Vent-Alu prefab ontluchting - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Tijdbesparende installatie
  • Eenvoudige montage
  • Dubbelwandige isolatie
  • Geschikt voor doe-het-zelvers
  • Niet voor PVC dakbedekking
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
DakbedekkingResitrix SK-W Full Bond
BevestigingsflensYes
MerkAnjo
SoortDakdoorvoeren
MateriaalResitrix EPDM SK-W Full Bond
Type dakdoorvoerDubbelwandig
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

Revolutionaire Anjo Vent-Alu Prefab Ontluchting - Tijdbesparend, Duurzaam en Veilig voor jouw dak

Welkom bij de toekomst van dakdoorvoeren

Deze revolutionaire dakdoorvoer combineert de betrouwbaarheid en kwaliteit waar Anjo bekend om staat met een uniek prefab ontwerp dat de installatietijd drastisch verkort. De Anjo Vent-Alu prefab ontluchting is speciaal ontworpen om het werk van vakmensen eenvoudiger, sneller en veiliger te maken, zonder in te leveren op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
 
De Anjo Vent-Alu prefab ontluchting is verkrijgbaar met verschillende manchetten voor diverse dakbedekkingen, zoals Resitrix SK-W Full bond, universeel SBS bitumen*, flashing Amerikaanse EPDM* en Europese EPDM dakbedekking*. Hierdoor is er voor elke situatie een passende oplossing. Het unieke, prefab ontwerp zorgt voor een snelle en eenvoudige montage, terwijl de geïsoleerde plakplaten en vlamvertragende isolatie zorgen voor optimale prestaties en veiligheid.

Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen en mogelijkheden van de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting. Ontdek hoe dit innovatieve product jouw werk als vakman kan veranderen en bijdragen aan een betere, duurzamere wereld.

 

Bespaar Tijd en Verhoog Efficiëntie

De Anjo Vent-Alu prefab ontluchting is een uniek product in de wereld van dakmaterialen. Dankzij de prefab manchet van dakbedekking bespaar je kostbare tijd tijdens de installatie. Doordat het product al in de fabriek is geassembleerd, hoef je geen manchet van dakbedekking te snijden. De montage is letterlijk een kwestie van minuten. Met de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting haal je een betrouwbaar en professioneel gefabriceerd product in huis, waardoor het waterdicht afwerken van de dakdoorvoer grotendeels al voor je is gedaan.

 

Veiligheid Voorop!

De Anjo Vent-Alu prefab ontluchting is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Bij deze serie is het niet nodig om met open vuur te werken, wat zorgt voor een extra veilige werkomgeving. De dubbelwandige geïsoleerde plakplaten zijn damp- en luchtdicht aan te sluiten en voorzien van een vlamvertragende en vlamdovende EPS-isolatie.

 

Duurzaamheid en Verduurzaming

Onze wereld is continu in verandering en er is een groeiende trend richting verduurzaming van gebouwen. Steeds meer installaties, zoals zonnepanelen, warmtepompen en airco’s, worden op platte daken geplaatst om energie-efficiëntie te bevorderen. Anjo speelt in op deze trend door een duurzaam product aan te bieden. De Vent-Alu prefab ontluchting is ontwikkeld met aandacht voor circulariteit en duurzaamheid. De plakplaten zijn opgebouwd uit herbruikbare metalen en kunststoffen, volledig demonteerbaar en alle onderdelen zijn te recyclen. Door voor deze duurzame keuze te gaan, lever je een bijdrage aan het behoud van onze planeet en beperk je het verlies aan kwaliteit van de grondstoffen.

 

Eenvoudige en Duurzame Montage

De montage van de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting is kinderspel. Het grootste gedeelte van je werk is al voor je gedaan. Met een paar korte stappen, heb je de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting binnen enkele minuten gemonteerd.

Eerst maak je een gat in het dak waar de dakdoorvoer voor bedoeld is. Daarna plaats je de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting op het gat. Sommige dakbazen willen nog wel eens een ril kit (Shell Tixophalte of EPDM Kit) onder de flens kitten om zo de eerst afdichting al te maken. Dit is geen noodzaak, maar “better safe than sorry”.

