ACTIE!!! APP Bitumen Dakbedekking GARANTGUM 470 K 24 ZWART 5,00 x 1,00

ACTIE!! Laatste rollen.
Je betaalt per m²
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid5
Eenheid
MerkSoprema
SoortToplaag dakbedekking
MateriaalAPP Bitumen
KleurZwart
Levensduur20-30 jaar
Afmetingen1,00 x 5,00 m
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

Onverslaanbare GARANTGUM APP Bitumen – “Al jarenlang de keuze van de professionals voor de beste dakbescherming”

Deze APP Bitumen van Soprema is al jaren een begrip in de Nederlandse markt. Miljoenen vierkante meter dakoppervlak in Nederland wordt beschermd door GARANTGUM en dat wordt iedere dag meer. Dankzij de extreem sterke en duurzame eigenschappen van deze bitumen dakbedekking, is GARANTGUM de perfecte keuze voor de professionele vakman. Kies voor GARANTGUM en kies voor zekerheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid.
 
Deze bitumen is multi-toepasbaar en kan worden gebruikt voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud, platte- en licht hellende daken, parkeerdekken en daktuinen. Dankzij de unieke producteigenschappen en snelle verwerkbaarheid, is GARANTGUM de perfecte keuze voor ieder project.
 
De kwaliteit van GARANTGUM APP is ongeëvenaard. De APP dakbedekking is ontwikkeld in het laboratorium in IJlst en is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en een uiterst zorgvuldig productieproces. Hierdoor is GARANTGUM extreem sterk, duurzaam, waterdicht en UV- en weerbestendig.
 
ARANTGUM APP is ook zeer veelzijdig. De dakbanen zijn UV-bestendig, waardoor een leislag afwerking niet noodzakelijk is, maar uit esthetisch oogpunt kan er wel voor gekozen worden om de dakbaan te voorzien van een leislag. De dakbanen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en er is ook een wortelwerende uitvoering verkrijgbaar.
 
De voordelen van GarantGUM zijn legio: de bitumen is sterk, flexibel, snel verwerkbaar, UV-bestendig, 100% recyclebaar, multi-toepasbaar, Nederlands fabricaat en beschikken over een bewezen levensduur van meer dan 25 jaar.
 
Bij Dakmaterialen.com telt maar één ding: jouw klus! Onze inzet voor jou is altijd 100%, ongeacht hoe groot of hoe klein je bestelling ook is. Wij geven graag de eretitel van beste dakdekkers en installateurs van Nederland en België aan onze klanten. Kies je voor GARANTGUM APP van Soprema dan volg je het voorbeeld van vele vaklui, je kiest dan voor de meest verwerkte bitumen dakbaan van Nederland.

Downloads

Gerelateerde producten

Kiezelbak Lood - Naadloos - Hoge Kwaliteit Loden Kiezelbak - Zijuitloop
Kiezelbak Lood - Naadloos - Hoge Kwaliteit Loden Kiezelbak - Zijuitloop
Direct leverbaar
vanaf € 32,48 € 26,84 Regular Price € 37,41
Afbeelding van liggende rol Soprema GARANTGUM Kale APP Bitumen dakbedekking. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
ACTIE!!! GARANTGUM 470 K 14  6,00 x 1,00
ACTIE!! Laatste rollen.
vanaf € 17,52 € 14,48 Special Price € 12,10 € 7,96 vanaf € 9,63
Afbeelding van een rol Unicoat. Bitumen onderbaan van Soprema. Perfect in combinatie met Soprema Garantgum. Dakmaterialen.com - Ieder duurzaam dak binnen handbereik.
UNICOAT Bitumen onderlaag  460 P 60 15,00 x 1,00
Binnenkort beschikbaar
vanaf € 8,53 € 7,05 Special Price € 6,48 € 4,79 vanaf € 5,80
WhatsApp us now!