Kabeldoorvoer dubbelwandig geïsoleerd PVC

3-5 werkdagen levertijd
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Pros and Cons
  • Uniek systeem
  • Eenvoudig te openen/sluiten
  • Ongediertevrije "barrière"
  • Vlamvertragend/dovend
  • Alleen voor PVC daken
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
Eenheidst.
MerkAnjo
SoortDakdoorvoeren
MateriaalPVC dakbedekking, Aluminium
Type dakdoorvoerDubbelwandig
ToepassingPlat dak
Productomschrijving

Anjo Dubbelwandige Geïsoleerde Kabeldoorvoer met PVC-coating: Innovatie en Duurzaamheid voor jouw PVC Dakprojecten

Als verwerker ben je voortdurend op zoek naar betrouwbare en efficiënte oplossingen voor het doorvoeren van kabels en leidingen door het dak. Met trots introduceert Dakmaterialen.com de Anjo Dubbelwandige Geïsoleerde Kabeldoorvoer met PVC-coating, een baanbrekend en duurzaam product dat jou helpt om je werk effectiever en met een hogere kwaliteit uit te voeren bij PVC dakbedekking.

 

Waarom kiezen voor Anjo Dubbelwandige Geïsoleerde Kabeldoorvoer met PVC-coating?

Ons doel is om jou als verwerker de beste producten te bieden om jouw klanten optimaal te bedienen en een positieve impact op onze wereld te hebben. De Anjo Dubbelwandige Geïsoleerde Kabeldoorvoer met PVC-coating is ontworpen om jouw werk eenvoudiger en efficiënter te maken, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. De dubbelwandige, geïsoleerde en hersluitbare kabeldoorvoer is niet alleen prachtig ontworpen, maar ook uiterst praktisch en duurzaam.

 

Duurzaamheid en de evoluerende wereld

In een wereld waar duurzaamheid steeds crucialer wordt, is er een groeiende trend om platte daken te gebruiken om gebouwen te verduurzamen. Zonnepanelen, warmtepompen, airconditioningsystemen en zonneboilers zijn slechts enkele voorbeelden van installaties die bijdragen aan een groenere toekomst. De Anjo Dubbelwandige Geïsoleerde Kabeldoorvoer met PVC-coating is specifiek ontwikkeld met deze ontwikkelingen in gedachten, zodat jij moeiteloos aan de behoeften van jouw klanten kunt voldoen en een betere wereld kunt realiseren.

 

PVC-coating

Specifiek ontworpen voor PVC dakbedekking en extra duurzaamheid: De Anjo Dubbelwandige Geïsoleerde Kabeldoorvoer is een ideale oplossing voor diegenen die werken met PVC dakbedekking. De speciale PVC-gecoate versie stelt dakdekkers in staat om eenvoudig een PVC-folie op de coating te lassen, wat resulteert in een uiterst duurzaam en betrouwbaar eindresultaat. Net als het standaardmodel biedt de PVC-gecoate kabeldoorvoer efficiëntie en duurzaamheid, met extra bescherming en een langere levensduur voor jouw dakprojecten.

 

Alternatieve optie voor andere dakbedekkingen

Hoewel deze producttekst specifiek gericht is op de PVC-gecoate versie van de Anjo Dubbelwandige Geïsoleerde Kabeldoorvoer voor PVC dakbedekking, bieden we ook een standaardmodel aan dat geschikt is voor andere soorten dakbedekking. Het standaardmodel van de Anjo Dubbelwandige Geïsoleerde Kabeldoorvoer biedt dezelfde efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid als de PVC-gecoate versie, maar is ontworpen voor gebruik met diverse dakbedekking materialen zoals bitumen en EPDM dakbedekking. 

Downloads

Gerelateerde producten

Afbeelding van een geel koker Innotec Powerbond XS 330. De koker heeft een inhoud van 290ml en de kit is wit van kleur. De Powerbond is te koop bij Dakmaterialen.com.
Innotec Powerbond XS wit 290ml
Direct leverbaar
€ 23,60 € 19,50 Special Price € 20,49 € 16,93
Leister Fohn Triac ST 230V HL
Leister Fohn Triac ST 230V HL
Direct leverbaar
€ 770,12 € 636,46 Special Price € 477,95 € 395,00
ALKORPLAN BRIGHT PVC F 1.5mm Wit
ALKORPLAN BRIGHT PVC F 1.5mm Wit
Direct leverbaar
vanaf € 14,07 € 11,63 Regular Price € 17,59
ALKORPLAN PVC F 1.5mm Lichtgrijs
ALKORPLAN PVC F 1.5mm Lichtgrijs
Direct leverbaar
vanaf € 278,03 € 229,78 Regular Price € 347,54

Wellicht ook iets voor jou

Susta-Vent Kabeldoorvoer Ø 95 mm / ALKORPLAN PVC
Susta-Vent Kabeldoorvoer Ø 95 mm / ALKORPLAN PVC
Direct leverbaar
vanaf € 91,78 € 75,85 Special Price € 79,67 € 59,50 vanaf € 72,00
Kabeldoorvoer dubbelwandig geïsoleerd
Kabeldoorvoer dubbelwandig geïsoleerd
Direct leverbaar
vanaf € 42,29 € 34,95 Regular Price € 66,49
WhatsApp us now!