UNICOAT Bitumen onderlaag  460 P 60 15,00 x 1,00

ok-mark
Bezorgdatum berekenen...
Nog sneller op te halen in onze winkel in Zelhem
Staffelkorting
specialists-icon Klanten beoordelen ons met een 9,5/10.0
specialists-icon Gratis advies online of in onze winkel
specialists-icon Binnen 1 werkdag verzonden
specialists-icon Franco Levering NL vanaf 495,- excl. BTW
Voor en nadelen
  • Hoge ponsweerstand
  • Eenvoudige recycling
  • CE-keurmerk
  • KOMO-attest
  • Enkel bovenzijde gebitumineerd
Specificaties
Verkoophoeveelheid15
Eenheid
MerkSoprema
SoortOnderlaag dakbedekking
MateriaalAPP Bitumen
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

Unicoat Bitumen Onderlaag van Soprema: Duurzaamheid en Kwaliteit in Harmonie

Maak de bewuste keuze voor topkwaliteit en duurzaamheid

Als vakman weet je dat elke keuze in een project belangrijk is. Als verkleving van de dakbedekking op de ondergrond niet mogelijk of niet gewenst is, moet je een betrouwbare oplossing hebben. Hier komt de Unicoat Bitumen onderlaag van Soprema in beeld. Gecombineerd met een Garantgum of Varyflex toplaag, creëer je een ondoordringbare barrière tegen water, de ultieme verdediging voor elk dak.

 

Tweezijdige kwaliteit voor uitzonderlijke prestaties

Unicoat onderscheidt zich door zijn unieke structuur. De onderlaag bestaat uit een polyestermat, enkel aan de bovenzijde voorzien van een (gemodificeerde) bitumen deklaag. De onderzijde is niet gebitumineerd en kleeft daarom niet aan de onderconstructie. Hierdoor is Unicoat perfect toepasbaar als onderlaag in een 2-laags mechanisch bevestigd of 2-laags losliggend geballast dakbedekkingssysteem.

 

Een verantwoorde investering voor jou en het milieu

Werken met Unicoat heeft zijn voordelen. Naast de uitzonderlijke hoge ponsweerstand die een systeem met Unicoat als onderlaag en Garantgum of Varyflex als toplaag biedt, is er nog een ander belangrijk aspect. Dit dakbedekkingspakket kan na zijn levensduur eenvoudig verwijderd en gerecycled worden.

De toplaag en onderlaag kunnen apart worden afgevoerd, waardoor recycling efficiënter is. Dit maakt Unicoat een bijzonder verantwoorde keuze, niet alleen voor jou als vakman, maar ook voor het milieu. De zorgvuldige omgang met grondstoffen en de mogelijkheid van hergebruik getuigen van respect voor onze planeet.

 

Zekerheid tot in de kleinste details

Met Unicoat van Soprema krijg je niet alleen een uitstekend product, maar ook de geruststelling van erkende kwaliteit. Elke Unicoat onderlaag wordt standaard geleverd met een CE-keurmerk, KOMO-attest en een productgarantie van 10 jaar. Dus, als je een betrouwbaar, hoogwaardig en duurzaam product wilt, dan is Unicoat de juiste keuze voor jou.

 

Het is tijd om te kiezen voor een product dat zowel voldoet aan jouw hoge kwaliteitseisen als respect toont voor onze planeet. Ontdek de Unicoat Bitumen onderlaag van Soprema vandaag nog en ervaar het verschil zelf. Je kunt Unicoat nu bestellen bij de webshop Dakmaterialen.com.

Downloads

Gerelateerde producten

Afbeelding van een emmer met schroeven en rondellen voor het bevestigen van een onderlaag op een houten dakbeschot. Het merk is Eurofast. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
Eurofast Damp-H 250st 5.0*20 schroef + Rondel voor onderlaag
Direct leverbaar
Adviesprijs: 132,81 109,76 115,28 95,27
95,27 excl. BTW
Afbeelding van een rol bitumen van het merk Soprema Garantgum. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
ACTIE!!! APP Bitumen Dakbedekking - GARANTGUM 470 K 24 ZWART - Pallet 180 m2
ACTIE!! Laatste rollen.
17,86 6,50
14,76 excl. BTW
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite