Kunststof Hertalan Onderuitloop - Hertalan Easy Cover 1.2mm - Prefab Hertalan Manchet - Middenonder (MO)

Direct leverbaar
Staffelkorting
2000+ artikelen Uit eigen voorraad
Bezorging in Nederland en ook België natuurlijk
Specificaties
Verkoophoeveelheid1
MerkHertalan
SoortHemelwaterafvoeren (HWA)
MateriaalEuropese EPDM 1,2 mm
KleurZwart
Levensduur>40 jaar
ToepassingPlat dak,Dakgoot
Productomschrijving

KUNSTSTOF HEMELWATERAFVOER VAN HERTALAN: “DE OPTIMALE KEUZE VOOR EEN BETROUWBARE EN VEILIGE AFVOER VAN REGENWATER UIT DE DAKGOOT”

 

De kunststof hemelwaterafvoer van Hertalan staat garant voor een effectieve en veilige verwijdering van regenwater uit de dakgoot. Deze afvoer is uitgerust met een Hertalan Easy Cover EPDM manchet. Met hete lucht kan deze naadloos en veilig aan de Hertalan EPDM dakbedekking worden geseald, waarbij een langdurige waterdichte verbinding gegarandeerd wordt. Het ontwerp van de steekpijp bevat aan de onderzijde ringen die als stankafsluiting dienen. Dit voorkomt hinder van ongewenste rioollucht wanneer de HWA binnenshuis wordt geplaatst.

 

Mede door het flexibele keltan kunststof van de steekpijp is deze eenvoudiger te integreren in een dakgoot dan de traditionele stijve metalen variant. Deze Kunststof Hemelwaterafvoer is ideaal voor zowel nieuwe projecten als renovaties waarbij Hertalan EPDM wordt gebruikt. Hoewel het toepassen van deze kunststof HWA op platte daken mogelijk is, wordt voor platte daken geadviseerd de aluminium opties te overwegen. Zie hier voor onze prefab aluminium hemelwaterafvoer.

 

In het licht van de klimaatverandering, waar intensievere regenbuien steeds gebruikelijker worden, is een robuuste waterafvoer op het dak en in de dakgoot onmisbaar. De HERTALAN afvoersystemen zijn de perfecte toevoeging aan ons gamma van duurzame EPDM dakafdichtingsoplossingen.

Downloads
WhatsApp us now!
Search engine powered by ElasticSuite