Lees meer
Redfox EPDM MS polymeer kit - zwart
Redfox EPDM MS polymeer kit - zwart
Direct leverbaar
vanaf € 12,04 € 9,95 Special Price € 10,45 € 7,50 vanaf € 9,08
Afbeelding van een koker Redfox® MS Polymeer EPDM kit, een hoogwaardig product dat gebruikt kan worden voor diverse dakwerken. Deze kit is verkrijgbaar bij Dakmaterialen.com en biedt verschillende voordelen zoals duurzaamheid, eenvoudige verwerking. Dakma
Redfox® EPDM Kit - MS Polymeer - 290ML - T.B.V. Redfox EPDM
Direct leverbaar
vanaf Regular Price € 11,50 € 9,50 € 9,98 € 8,25
Hertalan KS 96 Primer 0,5 KG
Hertalan KS 96 Primer 0,5 KG
Direct leverbaar
€ 25,02 € 20,68 Special Price € 21,72 € 17,95
Afbeelding van een geel koker Innotec Powerbond XS 330. De koker heeft een inhoud van 290ml en de kit is wit van kleur. De Powerbond is te koop bij Dakmaterialen.com.
Innotec Powerbond XS wit 290ml
Direct leverbaar
€ 23,60 € 19,50 Special Price € 20,49 € 16,93
KITSPUIT 225 MM SKELET
KITSPUIT 225 MM SKELET
Direct leverbaar
€ 7,20 € 5,95
Foto van een koker kit Shell Tixophalte. Wet Seal en Fix. De alleskunner voor het platte dak! Vochtwerende Afdichtingskit. Hecht onder water. Verkrijgbaar bij de grootste webshop voor het platte dak. Dakmaterialen.com
Tixophalte 310ml koker
Binnenkort beschikbaar
€ 19,30 € 15,95 Special Price € 16,75 € 13,84

Kit voor elke klus: Ontdek de veelzijdigheid op Dakmaterialen.com
 

Als ervaren verwerker of handige doe-het-zelver weet je dat niet alle kits gelijk zijn. Sommige kits zijn specifiek ontwikkeld voor bepaalde materialen, terwijl andere een breder toepassingsbereik hebben. Bij Dakmaterialen.com begrijpen we de nuances van je werk en bieden we een uitgebreid assortiment aan kits die geschikt zijn voor diverse daktoepassingen.

 

Waarom kit een onmisbaar product is

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: na het leggen van dakbedekking zie je een klein lek of een naad die niet perfect aansluit. Dat is waar kit in beeld komt. Met de juiste kit kan je zulke imperfecties snel en efficiënt verhelpen. Bovendien helpt het bij het waterdicht maken, afdichten en zelfs isoleren van daken. Kit is dus niet alleen een oplossing voor problemen, maar ook een preventieve maatregel.

 

De diverse soorten kit in ons assortiment

Dakmaterialen.com heeft een breed scala aan kits. Van bitumineuze kit voor bitumen daken tot speciale EPDM kits. We hebben:

 • Bitumineuze kit: Deze is perfect voor het afdichten van naden en details op bitumen daken.
 • EPDM kit: Speciaal ontwikkeld voor het verlijmen en afdichten van EPDM dakbedekking.
 • Universele dakkit: Voor de momenten dat je een veelzijdige oplossing nodig hebt.
   

Hoe kies je de juiste kit?

Bij het kiezen van de juiste kit is het belangrijk om naar de samenstelling en het beoogde gebruik te kijken. Vraag jezelf af:

 1. Op welk type dakbedekking ga je de kit toepassen?
 2. Wat zijn de weersomstandigheden waarin je werkt? Sommige kits zijn beter bestand tegen extreme temperaturen of vochtigheid.
 3. Hoe lang moet de kit meegaan? Kijk naar de levensduur van de kit.
   

Tips voor het toepassen van kit

 1. Voorbereiding is het halve werk: Zorg dat het oppervlak schoon en droog is. Vuil of vocht kan de hechting van de kit verminderen. (behalve bij Tixophalte)
 2. Gebruik het juiste gereedschap: Met een goede kitpistool en -spuit is het aanbrengen een fluitje van een cent.
 3. Dosering is belangrijk: Te veel kit kan slordig zijn en te weinig kit kan leiden tot onvoldoende afdichting.
   

Waarom kiezen voor Dakmaterialen.com?

Als verwerker wil je kwaliteitsproducten die je kunt vertrouwen. Bij Dakmaterialen.com zijn we niet alleen leverancier, maar ook partner. We begrijpen de uitdagingen van je vak en willen dat je projecten soepel verlopen. Onze producten zijn van topkwaliteit en ons deskundig team staat altijd voor je klaar om je te adviseren.

 

Conclusie

Kit is een essentieel product voor elke verwerker. Of je nu een klein lek moet dichten of een groot oppervlak moet verbinden, de juiste kit kan het verschil maken. Bij Dakmaterialen.com ben je verzekerd van kwaliteit, diversiteit en deskundigheid. Ontdek ons uitgebreide assortiment en maak je volgende dakproject een groot succes!

WhatsApp us now!