Tijdelijke HWA op Rol ø100mm

Direct leverbaar
Je betaalt per m
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Op maat te maken
  • Perfecte tijdelijke afwatering
  • Herbruikbaar
  • Geen last van overtollig water
  • Niet per meter te bestellen
Specificaties
Verkoophoeveelheid100
Eenheidm
MerkTilmar
SoortHemelwaterafvoeren (HWA)
Diameter100 mm
LengteCa. 100m
ToepassingPlat dak,Dakgoot
Productomschrijving

Tijdelijke Afwatering op een Rol

Onze Tijdelijke HWA op een rol van 100 meter biedt een geavanceerde oplossing voor effectieve afwatering, zonder de noodzaak van permanente regenpijpen. Deze blauwe rol, gemaakt van hoogwaardige PE folie, garandeert een snelle en efficiënte afvoer van regenwater.

 

Eenvoudige Installatie:

De installatie van onze Tijdelijke HWA is net zo moeiteloos als voorheen. Rol het uit, bevestig het en je bent klaar om te gaan. Geen complexe installatieprocedures om je zorgen over te maken.

 

Flexibel in Gebruik:

Met 100 meter aan Tijdelijke HWA-materiaal heb je voldoende lengte om het aan te passen aan de specifieke eisen van je project. Knip het gemakkelijk op de gewenste lengte om aan al je behoeften te voldoen.

 

Robuust en Betrouwbaar:

Deze blauwe rol blijft duurzaam en betrouwbaar, zelfs bij aanhoudende regenval. Het zorgt ervoor dat je bouwplaats schoon en georganiseerd blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Kies voor onze Tijdelijke HWA op rol van 100 meter en voorkom vertragingen op je bouwplaats, zelfs op regenachtige dagen. Het is nog steeds de praktische en kosteneffectieve keuze voor bouwers die functionaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Downloads

Gerelateerde producten

Foto van een rol Tijdelijke HWA, deze tijdelijke HWA heeft een diameter van ø80mm. De tijdelijke HWA is blauw van kleur en is gemaakt van PE folie.
Tijdelijke HWA op Rol ø80mm
Direct leverbaar
€ 1,01 € 0,83 Special Price € 0,87 € 0,72
Afbeelding van een zakje met daarin de tijdelijke hemelwaterafvoer van 15 meter lang, is ø80mm, gemaakt van PE folie. Ook zitten er in het zakje 2 langklemmen. De tijdelijke hemelwaterafvoer is Blauw van kleur en is opgevouwen in het zakje.
Tijdelijke HWA met Slangklemmen - 15m
Direct leverbaar
€ 26,43 € 21,84 Special Price € 22,94 € 18,96
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite