Aluminium HWA (MO) met flens en prefab Resitrix manchet

Direct leverbaar
Staffelkorting
Goede klantenservice Mensen met kennis uit het vak
Snelle afhandeling Altijd eigen voorraad
Bezorging in NL & BE Eigen bezorgdienst
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkResitrix
SoortHemelwaterafvoeren (HWA)
MateriaalGeanodiseerd Aluminium
KleurAluminium
Levensduur>40 jaar
BevestigingsflensYes
VerwerkingFohnen
ToepassingPlat dak,Dakgoot
Productomschrijving

Ecoflox Prefab Aluminium HWA: "de perfecte oplossing voor een veilige afwatering van jouw dakproject"

Met de Ecoflox Prefab Aluminium HWA (onderuitloop) met Resitrix SK-W Full Bond manchet, is jouw dakproject verzekerd van een waterdichte afdichting en maximale levensduur. Dit product is speciaal ontwikkeld voor duurzaamheid en gemak, en biedt tal van voordelen voor zowel jou als vakman als voor jouw klant. Het is toepasbaar op alle Resitrix daken en dakgoten, en kan ook gebruikt worden op daken met bitumen dakbedekking.

Een van de grootste voordelen is de snelle en gemakkelijke installatie. De HWA is binnen 5 minuten perfect ingewerkt op het dak, tot wel 10x sneller dan een traditionele loden HWA. Door de flens van de prefab aluminium HWA kan het stevig worden verankerd aan het dak, waardoor de kwaliteit van het totale dak vergroot wordt. Bovendien is de combinatie met koperen en zinken standleidingen (regenpijp) probleemloos mogelijk dankzij het geanodiseerde aluminium.

Daarnaast is de Ecoflox ook toepasbaar op alle Resitrix daken en dakgoten, en kan het ook worden gebruikt op daken die met bitumen dakbedekking zijn bedekt. Dit maakt de Ecoflox nog veelzijdiger in gebruik en geschikt voor een breed scala aan dakprojecten. Of het nu gaat om een plat dak of een dak met een helling, de Ecoflox is de perfecte oplossing voor de afwatering. Dankzij de prefab manchet van Resitrix SK-W Full Bond is de afdichting van de HWA gegarandeerd, zodat jij als vakman en jouw klant gerust kunnen zijn dat het dak waterdicht is.

Verder is de Ecoflox 100% brandveilig volgens NEN 6050. Dit betekent dat het product aan strikte veiligheidsnormen voldoet en je tijdens de verwerking geen risico loopt op brandgevaarlijke situaties. Hierdoor kan je je volledig concentreren op het werk zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele risico's.

Tot slot is de Ecoflox prefab aluminium HWA ontwikkeld door én voor vakmensen. Het is getest, gepatenteerd en gecertificeerd door toonaangevende instanties. Dit maakt het een betrouwbaar en hoogwaardig product waar je als prof graag mee werkt. De Ecoflox is multifunctioneel en kan gebruikt worden als onderafvoer maar ook als zijafvoer voor platte daken en dakgoten. Hierdoor is het een product dat veelzijdig inzetbaar is. Kortom, de Ecoflox Prefab Aluminium HWA (onderuitloop) met Resitrix SK-W Full Bond manchet is de perfecte oplossing voor een veilige afwatering van jouw dakproject.

Downloads

Gerelateerde producten

Afbeelding van liggende rol Resitrix SK-W Full Bond EPDM dakbedekking. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
RESITRIX SK W Full Bond 1,0 x 10,00 m
Direct leverbaar
vanaf € 47,72 € 39,44 Special Price € 33,40 € 25,63 vanaf € 31,02
Afbeelding van een emmer met dakparkers voor een stalen dakbeschot van het merk Eurofast. Het is voor het bevestigen van Isolatie op platte daken. Ook toepasbaar op houten dakbeschot.  Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
Eurofast dakparker staal EDS-S
Direct leverbaar
vanaf € 48,18 € 39,82 Regular Price € 55,51
Leister Fohn Triac ST 230V HL
Leister Fohn Triac ST 230V HL
Direct leverbaar
€ 770,12 € 636,46 Special Price € 477,95 € 395,00
Foto van een Siliconen aandrukroller. Deze aandrukroller die voor de echte prof is, kan worden gebruikt bij het verwerken van EPDM, Resitrik, TPO, PVC, POCB en andere dakbedekkingen. Dakmaterialen.com
Siliconen aandrukrol 40 mm PRO Groen
Direct leverbaar
€ 72,00 € 59,50
WhatsApp us now!