Aluminium Prefab Kiezelbak Resitrix

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkResitrix
SoortHemelwaterafvoeren (HWA)
MateriaalResitrix EPDM SK-W Full Bond
KleurZwart
Levensduur>40 jaar
VerwerkingFohnen
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

Waterdicht succes met onze prefab HWA's: snel, veilig en van top kwaliteit.

Als vakman (of vakvrouw natuurlijk) weet je als geen ander hoe belangrijk kwalitatief goede hulpmaterialen zijn voor een dakproject. Hemelwater afvoeren zijn hierbij een cruciale factor, omdat het grootste deel van het water dat op het dak komt via deze afvoeren het dak moet verlaten. Het is daarom van groot belang dat de kwaliteit van de hemelwater afvoeren minstens zo goed is als de dakbedekking zelf. Dit is niet alleen belangrijk voor de waterdichtheid van het dak, maar ook voor de levensduur en duurzaamheid van het dak.
 
Echter, het aanbrengen van hemelwater afvoeren kan een tijdrovende en arbeidsintensieve taak zijn. Het voorbewerken van een plakplaat, knippen van het manchet en deze 100% goed aanbrengen op de plakplaat vergt vakmanschap en kost veel tijd.
  
Onze prefab HWA's leveren voor de dakdekker een aantal belangrijke voordelen op:

  • Snelle en veilige verwerking: Door de fabrieksmatig gelaste manchet, hoeft je als dakdekker je geen zorgen te maken over het voorbewerken van plakplaten of het knippen van manchetten. Dit bespaart jouw veel tijd en je kunt het veilig verwerking.
  • Gegarandeerde eindkwaliteit: Onze prefab HWA's zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van een Resitrix SK-W Full Bond manchet. Deze manchet zorgt voor een perfecte waterdichte afdichting en een maximale levensduur van het dak.
  • Zekerheid voor dakdekker en opdrachtgever: Door te kiezen voor prefab HWA's, kan de dakdekker zich er zeker van zijn dat de hemelwater afvoeren van topkwaliteit zijn en dat het dakproject waterdicht wordt. Dit geeft zowel de dakdekker als de opdrachtgever een gevoel van zekerheid en vertrouwen in de kwaliteit van het werk.
  • Efficiëntie: Doordat het een prefab product is, kun je veel sneller en efficiënter werken. Wat je veel tijd en kosten bespaart.
  • Voor elk dakproject geschikt: Onze prefab HWA's zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten van het model ‘stadsuitloop’. Ook voor onderuitlopen hebben we prefab HWA’s. Hierdoor is er altijd een afvoer beschikbaar die aansluit bij jouw dakproject.

De prefab HWA’s kun je het beste met een hete lucht föhn verwerken om een optimale afdichting te garanderen. Om het product goed te kunnen verwerken op het dak, heb je naast een hete lucht föhn ook een siliconen roller en een smalle messing roller nodig. Deze rollers helpen bij het aanbrengen van de prefab manchet op de juiste manier, zodat de overlappen waterdicht kan worden afgedicht.

Deze unieke aluminium Kiezelbak met prefab manchet van Resitrix SK-W Full Bond is niet alleen toepasbaar op Resitrix daken, maar ook op daken waar gewerkt is met bitumen dakbedekking. Dit maakt het product veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten dakbedekkingen. Het is een uitstekende oplossing voor dakdekkers die op zoek zijn naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om hemelwater afvoeren aan te brengen.

Echter, willen we afraden om deze prefab HWA's toe te passen op PVC daken. PVC en bitumen zijn geen goede match en kunnen leiden tot problemen met de waterdichtheid en levensduur van het dak. Als vakman is het belangrijk om rekening te houden met de geschiktheid van de producten voor de specifieke soort dakbedekking waarmee je werkt. Kies daarom voor deze prefab HWA's als je werkt met Resitrix of bitumen dakbedekkingen, maar houd rekening met de afraden voor toepassing op PVC daken.

Conclusie, onze prefab HWA's leveren voor de dakdekker een snelle, veilige en eindkwalitatieve verwerking van hemelwater afvoeren, gegarandeerde eindkwaliteit, zekerheid voor dakdekker en opdrachtgever, efficiëntie en geschiktheid voor elk dakproject.

 

Downloads

Gerelateerde producten

Resitrix SK-W Full Bond Nieuwe wikkel New Look. Carlisle construction materials Resitrix. Dakmaterialen.com
RESITRIX SK W Full Bond 1,0 x 10,00 m
Direct leverbaar
vanaf € 47,72 € 39,44 Special Price € 33,40 € 25,63 vanaf € 31,02
Afbeelding toont 2 Ecoflox Prefab Aluminium HWA's, een staande en een liggende. Beide zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en voorzien van een bevestigingsflens en Resitrix SK-W manchet. De HWA's zijn geschikt voor gebruik op platte daken en dakgoten a
Aluminium HWA (MO) met flens en prefab Resitrix manchet
Direct leverbaar
vanaf € 43,49 € 35,94 Regular Price € 50,09
Foto van een Siliconen aandrukroller. Deze aandrukroller die voor de echte prof is, kan worden gebruikt bij het verwerken van EPDM, Resitrik, TPO, PVC, POCB en andere dakbedekkingen. Dakmaterialen.com
Siliconen aandrukrol 40 mm PRO Groen
Direct leverbaar
€ 72,00 € 59,50
Leister Fohn Triac ST 230V HL
Leister Fohn Triac ST 230V HL
Direct leverbaar
€ 770,12 € 636,46 Special Price € 477,95 € 395,00
WhatsApp us now!