FG 35 hechtprimer t.b.v. Resitrix

Direct leverbaar
Goede klantenservice Mensen met kennis uit het vak
Snelle afhandeling Altijd eigen voorraad
Bezorging in NL & BE Eigen bezorgdienst
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkResitrix
SoortPrimer
VerwerkingRollen,Met de kwast
ToepassingPlat dak,Dakgoot,Gevel
Productomschrijving

"FG 35: de hoogwaardige hechtprimer voor professionele dakprojecten"

Als dakdekker weet je hoe belangrijk het is om te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen om de dakprojecten tot een groot succes te maken. Daarom ben je altijd op zoek naar producten die aan al jou eisen voldoen en die je met vertrouwen kan gebruiken op je werk. FG 35 is zo'n product.
 
FG 35 is een oplosmiddelhoudende primer gemaakt met synthetisch rubber en harsen, die je kan gebruiken in combinatie met zelfklevende RESITRIX® dakbanen om jouw project tot een groot succes te maken. Het is geschikt voor het primeren van een breed scala aan ondergronden, waaronder ongecoate metalen ondergronden, bitumineuze materialen, houtmaterialen, vaste materialen, kunststoffen en isolatiemateriaal (behalve polystyreen- hardschuim panelen zonder cacheerlaag). Dit maakt het product zeer veelzijdig en geschikt voor een uiteenlopende reeks aan projecten.
 
Het aanbrengen van FG 35 kan op verschillende manieren gebeuren, zoals met een vachtroller, kwast of door middel van spuiten. De verwerkingstemperatuur ligt tussen + 5° C en + 35° C, wat het gebruik ervan tijdens het grootste deel van het jaar mogelijk maakt. Bovendien is het product gemakkelijk te verwerken en heeft het een snelle droogtijd van ongeveer 35 minuten.
 
Bewaar de FG 35 goed afgesloten tussen + 5°C en + 25°C, maar niet langer dan 12 maanden. Als de primer door de kou taai is geworden, bewaar de verpakking kort voor gebruik in een warme ruimte (ca. + 20°C). FG 35 is een belangrijk product voor dakdekkers die op zoek zijn naar een hoogwaardige hechtprimer voor hun projecten met RESITRIX. Het is een onmisbaar onderdeel om het werk als dakdekker professioneel uit te voeren.

Downloads

Gerelateerde producten

VACHTROLLER RESERVE 5 DLG / PERLON
VACHTROLLER RESERVE 5 DLG / PERLON
Direct leverbaar
€ 3,57 € 2,95
ROLLERBEUGEL 10CM / 28 CM LANG
ROLLERBEUGEL 10CM / 28 CM LANG
Direct leverbaar
€ 2,36 € 1,95
BLOK KWAST 3 X 10
BLOK KWAST 3 X 10
Direct leverbaar
€ 2,36 € 1,95
KWAST BOKKEPOOT # 8
KWAST BOKKEPOOT # 8
Direct leverbaar
€ 2,36 € 1,95
WhatsApp us now!