APP bitumen dakbedekking IKO Powergum 470K24 Bitumen

Direct leverbaar
Je betaalt per m²
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid5
Eenheid
MerkIKO
SoortToplaag dakbedekking
MateriaalAPP Bitumen
Levensduur30-40 jaar
VerwerkingBranden
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

IKO Powergum APP Bitumen dakrollen : “de ultieme oplossing voor een waterdicht en esthetisch aantrekkelijk dak”

Als dakdekker weet je als geen ander hoe belangrijk een waterdicht dak is. Een dak moet niet alleen stevig en duurzaam zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bij Dakmaterialen.com verkopen we al jaren met trots de IKO Powergum APP bitumen dakrollen en hebben we al vele dakdekkers voorzien van duizenden vierkante meters.

Wat is IKO Powergum APP? 

IKO Powergum APP is een gewapende dakbaan op basis van plastomeer (APP) bitumen. Dit type bitumen heeft de eigenschap dat het zich aanpast aan de temperatuur van de omgeving, waardoor het zich uitbreidt of krimpt. Hierdoor is het beter bestand tegen thermische bewegingen in het dak. Daarnaast is APP bitumen ook UV-bestendig, waardoor het minder snel verouderd en kan het een langere levensduur hebben. De IKO Powergum is samengesteld uit APP bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met een granulaat of leislag en de onderzijde is voorzien van wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem. IKO Powergum APP dakbedekking is beschikbaar in meerdere kleuren, waarvan zwart en wit de meest populaire zijn.

Wat voor voordelen heeft IKO Powergum APP voor de verwerker?

Deze bitumen dakbedekking biedt vele voordelen voor jou als dakdekker. Zo is dakbedekking vliegvuurbestendig, wat betekent dat het dak een hogere bescherming biedt tegen brand en vuur. Dit is getest volgens de Europese norm EN 13501-5. Deze norm geeft aan dat een product vliegvuurbestendig is als het minimaal 30 minuten brandtijd heeft.
 
Daarnaast is de IKO Powergum APP duurzaam en heeft een bewezen levensduur van 35 jaar. Dit betekent dat jij als dakdekker minder snel terug hoeft te komen voor onderhoud of reparaties.
 
De IKO Powergum APP is gemakkelijk te verwerken. Het moet worden verwerkt volgens de brandmethode, met behulp van een brander. Hierdoor kan het snel en efficiënt worden geïnstalleerd, zodat jij jouw klus snel kunt afronden.

Het esthetische aspect van de IKO Powergum APP mag niet worden onderschat. De mooie esthetische afwerking van het dak zorgt ervoor dat jouw project er altijd professioneel uitziet. Dankzij de toepasbaarheid in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, is de IKO Powergum een ideale oplossing voor bijna elk dak.
 
Kies voor de IKO Powergum APP bitumen dakrollen van Dakmaterialen.com en ervaar de voordelen van een bewezen levensduur van 35 jaar, vliegvuurbestendigheid, een snelle en efficiënte verwerking voor een professionele afwerking van het platte dak.

 

Als je vragen hebt met betrekking tot bitumen dakbedekking, willen we je graag wijzen op een handige bron van informatie. Op de pagina "Veel gestelde vragen over Bitumen Dakbedekking" hebben we alle vragen die we vaak krijgen samengevat en van antwoorden voorzien. Of je nu wilt weten wat Bitumen dakbedekking precies is, welke voordelen het biedt, hoe je het moet installeren of hoe je het moet onderhouden, op deze pagina vind je de antwoorden op al je vragen.

We raden je dan ook aan om deze pagina te raadplegen als je meer wilt weten over Bitumen dakbedekking. Mocht je toch nog vragen hebben die niet beantwoord worden op de pagina, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Downloads

Gerelateerde producten

Liggende rol van IKO Base 3mm onderbaan. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
IKO base Universeel P14 EU 7.0
Direct leverbaar
vanaf € 9,06 € 7,49 Special Price € 7,70 € 5,99 vanaf € 7,25
IKO base - Universele onderlaag - Voor SBS en APP bitumen dakbedekking - P60 - 14.0 meter
IKO base - Universele onderlaag - Voor SBS en APP bitumen dakbedekking - P60 - 14.0 meter
Direct leverbaar
vanaf € 5,92 € 4,90 Special Price € 5,04 € 3,92 vanaf € 4,74
Kiezelbak Lood - Naadloos - Hoge Kwaliteit Loden Kiezelbak - Zijuitloop
Kiezelbak Lood - Naadloos - Hoge Kwaliteit Loden Kiezelbak - Zijuitloop
Direct leverbaar
vanaf € 32,48 € 26,84 Regular Price € 37,41
WhatsApp us now!