Nadat je de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting op de plaats hebt waar je deze wil hebben, kun je doormiddel van dakparkers de flens vast schroeven. Hierna zit de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting perfect vast op het dak. Nadat het is verankerd op het dak, kun je het manchet afwerken zoals het bedoeld is.

 

Hieronder vind je de uitleg per type manchet over de verwerking.

 

Resitrix SK-W full bond EPDM dakbedekking

Deze is toepasbaar voor daken met Resitrix EPDM en voor bitumen daken. Voor de montage van dit type, adviseren we om het met een hete lucht föhn te doen. Maak je deze dakdoorvoer op een bestaand dak van Resitrix, dan moet je de oude EPDM eerst voor behandelen. Eerst ontvet je de dakbedekking met een thinner (G500), daarna borstel je de plek waar je moet föhnen met een staalborstel. Veeg de kruimels weg, en je kunt een hele mooi lasverbinding maken op de bestaande Resitrix EPDM. Op een nieuw dak van Resitrix hoef je dit niet te doen. Ga je de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting op een bitumen dak maken, dan hoef je alleen de losse leislag weg te borstelen en droog te maken voor je het erop gaat lassen.

 

Universele SBS Bitumen dakbedekking (Beschikbaar vanaf juli 2023)

Dit manchet is voor alle bitumen daken. SBS bitumen dakbedekking hecht goed op zowel daken met SBS bitumen als met APP bitumen. De bovenkant van de SBS is afgewerkt met een donkergrijze/zwarte leislag. De Vent-ALU DW Prefab SBS universeel kun je zowel met de brander verwerken als met een hete lucht föhn. Zorg dat de ondergrond vrij is van vocht, stof en zand. Borstel de losse leislag weg met een staalborstel.

 

Flashing Amerikaanse EPDM dakbedekking  (Beschikbaar vanaf september 2023)

Amerikaanse EPDM is een veel toegepaste dakbedekking in de prefab bouw en bij doe-het-zelvers. Dat maakt de Vent-Alu prefab ontluchting een perfect artikel als toevoeging aan dit assortiment. De Vent-Alu prefab ontluchting is voorzien van een manchet van Flashing EPDM. Dit is een zelfklevende ongevulkaniseerde EPDM, die eenvoudig op een Amerikaanse EPDM kan worden geplakt. Enige wat je moet doen, is de plaats waar je gaat plakken, de EPDM behandelen met de EPDM primer. Dit doe je met een “schuursponsje”. Zo maak je de EPDM schoon, en voorzie je het van een hechtlaag. De zelfklevende EPDM plak je dan eenvoudig op het dak. Enige wat je nog hoeft te doen, is de naad “sealen” met een MS polymeer EPDM kit.

 

Europese EPDM dakbedekking  (Beschikbaar vanaf najaar 2023)

De Vent-Alu prefab ontluchting met een manchet van Europese EPDM is waarschijnlijk de makkelijkste om te monteren. Je kunt dit eenvoudig monteren door tussen de lagen, een laag MS Polymeer EPDM kit te maken. Je spuit met de kit spuit verschillende rillen onder het manchet. Daarna rol je dit eenvoudig aan met een EPDM siliconen roller. Zorg dat er een klein rilletje uit komt rondom, werk dit af met een kitlepel of gewoon met een natte vinger. Kind kan de was doen.

 

Duurzaamheid en een betere wereld

In de huidige wereld is duurzaamheid een essentieel aspect van de ontwikkeling van nieuwe producten. Steeds meer installaties worden op platte daken geplaatst om gebouwen te verduurzamen. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, airco’s en regenwateropvangsystemen. Anjo speelt in op deze trend door een revolutionair en duurzaam product te ontwikkelen dat vakmensen helpt bij het realiseren van deze duurzame oplossingen.

De Anjo Vent-Alu prefab ontluchting is ontworpen met circulariteit en duurzaamheid in het achterhoofd. De plakplaten zijn opgebouwd uit herbruikbare metalen en kunststoffen, zijn geheel demonteerbaar én alle onderdelen zijn volledig te recyclen. Dit maakt de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting een duurzame keuze die zorgt voor weinig tot geen verlies aan kwaliteit van de grondstoffen. Door te kiezen voor dit product, draag je als verwerker bij aan een betere wereld en een groenere toekomst.

