Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Bitumen Dakbedekking - Dubbelwandig - APP en SBS bitumen

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Makkelijke installatie
  • Lange levensduur
  • Minder foutgevoelig
  • Tijdbesparend
  • Duurder in aanschaf
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
Eenheidst.
DakbedekkingSBS Bitumen
MerkAnjo
SoortDakdoorvoeren
MateriaalSBS Bitumen
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

ANJO KABELDOORVOER-ALU PREFAB VOOR SBS BITUMEN - DUURZAAM EN BETROUWBAAR VOOR JOUW INFRASTRUCTUUR

DE EVOLUTIE IN KABELDOORVOEREN

Ontdek de kabeldoorvoer die de betrouwbaarheid en kwaliteit combineert waar Anjo bekend om staat met een innovatief prefab ontwerp. De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab bitumen is ontwikkeld om het werk van vakmensen te vergemakkelijken en te versnellen, terwijl duurzaamheid en milieuvriendelijkheid centraal blijven staan.

 

Ontworpen voor bitumen dakbedekking, past de Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab perfect in elke situatie. Het prefab ontwerp garandeert een snelle montage en de geïsoleerde plakplaten zorgen voor een solide en betrouwbare aansluiting.

 

EFFICIËNTIE IN INSTALLATIE

In de wereld van dakmaterialen is de Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab een stap vooruit. Met de vooraf aangebrachte manchet voor SBS bitumen dakbedekking bespaar je waardevolle installatietijd. De voorgefabriceerde constructie zorgt ervoor dat je snel en efficiënt kunt werken, met een professioneel eindresultaat als gevolg.

 

Anjo's Kabeldoorvoer voor het traditionele dakleer is verkrijgbaar in twee maten: 60mm voor zonnepaneelkabels en 100mm voor grotere leidingen zoals airco-systemen of warmtepompen. De dubbelwandige constructie biedt uitstekende isolatie en garandeert een betrouwbare en efficiënte dakinstallatie.

 

TRADITIONELE BITUMEN DAKBEDEKKING

De installatie van de Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab vereist traditionele technieken, waarbij vlammen worden gebruikt. Het is essentieel om met zorg en kennis te werken om een veilige installatie te garanderen. De dubbelwandige geïsoleerde plakplaten zorgen voor een betrouwbare en duurzame verbinding.

 

DUURZAAMHEID CENTRAAL

Anjo begrijpt de noodzaak van verduurzaming. Daarom is de Kabeldoorvoer-Alu prefab ontwikkeld met aandacht voor hergebruik en recycling. De constructie bestaat uit herbruikbare metalen en kunststoffen, wat betekent dat alle onderdelen recyclebaar zijn. Kiezen voor de Anjo Kabeldoorvoer bitumen betekent kiezen voor een duurzame toekomst.

 

CONCLUSIE

De Anjo Kabeldoorvoer voor bitumen is een mix van traditionele bitumen en innovatie. Het biedt de echte dakbazen de mogelijkheid om efficiënt te werken, terwijl het ook een duurzame en betrouwbare oplossing biedt. Kiezen voor de Anjo Kabeldoorvoer voor SBS bitumen is een keuze voor kwaliteit en verantwoordelijkheid.

Downloads

Gerelateerde producten

Afbeelding van een rol IKO Powergum APP bitumen dakbedekking. Kleur zwart. Op de foto is een liggen rol, met 3 banen plakband met informatie over de rol erop. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
IKO Powergum - APP Bitumen dakbedekking - 470K24 - Zwart granulaat - 5.0 meter
Direct leverbaar
vanaf € 14,36 € 11,87 Special Price € 12,20 € 8,54 vanaf € 10,34
Afbeelding van een prefab Anjo SBS Bitumen ontluchter. De ontluchter is voorzien van een SBS bitumen manchet. Deze ontluchter is helemaal prefab en waterdicht. Bovenop de ontluchter zit een zwarte kunststof pp kap.
Vent-Alu prefab ontluchting - Bitumen Dakbedekking - Dubbelwandig - APP en SBS
Direct leverbaar
vanaf € 71,72 € 59,27 Regular Price € 98,24
Afbeelding van een liggende rol Bauder SBS bitumen met een oranje witte wikkel. Dit hoogwaardige product is één van de beste SBS bitumen verkrijgbaar op de Nederlandse en Belgische markt. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
Bauder - SBS Bitumen dakbedekking - 370K24 - Grafiet Zwart - 5.0 meter
Direct leverbaar
vanaf € 14,51 € 11,99 Special Price € 12,33 € 8,63 vanaf € 10,44
Varkenshaarbrander PL10 classic
Varkenshaarbrander PL10 classic
Direct leverbaar
€ 96,74 € 79,95

Wellicht ook iets voor jou

Afbeelding van liggende rol IKO POWERGUM Sparkling Black APP Bitumen dakbedekking. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
IKO Powergum - APP Bitumen dakbedekking - 470K24 - Sparkeling Black - 5.0 meter
Direct leverbaar
vanaf € 14,89 € 12,31 Special Price € 12,66 € 8,86 vanaf € 10,72
Afbeelding van liggende rol IKO POWERGUM WIT APP Bitumen dakbedekking. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
IKO Powergum - APP Bitumen dakbedekking - 470K24 - Helder Witte leislag - 5.0 meter
Direct leverbaar
vanaf € 15,96 € 13,19 Special Price € 13,57 € 9,50 vanaf € 11,49
Brander met zwarte handgreep en oranje slang tegen witte achtergrond.
De set bestaat uit een brander in combinatie met een titanium halspijp en een Pro 88 handgreep. De brander heeft een lengte van 500 mm en een diameter van 60 mm. De afmeting van de sla
Sievert Titanium branderset 346053 - Perfect voor de vlambaas! - lichtgewicht
Direct leverbaar
€ 426,57 € 352,54 Special Price € 151,25 € 125,00
Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig
Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig
Direct leverbaar
vanaf € 96,56 € 79,80 Regular Price € 132,28
WhatsApp us now!