Tijdelijke HWA op Rol ø80mm

Direct leverbaar
Je betaalt per m
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Efficiënt installeren
  • Recyclebaar
  • Altijd genoeg voor je klus
  • Zorgt voor goede afwatering
  • Niet per meter te bestellen
Specificaties
Verkoophoeveelheid120
Eenheidm
MerkTilmar
SoortHemelwaterafvoeren (HWA)
Diameter80 mm
LengteCa. 120m
ToepassingPlat dak,Dakgoot
Productomschrijving

Tijdelijke HWA: Eenvoudige Afwatering op Rol

Tijdelijke HWA op een rol van 120 meter biedt een praktische oplossing voor effectieve afwatering, zonder permanente regenpijpen. Deze blauwe rol, gemaakt van PE folie, zorgt voor een snelle afvoer van regenwater.

 

Eenvoudige Installatie:

De installatie van de Tijdelijke HWA is moeiteloos. Rol het uit, bevestig het met een slangklem en je bent klaar. Geen gedoe met ingewikkelde installatieprocedures.

 

Flexibel in Gebruik:

Met 120 meter aan Tijdelijke HWA-materiaal heb je voldoende lengte om het aan te passen aan de specifieke behoeften van je project. Je kunt het gemakkelijk op de gewenste lengte knippen. en hebt altijd genoeg voor de desbetreffend klus. 

 

Robuust en Betrouwbaar:

Deze blauwe rol is duurzaam en betrouwbaar, zelfs bij regenval. Het houdt je bouwplaats schoon en en zorgt ervoor dat het regenwater netjes word afgvoerd, ook als er nog geen regenpijpen aan de dakgoten zitten.

 

Kies voor de Tijdelijke HWA op rol en zorg ervoor dat regenachtige dagen geen vertragingen en irritaties veroorzaken op je bouwplaats. Het is de praktische en kosteneffectieve keuze voor bouwers die functionaliteit en duurzaamheid waarderen, je kunt de HWA namelijk gemakkelijk nog een keer gebruiken. 

Downloads

Gerelateerde producten

Afbeelding van een zakje met daarin de tijdelijke hemelwaterafvoer van 15 meter lang, is ø80mm, gemaakt van PE folie. Ook zitten er in het zakje 2 langklemmen. De tijdelijke hemelwaterafvoer is Blauw van kleur en is opgevouwen in het zakje.
Tijdelijke HWA met Slangklemmen - 15m
Direct leverbaar
€ 26,43 € 21,84 Special Price € 22,94 € 18,96
Afbeelding van een rol Tijdelijke HWA. de rol is gemaakt van PE folie en heeft een breedte van ø100mm. De rol is Blauw van kleur.
Tijdelijke HWA op Rol ø100mm
Direct leverbaar
€ 1,21 € 1,00 Special Price € 1,05 € 0,87
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite