Schoonmaakdoekjes op rol 50 stuks

Direct leverbaar
Staffelkorting
Goede klantenservice Mensen met kennis uit het vak
Snelle afhandeling Altijd eigen voorraad
Bezorging in NL & BE Eigen bezorgdienst
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkInterbosch
SoortReiniger
Productomschrijving

Schoonmaakdoekjes op rol zijn een handige oplossing voor op het dak. Deze doekjes zijn gemaakt van een combinatie van 30% viscose en 70% polyester, waardoor ze zacht zijn voor de huid en toch sterk genoeg om stof en vuil te verwijderen.

Deze doekjes zijn ideaal voor het schoonmaken van gereedschappen en materialen op het dak of in de dakgoot. Ze kunnen worden gebruikt om stof en vuil van de dakbedekking te verwijderen voordat deze wordt gelegd, of om het gereedschap schoon te maken tijdens en na de werkzaamheden.

Daarnaast zijn deze doekjes op rol ook geschikt voor het reinigen van de handen en gezicht van de dakdekker, na een lange werkdag. Door de zachte samenstelling van viscose en polyester, zijn de doekjes mild voor de huid en verwijderen ze vuil en stof effectief.

Met 50 stuks op een rol, heeft de dakdekker altijd voldoende doekjes bij de hand voor een efficiënte en hygiënische werkplek.

Downloads

Gerelateerde producten

Een wit blik G500 reiniger op een witte achtergrond. Het blik is voorzien van een sticker met de tekst "G500 Reiniger". De tekst "Ontvetten en reinigen van licht vervuilde ondergronden en gereedschappen" staat boven de afbeelding. Er is een waarschuwingss
G500 Dak en Gereedschap reiniger
Direct leverbaar
vanaf € 18,83 € 15,56 Regular Price € 21,70
Alkorplan reinigingsmiddel 1L
Sale
Alkorplan reinigingsmiddel 1L
Direct leverbaar
€ 29,44 € 24,33 Special Price € 25,56 € 21,12
WERKHANDSCHOEN NITRIL
WERKHANDSCHOEN NITRIL
Direct leverbaar
€ 3,03 € 2,50
WhatsApp us now!