ACTIE!!! GARANTGUM 470 K 14  6,00 x 1,00

ACTIE!! Laatste rollen.
Je betaalt per m²
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid6
Eenheid
MerkSoprema
SoortToplaag dakbedekking
MateriaalAPP Bitumen
KleurZwart
Levensduur30-40 jaar
Afmetingen1,00 x 6,00 m
VerwerkingBranden
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

DE ONOVERTROFFEN GARANTGUM APP BITUMINEUZE DAKBEDEKKING

“DE BEWEZEN KEUZE VAN VAKMENSEN VOOR UITMUNTENDE DAKBESCHERMING”

 

Deze APP Bitumen van Soprema geniet al jarenlang een uitstekende reputatie op de Nederlandse markt. Miljoenen vierkante meter dakoppervlakte in Nederland wordt beveiligd door GARANTGUM en dat aantal groeit elke dag. Met de buitengewoon robuuste en duurzame kenmerken van deze bitumen dakbedekking, is GARANTGUM de ideale keuze voor de professionele vakman. Kies voor GARANTGUM en je kiest voor zekerheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid.

 

Deze bitumen is veelzijdig en kan worden ingezet bij nieuwbouw, renovatie, onderhoud, platte en licht hellende daken, parkeerdekken en daktuinen. Met de unieke productkenmerken en snelle verwerking, is GARANTGUM de perfecte keuze voor elk project.

 

De kwaliteit van de GARANTGUM APP is ongeëvenaard. De dakbedekking is ontwikkeld in het laboratorium in IJlst en is vervaardigd uit premium grondstoffen en een uiterst nauwkeurig productieproces. Dit resulteert in een GARANTGUM die buitengewoon sterk, duurzaam, waterdicht en UV- en weersbestendig is.

 

GARANTGUM APP is ook zeer veelzijdig. De dakbanen zijn UV-bestendig, wat betekent dat een leislag afwerking niet noodzakelijk is, maar kan worden gekozen vanuit esthetisch oogpunt. De dakbanen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en er is ook een wortelwerende variant beschikbaar.

 

De voordelen van GarantGUM zijn talrijk: de dakbanen zijn sterk, flexibel, snel te verwerken, UV-bestendig, 100% recyclebaar, veelzijdig toepasbaar, gemaakt in Nederland en hebben een bewezen levensduur van meer dan 25 jaar.

 

Bij Dakmaterialen.com draait alles om jouw project! Onze toewijding aan jou is altijd 100%, ongeacht de omvang van je bestelling. We zijn trots op onze klanten, die we beschouwen als de beste dakdekkers en installateurs in Nederland en België. Als je kiest voor GARANTGUM APP van Soprema, treed je in de voetsporen van vele professionals, en kies je voor de meest gebruikte bitumen dakbaan in Nederland.

Downloads

Gerelateerde producten

Kiezelbak Lood - Naadloos - Hoge Kwaliteit Loden Kiezelbak - Zijuitloop
Kiezelbak Lood - Naadloos - Hoge Kwaliteit Loden Kiezelbak - Zijuitloop
Direct leverbaar
vanaf € 32,48 € 26,84 Regular Price € 37,41
Afbeelding van een rol Unicoat. Bitumen onderbaan van Soprema. Perfect in combinatie met Soprema Garantgum. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
UNICOAT Bitumen onderlaag  460 P 60 15,00 x 1,00
Binnenkort beschikbaar
vanaf € 8,53 € 7,05 Special Price € 6,48 € 4,79 vanaf € 5,80
WhatsApp us now!