APP bitumen dakbedekking IKO Gum 470K24 BItumen

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
Eenheid
MerkIKO
SoortToplaag dakbedekking
MateriaalAPP Bitumen
Levensduur20-30 jaar
VerwerkingBranden
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

Bouw je dak op degelijkheid: “Ontdek de betrouwbare IKO GUM APP Bitumen dakbedekking”

Bij Dakmaterialen.com begrijpen we dat de kwaliteit van de APP dakbedekking van groot belang is voor de duurzaamheid en waterdichtheid van een gebouw. Daarom bieden wij onze klanten de vertrouwde en bewezen duurzame kwaliteit van IKO GUM APP Bitumen.

De IKO GUM APP Bitumen dakbedekkingen zijn ontwikkeld in een uitgekiend productieproces in Antwerpen, waar de fabriek al sinds 1911 staat en dus al meer dan 100 jaar bitumen produceert. Dakbedekking van APP-bitumen bestaat uit een combinatie van bitumen en een plastische kunststof: Atactisch PolyPropyleen (APP). Dit polymeer zorgt ervoor dat de bitumineuze dakbedekking zelfs bij extreme omgevingstemperaturen soepel blijft. Doordat de dakbedekking de eigenschappen van de kunststof overneemt, kan deze blootgesteld worden aan extreme omgevingstemperaturen. Dankzij de APP wordt het verwerkingspunt – de temperatuur waarbij een stof overgaat van vaste naar vloeibare toestand – verhoogd van 50 graden naar 140 à 150 graden. Bovendien wordt het membraan hierdoor UV-bestendig en heeft het een langere levensduur. Volgens een BDA Levensduur rapport is de functionele levensduur van IKO GUM APP Bitumen ruim 30 jaar.

Met IKO GUM APP denk je aan het millieu! 

Daarnaast is IKO GUM APP Bitumen 100% recyclebaar en heeft het een aanzienlijk beter milieuprofiel dan vergelijkbare dakbedekkingsmaterialen. De diverse typen IKO GUM zijn afgestemd op de behoeften uit de praktijk en beschikken elk over karakteristieke eigenschappen, zoals brandveilige verwerking en optimale weerstand tegen weersinvloeden. Hierdoor is IKO GUM APP Bitumen geschikt voor bijna alle denkbare afdichtingstoepassingen en dakconstructies in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Is voor jou goed nog niet goed genoeg? Kies dan voor de IKO POWERGUM! Deze dakbedekking heeft een nog langere levensduur, makkelijkere verwerking en mooiere afwerkingen. De perfecte keuze voor als alleen het allerbeste goed genoeg is voor jou.

Bij Dakmaterialen.com garanderen wij de hoogste zekerheid door het aanbieden van KOMO gecertificeerde IKO GUM APP Bitumen dakbedekkingen die voldoen aan de Nederlandse kwaliteitseisen en aan het Bouwbesluit. De producten worden standaard geleverd met een verzekerde productgarantie van 10 jaar op waterdichtheid.

Onze inzet voor jou als vakman is altijd 100%, ongeacht de grootte van je bestelling. Wij zorgen ervoor dat al je bestellingen en leveringen op rolletjes lopen. Wij waarderen en respecteren jouw vakmanschap en willen hiermee elke werkdag opnieuw bijdragen aan jouw klus.

Als je vragen hebt met betrekking tot deze bitumen dakbedekking rol, willen we je graag wijzen op een handige bron van informatie. Op de pagina "Veel gestelde vragen over Bitumen Dakbedekking" hebben we alle vragen die we vaak krijgen samengevat en van antwoorden voorzien. Of je nu wilt weten wat Bitumen dakbedekking precies is, welke voordelen het biedt, hoe je het moet installeren of hoe je het moet onderhouden, op deze pagina vind je de antwoorden op al je vragen.

We raden je dan ook aan om deze pagina te raadplegen als je meer wilt weten over Bitumen dakbedekking. Mocht je toch nog vragen hebben die niet beantwoord worden op de pagina, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Downloads

Gerelateerde producten

Liggende rol van IKO Base 3mm onderbaan. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
IKO base Universeel P14 EU 7.0
Direct leverbaar
vanaf € 9,06 € 7,49 Special Price € 7,70 € 5,99 vanaf € 7,25
IKO base - Universele onderlaag - Voor SBS en APP bitumen dakbedekking - P60 - 14.0 meter
IKO base - Universele onderlaag - Voor SBS en APP bitumen dakbedekking - P60 - 14.0 meter
Direct leverbaar
vanaf € 5,92 € 4,90 Special Price € 5,04 € 3,92 vanaf € 4,74
Kiezelbak Lood - Naadloos - Hoge Kwaliteit Loden Kiezelbak - Zijuitloop
Kiezelbak Lood - Naadloos - Hoge Kwaliteit Loden Kiezelbak - Zijuitloop
Direct leverbaar
vanaf € 32,48 € 26,84 Regular Price € 37,41
WhatsApp us now!