 

Doe-het-zelvers: Ervaar het gemak van de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting

Ben je een doe-het-zelver en wil je zelf een waterdichte dakdoorvoer op je dak monteren? Dan is de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting dé oplossing voor jou. Vooral de Flashing Amerikaanse EPDM en Europese EPDM uitvoeringen zijn zeer toegankelijk voor doe-het-zelvers, dankzij hun eenvoudige en veilige installatieproces.

De Anjo Vent-Alu prefab ontluchting is speciaal ontworpen om zowel professionals als doe-het-zelvers in staat te stellen om snel en efficiënt een duurzame, waterdichte dakdoorvoer te creëren. Door de meegeleverde handleiding stap voor stap te volgen, zul je merken dat het installatieproces soepel en probleemloos verloopt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het eindresultaat, aangezien de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting ontwikkeld is met de hoogste kwaliteitsstandaarden in gedachten.

Durf de uitdaging aan te gaan en ervaar zelf het gemak en de betrouwbaarheid van de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting. Als doe-het-zelver zul je versteld staan van hoe eenvoudig en efficiënt het installatieproces is, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere en duurzamere wereld.

 

Conclusie

De Anjo Vent-Alu prefab ontluchting is een innovatief en duurzaam product dat vakmensen helpt om efficiënter en veiliger te werken. De verschillende manchetten voor verschillende soorten dakbedekking zorgen voor een eenvoudige en snelle montage, terwijl de aandacht voor duurzaamheid en circulariteit ervoor zorgt dat je bijdraagt aan een betere wereld. Als verwerker is het kiezen voor de Anjo Vent-Alu prefab ontluchting een slimme en verantwoorde keuze.

* Resitrix is beschikbaar, Universele SBS bitumen, Flashing EPDM en Europese EPDM zijn later dit jaar beschikbaar.

Ontdek de Revolutie: De 30-Jarige Reis van RESITRIX EPDM

Ben je benieuwd naar de revolutionaire ontwikkelingen in de wereld van dakbedekking? Duik dieper in het verhaal achter één van de meest baanbrekende materialen in de sector. Lees nu onze nieuwste blog over RESITRIX EPDM en ontdek de reis van "30 JAAR DAKINNOVATIE". Hierin onthullen we het opmerkelijke traject van Resitrix, van zijn bescheiden begin tot zijn onmisbare plek in de moderne daktechnologie. Mis het niet!

 

Downloads

Gerelateerde producten

Resitrix SK-W Full Bond Nieuwe wikkel New Look. Carlisle construction materials Resitrix. Dakmaterialen.com
RESITRIX SK W Full Bond 1,0 x 10,00 m
Direct leverbaar
vanaf € 44,17 € 36,50 Special Price € 28,92 € 22,50 vanaf € 27,23
Leister Fohn Triac ST 230V/1600W HL
Leister Fohn Triac ST 230V/1600W HL
Direct leverbaar
€ 483,94 € 399,95 Special Price € 477,95 € 395,00
Foto van een Siliconen aandrukroller. Deze aandrukroller die voor de echte prof is, kan worden gebruikt bij het verwerken van EPDM, Resitrik, TPO, PVC, POCB en andere dakbedekkingen. Dakmaterialen.com
Siliconen aandrukrol 40 mm PRO Groen
Direct leverbaar
€ 72,00 € 59,50
EPDM siliconenroller 40 mm breed
EPDM siliconenroller 40 mm breed
Direct leverbaar
€ 35,70 € 29,50 Special Price € 30,19 € 24,95

Wellicht ook iets voor jou

Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig
Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig
Direct leverbaar
vanaf € 96,56 € 79,80 Regular Price € 132,28
Susta-Vent ® Kabeldoorvoer - Resitrix Manchet - 3xPP Bocht 45 graden - Perfect voor Aircokabels en Leidingen
Susta-Vent ® Kabeldoorvoer - Resitrix Manchet - 3xPP Bocht 45 graden - Perfect voor Aircokabels en Leidingen
Direct leverbaar
vanaf € 66,49 € 54,95 Regular Price € 83,07
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite