Leister Heteluchtföhn - Electron ST - Krachtigste Handföhn - Perfect voor Bitumen

3-5 werkdagen levertijd
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
 • Zwitserse kwaliteit
 • De krachtpatser onder de handföhns
 • Perfect voor Bitumen
 • Lichtgewicht
 • Niet op graden nauwkeurig
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkLeister
SoortGereedschap
Productomschrijving

Leister Electron ST

Deze Leister Handföhn markeert een nieuwe standaard in heteluchtgereedschappen, met zijn indrukwekkende kracht en veelzijdigheid, ontworpen voor professionals die het uiterste van hun gereedschap eisen. Met een vermogen tot 3400 Watt biedt de ELECTRON ST een ongeëvenaarde prestatie, geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van professioneel lassen en vormen tot krimpen van materialen met hoge materiaalsterkte.

 

Eigenschappen en Voordelen

 • Krachtige Prestaties: Met een vermogen tot 3400 W en een temperatuurbereik tot 650 °C, biedt de ELECTRON ST de kracht en flexibiliteit voor zelfs de meest veeleisende taken.
 • Direct Gereed voor Gebruik: De snelle opwarmtijd en de eenvoudige instelbaarheid zorgen ervoor dat de ELECTRON ST direct klaar is voor elke klus, groot of klein.
 • Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor een breed scala aan professionele toepassingen, inclusief lassen, vormen en krimpen van diverse materialen.
 • Eenvoudige Montage: De verwarmingsbuis is gemakkelijk te monteren, wat downtime minimaliseert en de efficiëntie op de werkplek verhoogt.
 • Duurzame Constructie: Inclusief een robuuste opbergkoffer, die niet alleen zorgt voor een veilige opslag, maar ook de levensduur van het apparaat verlengt.

 

Uitgebreide Toepassingen

De ELECTRON ST leent zich uitstekend voor een breed spectrum aan professionele werkzaamheden, waaronder:

 • Professioneel Lassen en Vormen: Ideaal voor het werken met gemodificeerde bitumen, thermoplasten en andere materialen met hoge materiaalsterkte.
 • Efficiënt Krimpen: Perfect voor toepassingen waar krimpwerkzaamheden vereist zijn, biedt de ELECTRON ST consistente resultaten.
 • Veilig en Betrouwbaar: Met geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen zoals de koolborstelstop en verwarmingselement beschermkap, verzekert de ELECTRON ST een veilige werkomgeving.

 

Aanvullende Aanbevelingen

 • Mondstuk: Het mondstuk T.B.V. Bitumen zorgt ervoor dat de lucht goed verdeeld word, zodat jij de beste lasnaad krijgt. 
 • Gemakkelijk Onderhoud: De luchtfilters zijn eenvoudig te verwijderen en te reinigen, waardoor de ELECTRON ST altijd op maximale capaciteit kan presteren.
 • Eenvoudige Bediening: De traploze temperatuurinstelling en de ergonomische handgreep maken de ELECTRON ST eenvoudig en comfortabel in gebruik.

 

Leister assortiment

TRIAC ST: Een veelzijdige handfohn, ideaal voor algemeen lassen en dakbedekking, met een uitstekende balans tussen prestatie en gebruiksgemak.

TRIAC AT: Biedt uitzonderlijke precisie voor materialen die een nauwkeurig lasvenster vereisen, kenmerkend door zijn fijne temperatuurregeling.

UNIROOF: Een innovatieve fohnautomaat op wielen die het lasproces automatiseert, perfect voor efficiënte en consistente lasnaden op grote dakoppervlakken.

Deze producten staan garant voor kwaliteit en prestatie, essentieel voor elk professioneel project.

 

De LEISTER ELECTRON ST onderscheidt zich door zijn krachtige prestaties en veelzijdigheid, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor professionals die werken met een breed scala aan materialen en toepassingen. Of het nu gaat om complexe laswerkzaamheden of precisievorming, de ELECTRON ST biedt de betrouwbaarheid en efficiëntie die vakmensen nodig hebben om hun projecten succesvol af te ronden.

Downloads

Gerelateerde producten

Mondstuk t.b.v. Electron ST 75mm voor bitumen
Mondstuk t.b.v. Electron ST 75mm voor bitumen
3-5 werkdagen levertijd
€ 130,68 € 108,00
Leister Triac ST - Heteluchtföhn - Analoog instelbaar - Perfect voor Resitrix EPDM - 230V/1600W HL
Leister Triac ST - Heteluchtföhn - Analoog instelbaar - Perfect voor Resitrix EPDM - 230V/1600W HL
Direct leverbaar
€ 483,94 € 399,95 Special Price € 477,95 € 395,00
IKO Powerflex - Zelfklevende SBS Bitumen dakbedekking - Mono3 Stick - Donker grijs - 6.0 meter
IKO Powerflex - Zelfklevende SBS Bitumen dakbedekking - Mono3 Stick - Donker grijs - 6.0 meter
Direct leverbaar
€ 138,97 € 114,85 Special Price € 120,62 € 99,69
Leister Fohn Triac AT - Premium Heteluchtföhn - Op Graden Nauwkeurig - 230V/1600W HL
Leister Fohn Triac AT - Premium Heteluchtföhn - Op Graden Nauwkeurig - 230V/1600W HL
Direct leverbaar
€ 643,72 € 532,00

Wellicht ook iets voor jou

EPDM siliconenroller 40 mm breed
EPDM siliconenroller 40 mm breed
Direct leverbaar
€ 35,70 € 29,50 Special Price € 30,19 € 24,95
WhatsApp us now!