RESITRIX SK W Full Bond 1,0 x 10,00 m

Direct leverbaar

Je betaalt per m²
Staffelkorting

Staffelkorting wordt automatisch berekend zodra je het aantal verhoogd.

Staffel
M² prijs
Stuksprijs
Korting
6 stuks
€ 32,55 € 26,90
€ 325,49 € 269,00
6%
10 stuks
€ 31,34 € 25,90
€ 313,39 € 259,00
9%
20 stuks
€ 30,13 € 24,90
€ 301,29 € 249,00
13%
Goede klantenservice Mensen met kennis uit het vak
Snelle afhandeling Altijd eigen voorraad
Bezorging in NL & BE Eigen bezorgdienst
Pros and Cons
  • Hoge duurzaamheid
  • Hoogwaardige EPDM
  • Uniek product
  • Wortel doorgroei bestendig
  • Hete lucht föhn nodig
Specificaties
Verkoophoeveelheid10
Eenheid
MerkResitrix
SoortToplaag dakbedekking
MateriaalResitrix EPDM SK-W Full Bond
KleurZwart
Levensduur>40 jaar
Afmetingen1,00 x 10,00 m
VerwerkingFohnen
ToepassingPlat dak, Dakgoot
DakbedekkingResitrix SK-W Full Bond
Productomschrijving

Duurzame dakafdichting met Resitrix SK-W Full Bond: “Een lasbare EPDM dakbaan met wortelwerende eigenschappen”

Wij geloven in het creëren van innovatieve oplossingen voor dakafdichting die zorgen voor duurzaamheid en veiligheid voor jou als dakprof. De Resitrix SK-W full bond is hier een perfect voorbeeld van.

Deze thermisch lasbare Resitrix SK-W full bond EPDM dakbaan is voorzien van een ingevulkaniseerde glasdraad-wapening, waardoor de dakbaan nog steviger en duurzamer wordt. De onderzijde van de dakbedekking is voorzien van een zelfklevende cacheerlaag uit hoogpolymeer SBS-bitumen met een verwijderbare PE-folie. Hierdoor is de verwerking eenvoudig en veilig, zonder het gebruik van open vuur.

Wij geloven dat een dakproject niet alleen moet zorgen voor een afdichting op korte termijn, maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Daarom is Resitrix SK-W full bond gecertificeerd met een gebruiksduur van meer dan 50 jaar (SKZ-studie), en is de dakbedekking van nature bestand tegen ozon en UV-straling. De dakbaan biedt een eenlaagse afdichting en is wortelwerend. Bovendien is de baan flexibel en elastisch, met een elasticiteit van meer dan 500%. Hierdoor kan het dak jarenlang meegaan zonder problemen.
 
Resitrix SK-W full bond is hoog chemisch bestendig en volledig geschikt voor gebruik met bitumen dakbedekking. De Resitrix SK-W full bond kan over de volledige breedte gelast worden, en kan verwerkt worden tot ca. -10°C. De Resitrix SK-W full bond is vrij van weekmakers.

Resitrix SK-W Full Bond: “Een wortelwerende oplossing voor duurzame tuindaken”

Dak begroeiing is een groeiende trend in de bouw, en biedt tal van voordelen voor de biodiversiteit in de stad. Door de groei van groen op het dak worden vooral de steden aangenamer voor de mens en de natuur. Bovendien zorgt dak begroeiing voor een nog langere levensduur van de dakbedekking, doordat de begroeiing een beschermende laag vormt tegen UV-straling, hitte en regen.

Met de wortelwerende eigenschap van de Resitrix SK-W full bond is het mogelijk om dak begroeiing op een veilige manier toe te passen, zonder dat de dakbedekking beschadigd wordt door wortels. Hierdoor heb je de voordelen van dakbegroeiing, terwijl diezelfde begroeiing de dakbedekking een optimale bescherming biedt.

Resitrix SK-W Full Bond biedt voor jouw als dakdekker meerwaarde door de eigenschappen van wortelwerendheid, flexibiliteit, en de gecertificeerde gebruiksduur van meer dan 50 jaar. Hierdoor je je verzekeren van een veilige en duurzame afdichting voor jouw projecten, zonderje zorgen te maken over wortelgroei die de dakbedekking kan beschadigen. Bovendien, kan je profiteren van de groeiende trend van dakbegroeiing en de biodiversiteit te vergroten, zonder dat dit ten koste gaat van de dakbedekking.

Zit je met vragen over het gebruik, onderhoud of de installatie van EPDM dakbedekking? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! Neem een kijkje op onze uitgebreide "FAQ over EPDM dakbedekking" pagina voor antwoorden op veelgestelde vragen, handige tips en professioneel advies. Of je nu een ervaren dakdekker bent of een enthousiaste doe-het-zelver die aan zijn eigen project werkt, wij ondersteunen je bij het selecteren van het ideale EPDM-product. Bezoek onze EPDM dakbedekking categoriepagina om ons volledige aanbod te bekijken. Onze missie is om je van alle nodige informatie te voorzien zodat je vol vertrouwen een weloverwogen keuze kunt maken en de voordelen van onze kwalitatieve EPDM daksystemen kunt ontdekken. Ga ervoor en til je EPDM dak naar een hoger niveau!
 

Downloads

Gerelateerde producten

Resitrix SK-W Full Bond Stroken
Resitrix SK-W Full Bond Stroken
Direct leverbaar
vanaf € 93,81 € 77,53 Regular Price € 108,08
Afbeelding van een prefab kiezelbak voorzien van een Resitrix SK-W Full Bond manchet. De kiezelbak met een hoek van 90 graden is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is ontworpen om snel, veilig en kwalitatief hoogwaardig geïnstalleerd te worden. De manch
Aluminium Prefab Kiezelbak Resitrix
Direct leverbaar
vanaf € 55,19 € 45,61 Regular Price € 63,59
Een foto van een crème kleurig drukvat van 14,4 kg met de tekst ' FG 35 hechtprimer' op het etiket. Het drukvat van 14,4 kg van spuitbare FG 35 hechtprimer is een handige en efficiënte manier om de primer aan te brengen op diverse ondergronden voor een be
Spuitbare FG 35 hechtprimer
Direct leverbaar
vanaf € 35,63 € 29,45 Regular Price € 41,06
Afbeelding van FG 35 Hechtprimer voor gebruik in combinatie met zelfklevende RESITRIX® dakbanen en ALUTRIX® dampremmende banen op diverse ondergronden.
FG 35 hechtprimer
Direct leverbaar
vanaf € 26,11 € 21,58 Regular Price € 30,08
WhatsApp us now!