Resitrix FG 35 hechtprimer spuitprimer

Direct leverbaar
Staffelkorting
Goede klantenservice Mensen met kennis uit het vak
Snelle afhandeling Altijd eigen voorraad
Bezorging in NL & BE Eigen bezorgdienst
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkResitrix
SoortPrimer
VerwerkingSpuiten
ToepassingPlat dak,Dakgoot,Gevel
Productomschrijving

"Snel en efficiënt werken met de spuitbare FG 35 hechtprimer voor zelfklevende dakbedekking en dampremmende lagen"

De spuitbare FG 35 hechtprimer is de ideale oplossing voor het aanbrengen van een goede hechting op diverse ondergronden voor zelfklevende Resitrix dakbedekking en Alutrix dampremmende lagen. Met de spuitbare primer kun je snel en efficiënt werken, wat leidt tot enorme tijdwinst in vergelijking met het rollen van de primer. Zo kun je bijvoorbeeld een dak van 50 m² binnen 5 minuten compleet geprimerd hebben. Maar het grote gebruiksgemak van de spuitbare FG 35 hechtprimer gaat verder dan alleen tijdsbesparing. Door de primer te spuiten kun je gemakkelijk de primer aanbrengen op moeilijk bereikbare plekken, zoals hoeken en randen. Dit zorgt ervoor dat je de primer gelijkmatig kunt aanbrengen, wat weer leidt tot een betere hechting van de dakbedekking of dampremmende laag. Daarnaast is de spuitbare FG 35 hechtprimer ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. De primer is eenvoudig aan te brengen en kan worden gebruikt op een breed scala aan ondergronden, waaronder hout, bitumen dakbedekking, metalen daken en zelfs beton.

Dit maakt de spuitbare FG 35 hechtprimer tot een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het aanbrengen van een goede hechting op diverse ondergronden. Kortom, de spuitbare FG 35 hechtprimer is de ideale oplossing voor het snel en efficiënt aanbrengen van een goede hechting op diverse ondergronden voor zelfklevende Resitrix dakbedekking en Alutrix dampremmende lagen. Met zijn grote gebruiksgemak, tijdsbesparing en veelzijdige toepassingen, is de spuitbare FG 35 hechtprimer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte primer.

Downloads

Gerelateerde producten

Foto van een hoogwaardig pistool voor het DSS systeem  Voor het spuiten van lijm uit een drukvat van Hertalan of Redfox.  Of voor het spuiten van de primer FG 35 van Resitrix. Dakmaterialen.com
Lijmpistool voor EPDM DSS systeem
Direct leverbaar
€ 117,98 € 97,50 Special Price € 96,20 € 79,50
Pistool met lans 47 cm lang
Pistool met lans 47 cm lang
Direct leverbaar
€ 144,60 € 119,50 Special Price € 108,30 € 89,50
Slang t.b.v. Pistool DSS EPDM Lijmsysteem
Slang t.b.v. Pistool DSS EPDM Lijmsysteem
Direct leverbaar
vanaf € 72,00 € 59,50 Regular Price € 96,20
Afbeelding van liggende rol Resitrix SK-W Full Bond EPDM dakbedekking. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
RESITRIX SK W Full Bond 1,0 x 10,00 m
Direct leverbaar
vanaf € 47,72 € 39,44 Special Price € 33,40 € 25,63 vanaf € 31,02
WhatsApp us now!