Vent-Alu prefab kabeldoorvoer - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Revolutionair nieuw product
  • Dubbelwandig
  • Snelle en waterdichte verwerking
  • Ook voor doe-het-zelvers
  • Niet voor PVC dakbedekking
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
BevestigingsflensYes
MerkAnjo
SoortDakdoorvoeren
MateriaalResitrix EPDM SK-W Full Bond
Type dakdoorvoerDubbelwandig
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

REVOLUTIONAIRE ANJO KABELDOORVOER-ALU PREFAB - TIJDBESPAREND, DUURZAAM EN VEILIG VOOR JOUW INFRASTRUCTUUR

 

WELKOM BIJ DE TOEKOMST VAN KABELDOORVOEREN

Deze revolutionaire kabeldoorvoer combineert de betrouwbaarheid en kwaliteit waar Anjo bekend om staat met een uniek prefab ontwerp dat de installatietijd drastisch verkort. De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab is speciaal ontworpen om het werk van vakmensen eenvoudiger, sneller en veiliger te maken, zonder in te leveren op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

 

De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab is verkrijgbaar met verschillende manchetten voor diverse dakbedekkingen, zoals Resitrix SK-W Full bond, universeel SBS bitumen*, flashing Amerikaanse EPDM* en Europese EPDM dakbedekking*. Hierdoor is er voor elke situatie een passende oplossing. Het unieke, prefab ontwerp zorgt voor een snelle en eenvoudige montage, terwijl de geïsoleerde plakplaten en vlamvertragende isolatie zorgen voor optimale prestaties en veiligheid.

 

BESPAAR TIJD EN VERHOOG EFFICIËNTIE

De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab is een uniek product in de wereld van dakmaterialen. Dankzij de prefab manchet van dakbedekking bespaar je kostbare tijd tijdens de installatie. Doordat het product al in de fabriek is geassembleerd, hoef je geen manchet van dakbedekking te snijden. De montage is letterlijk een kwestie van minuten. Met de Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab haal je een betrouwbaar en professioneel gefabriceerd product in huis, waardoor het waterdicht afwerken van de kabeldoorvoer grotendeels al voor je is gedaan.

 

Anjo's Kabeldoorvoer biedt een slimme, prefab oplossing voor de perfecte installatie van uw daksystemen. Verkrijgbaar in twee maten - 60mm voor zonnepaneelkabels en 100mm voor grotere leidingen van airco-systemen of warmtepompen. De dubbelwandige constructie zorgt voor een uitstekende isolatie, voorkomt condensvorming en sluit naadloos om de leidingen met behulp van het bijgeleverde isolatie-inzetstuk. Dit garandeert een optimale isolatiewaarde en voorkomt binnendringend ongedierte. Met Anjo's Kabeldoorvoer is een veilige en efficiënte dakinstallatie gegarandeerd.

 

VEILIGHEID VOOROP!

De Anjo Kabeldoorvoer-Alu prefab is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Bij deze serie is het niet nodig om met open vuur te werken, wat zorgt voor een extra veilige werkomgeving. De dubbelwandige geïsoleerde plakplaten zijn damp- en luchtdicht aan te sluiten en voorzien van een vlamvertragende en vlamdovende EPS-isolatie.

 

DUURZAAMHEID EN VERDUURZAMING

Onze wereld is continu in verandering en er is een groeiende trend richting verduurzaming van gebouwen. Steeds meer installaties, zoals zonnepanelen, warmtepompen en airco’s, worden op platte daken geplaatst om energie-efficiëntie te bevorderen. Anjo speelt in op deze trend door een duurzaam product aan te bieden. De Kabeldoorvoer-Alu prefab is ontwikkeld met aandacht voor circulariteit en duurzaamheid. De plakplaten zijn opgebouwd uit herbruikbare metalen en kunststoffen, volledig demonteerbaar en alle onderdelen zijn te recyclen. Door voor deze duurzame keuze te gaan voor de installatie van verschillende systemen zoals zonnepanelen, warmtepompen, airconditioners, en regenwateropvangsystemen. De Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd sluit perfect aan bij deze trend door jou een product te bieden dat zowel innovatief als duurzaam is.

