DSS Slang - Voor Drukvat Spuit Systeem - Flexibel - Verschillende Lengtes

Direct leverbaar
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Flexibele lengteopties
  • Geschikt voor DSS Lijmpistolen
  • Compatibel met diverse drukvaten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mogelijke struikelgevaar
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
SoortGereedschap
Productomschrijving

Hoogwaardige DSS Slang: Jouw flexibele Partner op Hoogte

 

Als vakman weet je dat elke component van je gereedschapsset van belang is. Daarom streven wij bij Dakmaterialen.com ernaar je te voorzien van de allerbeste hulpmiddelen, zoals onze hoogwaardige DSS Slang.

 

Flexibiliteit en Connectiviteit

Onze DSS Slang, verkrijgbaar in twee handige lengtes - 3,6 meter en 5,5 meter, biedt je de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt in jouw vakgebied. Deze slangen zijn niet alleen bedoeld voor dekking op grote oppervlakken of moeilijk bereikbare plaatsen, maar ze zijn ook gemakkelijk aan te sluiten op zowel de lange als de korte DSS Lijmpistolen en de DSS drukvaten van Resitrix, Hertalan en Redfox.

 

Kwaliteit en Duurzaamheid

Onze DSS Slang is vervaardigd uit hoogwaardig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen de zwaarste weersomstandigheden. De diepzwarte kleur zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar verbergt ook vuil en vlekken, zodat je slang er altijd netjes en verzorgd uitziet.

 

Verhoog Je Werkkwaliteit

Bij Dakmaterialen.com zien we onze producten als meer dan gewoon gereedschap. Ze zijn een weerspiegeling van jou als vakman. Ze zijn ontworpen om je te helpen efficiënter en effectiever te zijn. En onze DSS Slang is hierop geen uitzondering.

 

Ontdek de connectiviteit, flexibiliteit en duurzaamheid van onze DSS Slang. Verhoog vandaag nog de kwaliteit van je dakwerk met dit onmisbare hulpmiddel.

Downloads

Gerelateerde producten

Foto van een hoogwaardig pistool voor het DSS systeem  Voor het spuiten van lijm uit een drukvat van Hertalan of Redfox.  Of voor het spuiten van de primer FG 35 van Resitrix. Dakmaterialen.com
Lijmpistool voor EPDM DSS systeem
Direct leverbaar
€ 117,98 € 97,50 Special Price € 84,10 € 69,50
Pistool met lans 47 cm lang
Pistool met lans 47 cm lang
Direct leverbaar
€ 144,60 € 119,50 Special Price € 96,20 € 79,50
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite