpen met de gedachte dat jij je werk gemakkelijker en efficiënter moet kunnen uitvoeren, terwijl je tegelijkertijd een positieve impact hebt op het milieu. De dubbelwandige, geïsoleerde en hersluitbare kabeldoorvoer is niet alleen fraai vormgegeven, maar ook uiterst praktisch en duurzaam.

 

Duurzaamheid en de veranderende wereld

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zien we een toenemende trend om platte daken te benutten voor het verduurzamen van gebouwen. Zonnepanelen, warmtepompen, aircosystemen en zonneboilers zijn enkele van de vele installaties die bijdragen aan een groenere toekomst. De Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd is speciaal ontwikkeld met het oog op deze ontwikkelingen, zodat jij moeiteloos kunt inspelen op de behoeften van je klanten en een betere wereld.

 

PVC-coating: Speciaal voor PVC dakbedekking en extra duurzaamheid

De Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd biedt een uitstekende oplossing voor diegenen die werken met PVC dakbedekking. Deze speciale PVC-versie zorgt ervoor dat dakdekkers eenvoudig een PVC folie op de coating kunnen lassen, wat resulteert in een bijzonder duurzaam en betrouwbaar eindresultaat. Net als het standaardmodel is de PVC-versie van de kabeldoorvoer ontworpen voor efficiëntie en duurzaamheid, met als extra voordeel een verhoogde bescherming en langere levensduur voor jouw dakprojecten.

 

Conclusie: Investeer in de Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd voor jouw dakproject

De Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd biedt tal van voordelen voor jou als verwerker, waaronder gebruiksgemak, UV-bestendigheid, ongediertebestrijding, vlamvertragende en vlamdovende eigenschappen, en damp- en luchtdichtheid. Bovendien draagt dit product bij aan een betere wereld door zijn duurzaamheid en volledige recyclebaarheid.

Downloads

Gerelateerde producten

Susta-Vent® Kabeldoorvoer Resitrix ø 90
Susta-Vent® Kabeldoorvoer Resitrix ø 90
Direct leverbaar
vanaf € 126,75 € 104,75 Special Price € 84,10 € 59,50 vanaf € 72,00
Foto van een koker kit Shell Tixophalte. Wet Seal en Fix. De alleskunner voor het platte dak! Vochtwerende Afdichtingskit. Hecht onder water. Verkrijgbaar bij de grootste webshop voor het platte dak. Dakmaterialen.com
Tixophalte 310ml koker
Direct leverbaar
€ 19,30 € 15,95 Special Price € 16,75 € 13,84
Afbeelding van een prefab kabel doorvoer, Susta-Vent® met een slabbe van Resitrix® SK-W Full Bond. Ideaal voor het doorvoeren van kabels voor zonnepanelen op het platte dak. Toe te passen op daken van Resitrix, maar ook voor bitumen daken is het een ideaa
Susta-Vent Kabeldoorvoer Ø 50 mm / Resitrix SK-W
Direct leverbaar
vanaf € 83,07 € 68,65 Special Price € 66,49 € 49,50 vanaf € 59,90
Quickprimer IKO 500ml VF
Quickprimer IKO 500ml VF
Direct leverbaar
€ 18,56 € 15,34 Special Price € 16,12 € 13,32
WhatsApp us now!