Foto van een Prefab Vent-Alu Dakdoorvoer voorzien van een Europese EPDM slabbe. Compleet product. Perfect voor de installateur, dakbazen en doe het zelvers!
Nieuw
Vent-Alu prefab ontluchting - Europese EPDM dakbedekking - Dubbelwandig
Direct leverbaar
vanaf Regular Price € 73,46 € 60,71 € 53,63 € 44,32
Afbeelding van een prefab Anjo SBS Bitumen Kabeldoorvoer. De Kabeldoorvoer is voorzien van een SBS bitumen manchet. Deze Kabeldoorvoer is helemaal prefab en waterdicht. Bovenop de ontluchter zit een zwart kunststof klepsysteem voor de doorvoer van kabels.
Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Bitumen Dakbedekking - Dubbelwandig - APP en SBS bitumen
Direct leverbaar
vanaf Regular Price € 131,55 € 108,72 € 96,04 € 79,37
Afbeelding van een prefab Anjo SBS Bitumen ontluchter. De ontluchter is voorzien van een SBS bitumen manchet. Deze ontluchter is helemaal prefab en waterdicht. Bovenop de ontluchter zit een zwarte kunststof pp kap.
Vent-Alu prefab ontluchting - Bitumen Dakbedekking - Dubbelwandig - APP en SBS
Direct leverbaar
vanaf Regular Price € 98,24 € 81,19 € 71,72 € 59,27
Afbeelding van een Anjo Prefab Kabeldoorvoer voor duurzame installaties op het platte dak. De kabeldoorvoer is voorzien van een SA Flashing EPDM Dakbedekking.
Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Amerikaanse EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig
Direct leverbaar
vanaf Regular Price € 182,42 € 150,76 € 133,16 € 110,05
Afbeelding van een Anjo Vent-Alu Prefab Ontluchting voor EPDM dakbedekking op een witte achtergrond, een innovatief en tijdbesparend product voor eenvoudige, duurzame en veilige dakdoorvoer.
Vent-Alu prefab ontluchting - Zelfklevende Amerikaanse EPDM dakbedekking - Dubbelwandig
Direct leverbaar
vanaf Regular Price € 128,87 € 106,50 € 94,08 € 77,75
Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig
Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig
Direct leverbaar
vanaf Regular Price € 132,28 € 109,32 € 96,56 € 79,80
Afbeelding van een Prefab dakdoorvoer van Anjo. Voorzien van een zelfklevend EPDM manchet.
Vent-Alu prefab ontluchting - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig
Direct leverbaar
vanaf Regular Price € 94,50 € 78,10 € 68,98 € 57,01

Anjo Prefab Dak- en Kabeldoorvoeren

De Anjo Vent-Alu prefab ontluchting is een dakdoorvoeroplossing die tijd bespaart bij de installatie. Dit product is ontworpen om het werk van installateurs te vereenvoudigen en te versnellen. Het is beschikbaar met manchetten voor verschillende soorten dakbedekkingen, waaronder Resitrix EPDM, SBS bitumen en Amerikaanse SA Flashing EPDM. De prefab aard van het product zorgt voor een snelle montage. De ontluchting bevat geïsoleerde plakplaten en vlamvertragende isolatie, wat bijdraagt aan de veiligheid en efficiëntie van het product.

 

Anjo Kabeldoorvoer-Alu Prefab

De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab is een oplossing voor het doorvoeren van kabels en leidingen door het dak. Net als de dakdoorvoer, is deze kabeldoorvoer ontworpen om de installatietijd te verkorten. Het is verkrijgbaar met manchetten die compatibel zijn met Resitrix EPDM, SBS bitumen en Amerikaanse SA Flashing EPDM dakbedekkingen. De dubbelwandige geïsoleerde plakplaten en vlamvertragende isolatie zorgen voor een veilige en duurzame installatie.

 

Kenmerken en Voordelen

  • Tijdbesparing: Zowel de dak- als kabeldoorvoeren zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie, wat tijd bespaart op de bouwplaats.
  • Veiligheid: De producten vereisen geen open vuur bij de installatie, wat de veiligheid op de werkplek verhoogt.
  • Duurzaamheid: Beide producten zijn ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid. Ze bevatten herbruikbare en recyclebare materialen.
  • Compatibiliteit: Beschikbaar met manchetten voor diverse dakbedekkingen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende projecten.
  • Efficiëntie: De geïsoleerde plakplaten en vlamvertragende isolatie zorgen voor een efficiënte en veilige afwerking van de installatie.

De Anjo Vent-Alu prefab ontluchting en de Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab zijn praktische oplossingen voor moderne bouwprojecten, waarbij efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid centraal staan.

WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite