RESITRIX® MB - 1,0 x 10,00 m - Lasbare EPDM dakbedekking - Mechanische bevestiging

Direct leverbaar
Je betaalt per m²
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Mechanisch sterk bevestigd
  • Lange levensduur
  • Superieure waterdichte prestaties
  • Glasdraad versterkte duurzaamheid.
  • Niet zelfklevend
Specificaties
Dikte dakbedekking2,50 mm
Verkoophoeveelheid10
Eenheid
MerkResitrix
SoortToplaag dakbedekking
MateriaalResitrix EPDM MB
KleurZwart
Levensduur>40 jaar
Afmetingen1,00 x 10,00 m
VerwerkingFohnen
ToepassingPlat dak
DakbedekkingResitrix MB
Productomschrijving

RESITRIX MB: De Kracht van Mechanisch Bevestigen

Een combinatie van duurzaamheid, techniek en precisie voor het ultieme platte dak.

 

Sterke Fundamenten

RESITRIX MB onderscheidt zich door zijn unieke constructie. Dankzij de fusie van een glasdraad versterkte composiet rubber membraan met een EPDM kern, profiteer je van zowel duurzaamheid als flexibiliteit. De polymeer gemodificeerde bitumenlaag aan de onderzijde waarborgt optimale hechting en afwerking.

 

Verwerking met Mechanische Systemen:

De kracht van RESITRIX MB zit hem in de verwerking voor mechanisch bevestigde systemen. Met MB, wat staat voor mechanische bevestiging, is deze dakbaan specifiek ontworpen voor bevestiging middels dakparkers en rondellen. Hierdoor wordt een solide en duurzame bevestiging in de overlap gegarandeerd. Voor extra stevigheid en nauwkeurigheid in de afwerking is de onderzijde van de baan glad afgewerkt.

 

Heteluchtlassen

Naast mechanische bevestiging speelt heteluchtlassen een cruciale rol bij de installatie van RESITRIX MB. De overlappen worden thermisch gelast met hete lucht, wat zorgt voor een waterdichte en langdurige verbinding. Door het gebruik van een automaat met een specifiek mondstuk en aandrukrol van 80 mm breed, worden plooien voorkomen en is een nauwkeurige afwerking gewaarborgd.

 

Details

Elk detail telt als het gaat om daken, en daarom is de RESITRIX MB compleet wanneer je deze combineert met de Resitrix SK-W FULL BOND voor de randafwerking en alle details in het dak. Deze combinatie zorgt voor een naadloze, waterdichte afwerking die jaren meegaat.

 

Langdurige Prestaties

Met een verwachte levensduur van meer dan 40 jaar staat RESITRIX MB synoniem voor duurzaamheid. Voor de vakman die kwaliteit en betrouwbaarheid boven alles stelt.

 

Meer Over EPDM? Vragen over EPDM of de specifieke kenmerken ervan? Raadpleeg onze uitgebreide FAQ over EPDM voor alle informatie die je nodig hebt.

 

De verpakking op de afbeelding kan afwijken van het werkelijke product.

Ontdek de Revolutie: De 30-Jarige Reis van RESITRIX EPDM

Ben je benieuwd naar de revolutionaire ontwikkelingen in de wereld van dakbedekking? Duik dieper in het verhaal achter één van de meest baanbrekende materialen in de sector. Lees nu onze nieuwste blog over RESITRIX EPDM en ontdek de reis van "30 JAAR DAKINNOVATIE". Hierin onthullen we het opmerkelijke traject van Resitrix, van zijn bescheiden begin tot zijn onmisbare plek in de moderne daktechnologie. Mis het niet!

 

Downloads

Gerelateerde producten

Kiezelbak Resitrix 60 x 80 x 90º 450 mm
Kiezelbak Resitrix 60 x 80 x 90º 450 mm
Binnenkort beschikbaar
€ 36,24 € 29,95 Special Price € 31,46 € 26,00
Afbeelding van een zak met drukverdeel plaatjes voor het mechanisch bevestigen van dakbedekking zoals Resitrix MB en Icopal Universal. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik
Eurofast DVP 500ST 80*40*1.0N
Direct leverbaar
€ 130,27 € 107,66 Special Price € 113,07 € 93,45
Afbeelding van een emmer met dakparkers voor een stalen dakbeschot van het merk Eurofast. Het is voor het bevestigen van Isolatie op platte daken. Ook toepasbaar op houten dakbeschot.  Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
Eurofast EDS-S - Dakparker Staal - 4.8 mm Dik - PH2 - S-punt- 30mm t/m 220mm
Direct leverbaar
vanaf € 48,18 € 39,82 Regular Price € 55,51

Wellicht ook iets voor jou

RESITRIX MB Volle Pallet
RESITRIX MB Volle Pallet
Binnenkort beschikbaar
€ 44,68 € 36,92 Special Price € 33,62 € 27,78
WhatsApp us now!