 

Met deze kabeldoorvoer is het mogelijk om kabels en leidingen van verschillende installaties op een veilige en waterdichte manier door het dak te voeren. Het product is ontworpen met een focus op circulariteit en duurzaamheid. De plakplaten zijn opgebouwd uit herbruikbare metalen en kunststoffen, zijn volledig demonteerbaar en alle onderdelen zijn te recyclen. Door te kiezen voor deze duurzame oplossing, draag je bij aan het behoud van onze planeet en beperk je het verlies aan kwaliteit van de grondstoffen.

 

GEMAKKELIJKE EN DUURZAME INSTALLATIE

De installatie van de Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd is zeer eenvoudig. Het grootste gedeelte van je werk is al voor je gedaan. Binnen enkele minuten heb je de kabeldoorvoer geïnstalleerd en zijn de kabels of leidingen veilig en waterdicht door het dak gevoerd.

De Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd is verkrijgbaar met verschillende manchetten voor diverse dakbedekkingen, zoals Resitrix SK-W Full bond, universeel SBS bitumen, flashing Amerikaanse EPDM en Europese EPDM dakbedekking. Hierdoor is er voor elke situatie een passende oplossing. Het unieke, prefab ontwerp zorgt voor een snelle en eenvoudige montage, terwijl de geïsoleerde plakplaten en vlamvertragende isolatie zorgen voor optimale prestaties en veiligheid.

 

CONCLUSIE

De Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd is een innovatief en duurzaam product dat jou als verwerker helpt om efficiënter en veiliger te werken. De verschillende manchetten voor verschillende soorten dakbedekking zorgen voor een eenvoudige en snelle montage, terwijl de aandacht voor duurzaamheid en circulariteit ervoor zorgt dat je bijdraagt aan een betere wereld. Kiezen voor de Anjo Kabeldoorvoer Dubbelwandig Geïsoleerd is een slimme en verantwoorde keuze.

 

*Resitrix is beschikbaar, Universele SBS bitumen, Flashing EPDM en Europese EPDM zijn later dit jaar beschikbaar.

Downloads

Gerelateerde producten

Susta-Vent ® Kabeldoorvoer - Resitrix Manchet - 3xPP Bocht 45 graden - Perfect voor Aircokabels en Leidingen
Susta-Vent ® Kabeldoorvoer - Resitrix Manchet - 3xPP Bocht 45 graden - Perfect voor Aircokabels en Leidingen
Direct leverbaar
vanaf € 66,49 € 54,95 Regular Price € 83,07
Afbeelding van een Prefab dakdoorvoer van Anjo. Voorzien van een zelfklevend EPDM manchet.
Vent-Alu prefab ontluchting - Resitrix EPDM Dakbedekking - Dubbelwandig
Direct leverbaar
vanaf € 68,98 € 57,01 Regular Price € 94,50
Anjo Kabeldoorvoer - Dubbelwandig - Geïsoleerd - Aluminium Plakplaat
Anjo Kabeldoorvoer - Dubbelwandig - Geïsoleerd - Aluminium Plakplaat
Direct leverbaar
vanaf € 42,29 € 34,95 Regular Price € 66,49
Anjo Kabeldoorvoer - Enkelwandig - 3x PP Bochten 45 Graden
Anjo Kabeldoorvoer - Enkelwandig - 3x PP Bochten 45 Graden
3-5 werkdagen levertijd
vanaf € 53,92 € 44,56 Regular Price € 62,12
Anjo Kabeldoorvoer PVC - Enkelwandig - PVC-Coating - 3x PP bochten 45 Graden
Anjo Kabeldoorvoer PVC - Enkelwandig - PVC-Coating - 3x PP bochten 45 Graden
3-5 werkdagen levertijd
vanaf € 90,56 € 74,84 Regular Price € 104,33
Anjo Kabeldoorvoer PVC - Dubbelwandig - Geïsoleerd -  PVC Gecoat
Anjo Kabeldoorvoer PVC - Dubbelwandig - Geïsoleerd - PVC Gecoat
3-5 werkdagen levertijd
vanaf € 92,12 € 76,13 Regular Price € 106,12
WhatsApp us now!