Lijmpistool voor EPDM DSS systeem

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Hoge kwaliteit materiaal
  • Verhoogt de productiviteit
  • Bespaart tijd
  • Gebruiksgemak
  • Hogere initiële kosten
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
SoortGereedschap
Productomschrijving

Lijmpistool voor DSS Systeem: Jouw Tijdbesparende Revolutie in Dakbedekkingstechnologie

Het ultieme hulpmiddel voor de professionele dakdekker

 

Als ervaren vakman weet je dat het belangrijk is om de juiste tools voor de klus te hebben. Bij Dakmaterialen.com begrijpen we dat, en daarom presenteren we met trots ons EPDM Drukvat Spuitsysteem (DSS), een onmisbaar gereedschap voor iedere serieuze dakdekker.

 

Het DSS Lijmpistool tilt jouw werkwijze naar een hoger niveau, door moeiteloos EPDM dakbedekking te fixeren met onze hoogwaardige contactlijm. Speciaal ontworpen voor de merken Hertalan en Redfox, is dit het ultieme gereedschap voor platte en licht hellende daken.

 

Investeren in kwaliteit, tijd besparen in uitvoering

Ja, in vergelijking met de traditionele methode van een roller en blik, kan het DSS Lijmpistool in eerste instantie duurder lijken. Maar sta even stil bij het grotere plaatje. Een dak van 40m2 verlijmen kost je met een roller al snel een uur werk. Met het DSS Lijmpistool ben je echter binnen 10 minuten klaar. Die besparing van 50 minuten per dak betekent dat je tijd overhoudt voor andere projecten, of voor het finetunen van details die jouw werk naar een hoger niveau tillen. Het DSS Lijmpistool is dus een investering die zichzelf snel terugbetaalt in de tijd die je bespaart.

 

Het volledige pakket: alles wat je nodig hebt in één systeem

Dit compacte pistool, ideaal voor het werken in goten of aan de randen van het dak, is slechts een deel van de complete set die je nodig hebt voor een volledig functionerend DSS systeem. De set bestaat verder uit een drukvat met een inhoud van 14,4 kg (Resitrix, Hertalan, Redfox) en een lijmslang (verkrijgbaar in 3,6 of 5,5 m). Werk je vooral aan grotere daken, overweeg dan ons pistool met lange lans, dat nog gemakkelijker werkt en beter is voor je rug.

 

Veilig, betrouwbaar en uiterst effectief

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons DSS Lijmpistool garandeert veilige verwerking zonder open vuur, volgens de NEN 6050 norm. Daarnaast is het volledig afgestemd op EPDM folie en is het zowel spuit- als sproeibaar. Dit maakt het systeem ook perfect voor het spuiten van primer voor Resitrix EPDM.

 

Eenvoudig in gebruik, eenvoudig in onderhoud

Het DSS Lijmpistool systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig in gebruik is. Voor gebruik hoef je alleen het drukvat 30 seconden goed te schudden. Het onderhoud is net zo eenvoudig: maak de spuitmond een paar keer per dag schoon met reiniger G 500 en sluit het pistool na de werkzaamheden luchtdicht af. Zo blijft de primer vloeibaar en verdampt er geen oplosmiddel.

 

Bij Dakmaterialen.com, Jouw Succes is Onze Passie

Met onze jarenlange ervaring in de branche en diepgaande kennis van EPDM dakbedekking, kunnen we met vertrouwen zeggen dat ons DSS Lijmpistool het allerbeste is wat de markt te bieden heeft. Dit is geen loze bewering, maar een uitspraak gebaseerd op uitgebreid onderzoek en talloze uren van praktijkervaring.

 

Dit robuuste, duurzame en gebruiksvriendelijke gereedschap is ontworpen om jaren mee te gaan en is afgestemd op de behoeften van de vakman zoals jij. Het is meer dan alleen een tool - het is een game-changer, ontworpen om de manier waarop je werkt te transformeren en je in staat te stellen je projecten efficiënter en met een hogere kwaliteit af te ronden.

 

Bij Dakmaterialen.com begrijpen we dat je vakmanschap weerspiegeld wordt in de tools die je kiest. Daarom bieden we alleen het allerbeste aan. Het DSS Lijmpistool is niet alleen een product, het is een belichaming van onze toewijding aan kwaliteit, waarde en jouw professionele groei.

 

Dit is geen verkooppraatje - het is onze belofte aan jou. Wij geloven dat jij, de professional, niets minder dan het allerbeste verdient. Wij staan achter elk product dat we verkopen, omdat we weten dat ze de potentie hebben om jouw werk te verbeteren en je succes te versterken.

 

Dus wacht niet langer. Ervaar de revolutie in dakbedekkingstechnologie die ons DSS Lijmpistool belichaamt. Bestel vandaag nog jouw DSS Lijmpistool en maak kennis met een nieuwe manier van werken die je productiviteit en vakmanschap naar nieuwe hoogten tilt.

Downloads

Gerelateerde producten

Pistool met lans 47 cm lang
Pistool met lans 47 cm lang
Direct leverbaar
€ 144,60 € 119,50 Special Price € 96,20 € 79,50
Afbeelding van een Drukvat EPDM spuitlijm van het merk Redfox. Hoge kwaliteit. Dakmaterialen.com
Redfox EPDM contactlijm drukvat 22 Liter
Direct leverbaar
vanaf € 284,96 € 235,50 Special Price € 235,95 € 169,50 vanaf € 205,10
WhatsApp us now!